gorumce

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuk yapmak istediğinizi neden söylüyorsunuz ki düşünüyoruz diye şimdiden yani olunca zaten söylersiniz belki bir sorun çıkar belki hemen olmaz ben böyle şeylerin önceden söylenme taraftarı değilim kaldı ki kızınıza da kaynananızın ismini zaten koymamışsınız anladığım kadarıyla ee onun deemesiyle kaıynpederinin de ismini koymazsın yani konuşsun kendisi boşverin onu mu takıyorsunuz yanii

aslinda onlar surekli cocuk dusunmuyormusunuz diye sorup durdular bizde heee dusunuyoz dedik.

Eşin arkandaysa koyma değilse ben olsam kavga eder yinede koymam.en nefret ettiğim konu bu.

nil ismini cok begendim bende bir kizim daha olsun istiyorum ismini simay koymayi dusunuyorum:) bu arada bizimde 2 gelinimiz var yemin olsun hicbirseyine karismiyorum.kucuk gelin pek arayip sormaz beni herhalde onuda siki siki tembihlediler fazla arama herseyine karisir diye galiba :)kimsenin isine karismam.elimden gelen konularda yardimci olmaya calisirim.

Benim görümcem de ikinci oglum icin ölmüs dayisinin ismini önerdi. Ben acikcasi kizmadim. Herkes isim önerebilir ama son söz anne ve babanindir. Bizde kv ilk ogöuma kp ismi verilmesini kesinlikle istemedi. Esimde "tamam. Ama kizim olsa ilerde senin isminide koymam haberin olsun" dedi. Onun icin bizde bu konu bastan yok

aslinda kotu bir isim degil ama boyle birileri dayatinca insan sinir oluyor koyacagi varsada koymak istemiyor.israrla sen ne koymak istiyorsun dedi bilmiyorum aklimda bir isim yok dedim.

İsmini şimdiden bul söylerse bi daha “ismi hazır” dersin.

benim görümceler de kızıma ne isim koyacağımızı sordu, söyledim. aman efendim çok kısa bşr isimmiş. yavan duruyormuş . yanina bir isim istermiş. yoo dedim sizinkilerin çifter çifter ismi var da noluyor hangisi kullanılıyor dedim. ay olur mu çok yavan yok bilmem be. kaynanamın ismini koymamı direk söylemiyorlar da böyle oyun çeviriyorlar. eltim dedi ki bi daha konuyu açtıklarında annemin ismini koyacam de bakalım ne diyorlar
fırsat kolluyorum şuan bunu yapmak için

kıracaksın
çok istıyorsan kendi cocuklarına koysaydın dıyeceksın

ben de gorumceyım yenı yegenım doğdu
agzımızı acıp da isim konusunda tek laf etmedik
bize ne ki bebeğin anne babası varken

3 cocugu var cok isim koyma hevesin varsa bol bol koysaydin onlara beni niye bunaltiyorsun.kotu biri degil ama cok dusuncesiz o yuzden kirmak istemiyorum ama bazen gercekten insani cok bunaltiyor.
Bunu aynen görümcenize söyleyin. Kendisi koysaymış salak en sevmediğim insan tipi.

niye

Cocuk icin ugrastiginizi neden solediniz?

Bizde de tam tersi oldu. Yengem hamileyken bana dedi ki “kız olursa senin adını koyalım” dedim ki ne münasebet ben istemem başka isim mi kalmadı, bu sefer anneme erkek olursa ölen abimin ismini koymak istediğini söyledi, annem koyma dayanamam dedi. Bir oğlu bir kızı oldu, farklı isimler koyduk, yengemde göbek adlarını kendi anne babasının adlarını koymuş.

ilk test sonucunu aldıgımız gun kız ismide erkek ismide belliydi o yüzden kımse hadııne düşmeyen şeye karışamadı ,
kızım oldu çok şükür fikrimizi degiştirmeden koyduk , ikincisi olursa gene ismi hazır ama 3 yıldır hala hamıle kaldım ama doguramadım kısmet olmadı , allah buyuk olur inşallah beklıyoruz sabırla ,

demem o ki sonraki aylara bırakmayacaksın net kesın kız olursa şu erkek olursa bu , sanki kendiler bakacak gibi hak sahıbı oluyorlar ,

Konu sahibi ya da simdiden kafanda bir isim belirle uydur sorarsa ben kararimk verdim bunu koycam de.
Yok olmaz derse..yok yok ben kararliyim bunu koycam ..de

Bir daha
Bir daha.

Sonra istedigini koyarsin

Çok teşekkür ederim :)
İsmi beğenmek zorunda değil zaten ama o şekilde o tonla söylemesi çok saygısızca. İyi hoş ama çok boş konuşuyor :)
Diğer isimle de hitap edebilir ona da birşey demiyorum ama kızımın iki ismi varken nil ismini es geçmesine sinirleniyorum.
Bide herkesin beğenmediğini anlatması da o kadar basit geliyor ki
Karışmamak lazım bence. Ben kimsenin ne evine ne hayatına karışıyorum saygı duymak çok basit birşey.
Siz de en güzeini yapıyorsunuz. Biraz ön yargı olabilir görümce olduğunuz için :) ama zamanla düzelir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…