Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istedim demeyi çok istedim ama diyemedim bu konuda o yüzden sizden destek almak istedim. Diyoki kaynanam kızım evlendi abisiyle arası açılmadı siz evlenincede öyle devam eder canım yavrularımCırlarsa cırlasın, kendi ses telleri yıpranır.
Kayınvalideniz de araya kimseyi sokmasınlar istiyorsa bağlayacaktı eve hepsini. Evlenmişler barklanmışlar, daha kim girebilir yani araya.
Ama mesafeyi koruyacak, had bildirecek, cevap verecek kişi eşiniz. He o yapamıyorsa, neden benim istediğim pastayı almıyorsunuz diye cırlıyorsa siz diyin éçünkü ben bunu istedim, bi sorun mu var" diye.
7 aylık evliyim bende burdayım demek için uğraşıyorum yok sayıyorBen pek muhatap olmam ama yaptıklarıda batar ziyadesiyle bi konuşun anlamazsa bende burdayım dersiniz
Daha çok yenisiniz hep mutlu olun inşallah ama diğer faktörler sinir bozuyo işte ozmn sizede düşen hop yerini bil demek oluyo öyle bi görmezden gelki kendide şaşsın7 aylık evliyim bende burdayım demek için uğraşıyorum yok sayıyor
Ben istedim demeyi çok istedim ama diyemedim bu konuda o yüzden sizden destek almak istedim. Diyoki kaynanam kızım evlendi abisiyle arası açılmadı siz evlenincede öyle devam eder canım yavrularım
Hepimiz mutlu olalım canım inşAllahDaha çok yenisiniz hep mutlu olun inşallah ama diğer faktörler sinir bozuyo işte ozmn sizede düşen hop yerini bil demek oluyo öyle bi görmezden gelki kendide şaşsın![]()
benim ki benden 2 yaş küçük. sınırlı resmi bizim ilişkimiz, bizimkisi abisini yiğenini kıskanır, annesini babasını kıskanır, sıra bana gelmiyordu. bu ara beni de kıskanır oldu ama kv fırsat vermedi. Anlıyacagınız cesaret edemedi. Sizin görümce de değişik miş. tok evin aç kedisi maşallah.Merhabalar sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor biraz muhabbet edelim istedim uzun yazıp sizi sıkmayacağım yaşınızın yakın olduğu görümceniz var mı ? Sizi kıskandığını hissediyor musunuz ve nasıl davranıyorsunuz ? :)
Örnek vermek gerekirse görümcem evli ve çocuğu var. Ben karışmam abisiyle arasındaki duruma ama o bizim evimize karışıyor mesela sahile gittiğimiz stroy görüp bensiz gitmişsin benide götür der. Eşimin bana aldığı hediyeyi görünce banada al der. Sıfır ilgi abi git konuşma benimle der. Kendisi cipsi ister mesela o an alınmaz ama bizim evde görünce ben istedim almadın diye çemkirir. Sürekli tatlı ister abisinden abisidir alıcak tabi ama kasıtlı gibi geliyor bana ona alıyoruz hatta ben derim seviyor kardeşin alalım diye ama biz evimize alınca sen banada alırdın bana neden almıyorsun diye cırlar. Şaka yapmıyorum cırlıyor bağırıyor eşime. Ben karışmam kardeş arasına haddim değil ama çok fazla böyle şeylerle karşılaşıyorum yakın değilim zaten ama eşimle konuşmam gereken bi konu var mı ya da müdahele etmem ? Börek alıyoruz eve yeme ben gelince alırsın diyor. Ona da alıyoruz sonra tekrar istiyor tekrar almayınca bana bak alıcaksın yarın gelicem kahvaltıya diyor. Şaşkınlıkla izliyorum![]()
İnşallah canım ❤Hepimiz mutlu olalım canım inşAllah![]()
Evet kızı suratsız herkesle kavga eden bi tip hep söyler zaten. Kızının böyle yapması hoşuna gidiyor hatta kendi diyor abinler şunu yedi bunu aldı şuraya gitti senide çağırsın diye hatta eşime yüklenir kardeşini unutma diye o yüzden o topa hiç girmedim.O da kızının huyunu bildiği için altyapı yapıyor herhalde.
Araları bozulmasın, küsmesinler tabi. Ama kardeş de yerini bilsin.
