• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce

Ama yani her türlü anlaşamamazlığı aradaki çekişmeyi bilmem neyi geçtik, gündüz oturmasına gidip gidip banyoya girmek nedir yaa??
En garip görümceler top 10 listesinde 1 numara olmayı hak etmiş yani.. :KK70:

İstisnasız her seferinde banyo yapması bayağı tuhaf bence de. Acaba temizlik takıntısı falan mı var? Gerçi abisi bilirdi. Dışarıdan kendi evine geldiğinde de direkt banyo yapıyor mu? Belki sadece banyonuzu beğeniyordur.

Şu yoruma kahkaha attım çok yaşayın siz.Banyonuzu beğeniyordur yazmışsınız yani mantık çerçevesine sokabilmek için.Ama mantık yok bu işte absürt yahu bildiğin. :KK70::KK70:

Her görümcenin şımarıklığı farklı hepsi piş pışlandığı için sonuna kadar bu hakkı kullanıyorlar özgüvenleride üst düzeyde maşallah

Son düzenleme:
Kk da yine çok hayret ettiğim bir konu, cidden çok tuhafmış görümceniz.
Sizin her geldiğinde neden banyo yaptığını sormamanız da çok tuhaf.

benim de görümcemin başında böyle bi görümce var:KK53:

evli, aynı mahallede oturmasına rağmen her gelişinde 'ay ben bi banyo yapayım abi' diyormuş hem de geline değil de abisine söylüyormuş.

hani banyosu da öyle konforlu duşakabin vs de değil eski usul.

görümcem de çok gıcık olur yolda orda burda kocasıyla bişey mi yapıyor da benim eve banyoya atıyor kendini derdi, o geldi aklıma:skandal:
Konuya ayrı şaşırdım ilk vaka olmadığını sizin yorumda görünce de ayrı :KK70: sizin görümce de mi sormamış görümcesine :KK70:
Allah ım ne tuhaflıklar göreceğim daha :-)

Yuh be, gıcık olduğu kadar komik de ... Ben şehir dışına 3-4 günlük gidişlerde bile yazın dışarı çıkıp terlemediysem evden çıkarken ve eve gelir gelmez duş alırım. En yakınımın evinde bile duşa girmek istemem. Gündüz oturmasında tuvaleti kullanmaktan bile hoşlanmam. Bugüne kadar soramayışınız da ilginç.

Son düzenleme:
Back
X