Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne sekil soracagimi bilmiyorum :)direk sor ev senin banyo senin. ne alaka yani her gelişinde banyo?
benim yaptigimi anlayip vanaya bakarsa ya
bende bunu cozemedim yani evden geliyor calismiyorda anlamadim kiyok iş çıkışı felansa bende aynı davranabilirdim çünkü bende banyo etmeden rahat edemeyen tiplerdenim gündüz oturmasında hadi yaz hava cok sıcaksa felan normalde neden bunu yapıo cok ilginç gercekten
bende bunu cozemedim yani evden geliyor calismiyorda anlamadim kiyok iş çıkışı felansa bende aynı davranabilirdim çünkü bende banyo etmeden rahat edemeyen tiplerdenim gündüz oturmasında hadi yaz hava cok sıcaksa felan normalde neden bunu yapıo cok ilginç gercekten
ay guldurdunuz beniAy anlarsa anlasın öf deli midir nedir habire başkasının evinde banyoya giriyo![]()
temizlik takintisi degil cunku evine gitmememin sebebi kirliligi :) tamam belki banyoyu begeniyo ama her seferindede olmaz ki
Belki psikolojik birseydir bosverin sinir bozucu kabul ama birsey desenizde gerginlik ciksa onun sinirbozuculugu daha fazla esiniz ne oluyor ne var bunda tarzinda bise dese gereksiz mevzu belki sulari kesiliyordur depolari belli gunler tazzikli su vermiyordur katlara oyle bir seyden geliyor olabilir yada tamamen psikolojiktir sizin banyo ferahtir hosuna gidiyordur vsbende bunu cozemedim yani evden geliyor calismiyorda anlamadim ki
ogrenebilince paylasacam :)Valla cok ilginc ogrenince guncelleme paylasir misiniz takip etmesi kolay oluyor :) haklisiniz abartmiyorsunuz
bi sekilde ogrenecem bunu sizinlede paylasirim :):)Bence de olmaz valla. Çok merak ettim ya, çok mu cimriler acaba su parasından kaçacak kadar. Eşinize sordurtabilseniz keşke, biz de öğrenirdik.![]()
Çok garip açıkçası ilk kez böyle birşey duydum.evet evli