- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
nil ismini cok begendim bende bir kizim daha olsun istiyorum ismini simay koymayi dusunuyorum:) bu arada bizimde 2 gelinimiz var yemin olsun hicbirseyine karismiyorum.kucuk gelin pek arayip sormaz beni herhalde onuda siki siki tembihlediler fazla arama herseyine karisir diye galiba :)kimsenin isine karismam.elimden gelen konularda yardimci olmaya calisirim.Görümceler de her halta karışıyor. Benimki de bebeğimin ismine takmış. İki isim koyduk birini ben önerdim ikincisini eşim, habire benim seçtiğim isme o da neymiş diyormuş arkadaşları :) eşi ıy o ne nerden bulmuş demiş. Anlatıp duruyor saçma saçma.
Kızımın ismi de nil.
Ama çok çirkin bir isimmiş gibi davranıyor :)
erkek olursa esimde baski yapabilir diye dusunuyorum.annesinin ismini koyduramadi:)babada israrci olabilir.Eşin arkandaysa koyma değilse ben olsam kavga eder yinede koymam.en nefret ettiğim konu bu.
Babasının ismi ne?sevmiyorsan yine koyma.isim içine sinecek birşey olmalı.erkek olursa esimde baski yapabilir diye dusunuyorum.annesinin ismini koyduramadi:)babada israrci olabilir.
kıracaksıngorumcem gercekten tuaf biri benden yasca kucuk ama cok erken evlenmis.esinin ailesi ile yasiyor yillardir.biz bu ara bebek dusunuyoruz biliyorlar.gecen onlara gittim demesinmi bi oglunuz olursa babamin adini koyariz resmen uyuz oldum.ben sevmiyorum oyle seyi dedim.yok babamin adi koyalim dedi durdu kirici olmak istemiyorum ama gercekten sinirleniyorum.kizim olunca da annesinin adi icin cok israr etmisti simdide bunu cikartti.sanki kayinpederimede bayiliyorum.halasi koysun adini deyip sacmaladi.3 cocugu var cok isim koyma hevesin varsa bol bol koysaydin onlara beni niye bunaltiyorsun.kotu biri degil ama cok dusuncesiz o yuzden kirmak istemiyorum ama bazen gercekten insani cok bunaltiyor.
Bunu aynen görümcenize söyleyin. Kendisi koysaymış salak en sevmediğim insan tipi.3 cocugu var cok isim koyma hevesin varsa bol bol koysaydin onlara beni niye bunaltiyorsun.kotu biri degil ama cok dusuncesiz o yuzden kirmak istemiyorum ama bazen gercekten insani cok bunaltiyor.
niyeBosverrrr.Ben doğum yapınca kaynım da anneciğinin yanında ;"kızına annemin ismini koysaydin,ilerde benim de kızım olsaydı senin adını koyardim"dedi."Hakketten yaa,benim ismim çok güzel ,ama kızın olursa sen kendi annenin ismini koy ,anneciğine ayıp olmasın" cevabini aldı.Oglu oldu ve kayinpederimin adini koymadi.Koydugu isim benim kızımin ismiyle uyumlu olmaliymis
bir kere bozacan o da son olacak ,
çocugun ben doguruyorum sen değil , ne koyacagımıza ben karar veririm sen merak etme diyeceksin ,
Bu kadar basit
Cocuguna kayinpederimin ismini koysaydi simdi Müge ANLİ'da kaynimi ariyorduk.Eltim onu boğar dere kenarına atardı kesin
nil ismini cok begendim bende bir kizim daha olsun istiyorum ismini simay koymayi dusunuyorum:) bu arada bizimde 2 gelinimiz var yemin olsun hicbirseyine karismiyorum.kucuk gelin pek arayip sormaz beni herhalde onuda siki siki tembihlediler fazla arama herseyine karisir diye galiba :)kimsenin isine karismam.elimden gelen konularda yardimci olmaya calisirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?