gorumce

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
gorumcem gercekten tuaf biri benden yasca kucuk ama cok erken evlenmis.esinin ailesi ile yasiyor yillardir.biz bu ara bebek dusunuyoruz biliyorlar.gecen onlara gittim demesinmi bi oglunuz olursa babamin adini koyariz resmen uyuz oldum.ben sevmiyorum oyle seyi dedim.yok babamin adi koyalim dedi durdu kirici olmak istemiyorum ama gercekten sinirleniyorum.kizim olunca da annesinin adi icin cok israr etmisti simdide bunu cikartti.sanki kayinpederimede bayiliyorum.halasi koysun adini deyip sacmaladi.3 cocugu var cok isim koyma hevesin varsa bol bol koysaydin onlara beni niye bunaltiyorsun.kotu biri degil ama cok dusuncesiz o yuzden kirmak istemiyorum ama bazen gercekten insani cok bunaltiyor.

Bosverrrr.Ben doğum yapınca kaynım da anneciğinin yanında ;"kızına annemin ismini koysaydin,ilerde benim de kızım olsaydı senin adını koyardim"dedi."Hakketten yaa,benim ismim çok güzel ,ama kızın olursa sen kendi annenin ismini koy ,anneciğine ayıp olmasın" cevabini aldı.Oglu oldu ve kayinpederimin adini koymadi.Koydugu isim benim kızımin ismiyle uyumlu olmaliymis

Anlamiyorum yaa bu insanlar haddi olmayan şeylere niye karisiyolar benim görüncede kendi kızına istediği ismi koydu hiç bir seyine kimseyi karıştırmadi ama şimdi benim bebeğimin ismine karisiyo hadsiz

Hiiiiç sallama sinirini de bozma boş yere. 2 hamileligimde de aynı tantanayı yaptılar hatta ikincisinde millete bile duyurdular adını kaynana yada kayınbabanın ismi koyacaklar diye. Doğunca başka isim koyduk önce bi bozuldular şimdi o isimlerle sesleniyor o isimlerle seviyorlar. Şimdi 3. Ye hamileyim hala ayni konuşma. Eşimin dayısı bile dedi e artık bunda koyarsiniz diye. Dedim hayırlısı sağlıkla gelsin de isim işin kolayı hop geçiştirdim konuyu. Yine doğunca başka isim koyacağız ve finish. :) eşin ve sen birlik olduktan sonra görümce mörümce boş dıngırdar sadece

Her yerde var bu isim konusu yeni evliyken kaynanamda cocugunuz olursa benim ismimi koyacaksiniz bana benzesin demisti

Ben koydum yanınada istediğim isimi koydum
Eşim arkamda dursaydı onuda koymazdım.

Görümcedir bu karışması normal olur asıl karışmamasa şaşardık degil mi..!!!!

kendi kv ve kpnin ismini koymuşmu çocuklarına. eşin ne diyor

Görümceler de her halta karışıyor. Benimki de bebeğimin ismine takmış. İki isim koyduk birini ben önerdim ikincisini eşim, habire benim seçtiğim isme o da neymiş diyormuş arkadaşları :) eşi ıy o ne nerden bulmuş demiş. Anlatıp duruyor saçma saçma.
Kızımın ismi de nil.
Ama çok çirkin bir isimmiş gibi davranıyor :)

Benim kv ortada çocuk yokken gittiğimiz misafirlikte bana ve eltime bundan sonra doğacak olan çocukların isimleri hazır dedi! Kendi kp kardeşlerinin isimleri olacak dedi. Bendende tepkiyi alınca sustuğuyla kaldı! Önce isimlerin sordum neler diye sonra sevmiyorum ben öyle isimler diye birazda sert çıkışınca sorun kapandı. Aradan zaman geçince eşime sordum dedenin kardeşlerinin adı neydi diye? Ben nebilim neydi dedi:))

bu konu benimde basimi agritacak maalesef.

kimse kimsenin cocugunun ismine karismasin, nicin zor bu bukadar. fikir sorulursa fikrini soylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…