Kayınvalidene diyebilirsin, "ben aralarına girmem ama kızın böyle böyle yaparak abisini kendinden uzaklaştırıyor" diye. Kızını da uyarır belki o zaman.
Öyle canımbenim ki benden 2 yaş küçük. sınırlı resmi bizim ilişkimiz, bizimkisi abisini yiğenini kıskanır, annesini babasını kıskanır, sıra bana gelmiyordu. bu ara beni de kıskanır oldu ama kv fırsat vermedi. Anlıyacagınız cesaret edemedi. Sizin görümce de değişik miş. tok evin aç kedisi maşallah.
bazen mutsuz bir evliliği olanlar en yakınlarına sarıyor ve zarar veriyor. sınırınızı çizinMesela sürekli abisinden ilgi bekliyor abisidir tabi ilgilenicek ama şöyle diyelim hamburger istedi biz çalışıyoruz akşam uymadı sonraki gün alalım dedik istemedi bizde evde eşmle yicektik konuşmam senle alma ben istediğimde almadın evde de yemiceksin. Mesela mesaj atar beni kahvaltıya çağırsana diye. Bana şunu alsana der hep. Eşim beni övünce neyi var sanki abartma der. Eşim bana bişey alınca ister. Bi kere çocuğu yere bişeyler döktü bana temizle dedi eşimde kanaryamı temizlicek diye beni savundu bağırıyor kes sesini boş konuşma diye. Çok var ya sahile gideriz bensiz gitmişsin benide götür de. Şımarık 27 yaşında evli kız. Ben yakın olamıyorum eşim kahvaltı için börek almaya gidiyor alma haftaya birlikte yeriz diyor sanane evimiz ayrı yani. Onada alıp yiyoruz sonra sürekli istiyor alıcaksın diyor para verceksin diyor. Yiğenine bişeyler al diyor borcumuz olmasına rağmen. Kardeş arasına girmiyorum haddim değil ama çok fazla böyle vukuatı var.
Ah canım o kadar haklısın. Benimde yengem var inan abim takılır yengeni kıskanmaya başladım diye çünkü o da gelin rahat etsin bunalmasın neden kötü olayım mı hep destek olurum o da kardeşinden ayırmaz beni sağolsun ama ben hep yengeme sorarım karışmam etmem abim çay içiyoruz dese kapa abi sonra konuşuruz derim anlayışlıyımdır. Eşimin gönlü olsun diye tamma diyordum demiyim o zaman rahatsız oluyorum davranışları gario geliyor bana diyim farkında olsun o zaman. Ah çok isterdim güzelce yaşamak ama çalışıyorum ve istiyorki sürekli bize gelsin onu kahvaltılara çağıralım pohpohlayalım.Benimle aynı yaş, ve 2 tane büyük ablası vardı. Ablanın biriyle çok resmiydik hep, biri beni çok sever gibi görünürdü ama yılandı eşimi çok kıskanırdı benden düğünümde ben beyaz sade prenses gelinlik giydim, görümcem de taşlı kaşlı gelinliği andıran elbise giydi nişan elbisemiz bile aynıydı düşün saç modeli bile benimkine benzetmişdihatta eşimle bir yere giderken utanıyorum kardeşimle bir yere gidince eşim sanıyorlar mutlu oluyorum diyordu gerizekalı
neyse eşim de kendisi gibi aynı zekalıydı çok sonra farkettim. Evliliğimiz boyunca bize çok düşkün gibi göründü, boşanma aşamasına geldik kadından tık yok ne aradı ne sordu son 2 senedir ayrı şehirlerdeydik ama görüşüyorduk. Ama benimle yaşıt olan kafa dengi hep destekçim oldu bir kardeş gibi, hala da görüşüyoruz.
Seninki de çok fenaymış, benim keşke dediklerimi sen yapma hani sırf eşimin gönlü olsun diye huyunu sevmediğim için katlandım senelerce ama zorunda değilmişim. Ne var şurda güzelce yaşayıp gidilse insanların içinde art niyet olmasa sonuçta gelinsin, onun yerini almamışsın deli saçması yaptığı görümcenin![]()
Evet kızı suratsız herkesle kavga eden bi tip hep söyler zaten. Kızının böyle yapması hoşuna gidiyor hatta kendi diyor abinler şunu yedi bunu aldı şuraya gitti senide çağırsın diye hatta eşime yüklenir kardeşini unutma diye o yüzden o topa hiç girmedim.
