• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce

yok iş çıkışı felansa bende aynı davranabilirdim çünkü bende banyo etmeden rahat edemeyen tiplerdenim gündüz oturmasında hadi yaz hava cok sıcaksa felan normalde neden bunu yapıo cok ilginç gercekten

yok iş çıkışı felansa bende aynı davranabilirdim çünkü bende banyo etmeden rahat edemeyen tiplerdenim gündüz oturmasında hadi yaz hava cok sıcaksa felan normalde neden bunu yapıo cok ilginç gercekten
bende bunu cozemedim yani evden geliyor calismiyorda anlamadim ki

Belki psikolojik birseydir bosverin sinir bozucu kabul ama birsey desenizde gerginlik ciksa onun sinirbozuculugu daha fazla esiniz ne oluyor ne var bunda tarzinda bise dese gereksiz mevzu belki sulari kesiliyordur depolari belli gunler tazzikli su vermiyordur katlara oyle bir seyden geliyor olabilir yada tamamen psikolojiktir sizin banyo ferahtir hosuna gidiyordur vs

Haftada 2 defa sizde banyo mu yapıyor şimdi :D Senin takıntı rahatsızlığın mı var diye sorabilirsin. Sürekli banyoya giriyorsun acaba temzilik takın mı var gibi.

benim de görümcemin başında böyle bi görümce var:KK53:

evli, aynı mahallede oturmasına rağmen her gelişinde 'ay ben bi banyo yapayım abi' diyormuş hem de geline değil de abisine söylüyormuş.

hani banyosu da öyle konforlu duşakabin vs de değil eski usul.

görümcem de çok gıcık olur yolda orda burda kocasıyla bişey mi yapıyor da benim eve banyoya atıyor kendini derdi, o geldi aklıma:skandal:

Back
X