Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ya çıkardıklarını mı giyiyor yoksa tekrarGarip birşey soracağım.
Havlusunu temiz kıyafetlerini getiriyor mu?
Her şekilde pislik bir hareket ya
İğrenç yaAy evet ya çıkardıklarını mı giyiyor yoksa tekrar![]()
Sizin banyo ortamı kendi evinden dahami konforlu aceba?evet geliyo oturuyoruz sonra diyo ben bi dus alayim ve banyoya giriyo
İstisnasız her seferinde banyo yapması bayağı tuhaf bence de. Acaba temizlik takıntısı falan mı var? Gerçi abisi bilirdi. Dışarıdan kendi evine geldiğinde de direkt banyo yapıyor mu? Belki sadece banyonuzu beğeniyordur.
Konuya ayrı şaşırdım ilk vaka olmadığını sizin yorumda görünce de ayrıbenim de görümcemin başında böyle bi görümce var
evli, aynı mahallede oturmasına rağmen her gelişinde 'ay ben bi banyo yapayım abi' diyormuş hem de geline değil de abisine söylüyormuş.
hani banyosu da öyle konforlu duşakabin vs de değil eski usul.
görümcem de çok gıcık olur yolda orda burda kocasıyla bişey mi yapıyor da benim eve banyoya atıyor kendini derdi, o geldi aklıma![]()
Aldatsa bile evinde duşunu alsın. Yasak mı kocası niye duş aldın mı diyecek. Bu bile saçmaBanyoda degisik ozellik yoksa su jetli masaj falan insanin aklina aldatma geliyor.
En mantikli sacmalik bu geldi aklima ne bileyimAldatsa bile evinde duşunu alsın. Yasak mı kocası niye duş aldın mı diyecek. Bu bile saçma