Mudahele etme, yorum yapma, karisma, mesafeli ol.Merhabalar sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor biraz muhabbet edelim istedim uzun yazıp sizi sıkmayacağım yaşınızın yakın olduğu görümceniz var mı ? Sizi kıskandığını hissediyor musunuz ve nasıl davranıyorsunuz ? :)
Örnek vermek gerekirse görümcem evli ve çocuğu var. Ben karışmam abisiyle arasındaki duruma ama o bizim evimize karışıyor mesela sahile gittiğimiz stroy görüp bensiz gitmişsin benide götür der. Eşimin bana aldığı hediyeyi görünce banada al der. Sıfır ilgi abi git konuşma benimle der. Kendisi cipsi ister mesela o an alınmaz ama bizim evde görünce ben istedim almadın diye çemkirir. Sürekli tatlı ister abisinden abisidir alıcak tabi ama kasıtlı gibi geliyor bana ona alıyoruz hatta ben derim seviyor kardeşin alalım diye ama biz evimize alınca sen banada alırdın bana neden almıyorsun diye cırlar. Şaka yapmıyorum cırlıyor bağırıyor eşime. Ben karışmam kardeş arasına haddim değil ama çok fazla böyle şeylerle karşılaşıyorum yakın değilim zaten ama eşimle konuşmam gereken bi konu var mı ya da müdahele etmem ? Börek alıyoruz eve yeme ben gelince alırsın diyor. Ona da alıyoruz sonra tekrar istiyor tekrar almayınca bana bak alıcaksın yarın gelicem kahvaltıya diyor. Şaşkınlıkla izliyorum![]()
Bende böyle düşünüyorum canım ama biliyorsunuz erkeklere ailesyle ilgili bişey söylediğimde kıskanıyorsun çekemiyorsun sevmiyorsun istemiyorsun diye geri dönüyor o yüzden kelimelerimi iyi seçmeliyim.O topa kafa atma zamanınız gelmiş ama.
Ne münasebet canım.
Kardeşim Kuşadası'nda yaşıyor da yazın onlara gittiğimizde diyorum bazen biz başbaşa çıkalım siz gelmeyin diye.
Siz sürekli bir aradasınız bir de, evlatlık mı aldınız da bakıp besleyeceksiniz sürekli?
TeşekkürlerMudahele etme, yorum yapma, karisma, mesafeli ol.
hiç bozmadınız mı? ben olsam tutamam kendimiEn basitinden kocamla sahile gittik beni neden götürmüyorsun bensiz gidiyorsun götürsene diyor ve evli. Eşimin aldığı hediyeye güle güle kullansın değilde banada al diyor :)
Bende böyle düşünüyorum canım ama biliyorsunuz erkeklere ailesyle ilgili bişey söylediğimde kıskanıyorsun çekemiyorsun sevmiyorsun istemiyorsun diye geri dönüyor o yüzden kelimelerimi iyi seçmeliyim.
pardon!!! biz sana mı çalışıyoruz diyemediniz mi?Mesela sürekli abisinden ilgi bekliyor abisidir tabi ilgilenicek ama şöyle diyelim hamburger istedi biz çalışıyoruz akşam uymadı sonraki gün alalım dedik istemedi bizde evde eşmle yicektik konuşmam senle alma ben istediğimde almadın evde de yemiceksin. Mesela mesaj atar beni kahvaltıya çağırsana diye. Bana şunu alsana der hep. Eşim beni övünce neyi var sanki abartma der. Eşim bana bişey alınca ister. Bi kere çocuğu yere bişeyler döktü bana temizle dedi eşimde kanaryamı temizlicek diye beni savundu bağırıyor kes sesini boş konuşma diye. Çok var ya sahile gideriz bensiz gitmişsin benide götür de. Şımarık 27 yaşında evli kız. Ben yakın olamıyorum eşim kahvaltı için börek almaya gidiyor alma haftaya birlikte yeriz diyor sanane evimiz ayrı yani. Onada alıp yiyoruz sonra sürekli istiyor alıcaksın diyor para verceksin diyor. Yiğenine bişeyler al diyor borcumuz olmasına rağmen. Kardeş arasına girmiyorum haddim değil ama çok fazla böyle vukuatı var.