Görümce :)

pardon!!! biz sana mı çalışıyoruz diyemediniz mi?
bide eşinizin he istediğini almasına müsaade ediyor musunuz gerçekten
onlara sizin kazandığınız para da geçiyordur
Etmiyorum canım arada onunda kocasına aldırıyoruz. Ah yanımda dese yapsa ses çıkarma hakkım olur telefonda eşimle konuşurken duydum eşimde karıma sormam lazım dedi güldü şakamısın sen yaaaaa diyor.

Ah canım o kadar haklısın. Benimde yengem var inan abim takılır yengeni kıskanmaya başladım diye çünkü o da gelin rahat etsin bunalmasın neden kötü olayım mı hep destek olurum o da kardeşinden ayırmaz beni sağolsun ama ben hep yengeme sorarım karışmam etmem abim çay içiyoruz dese kapa abi sonra konuşuruz derim anlayışlıyımdır. Eşimin gönlü olsun diye tamma diyordum demiyim o zaman rahatsız oluyorum davranışları gario geliyor bana diyim farkında olsun o zaman. Ah çok isterdim güzelce yaşamak ama çalışıyorum ve istiyorki sürekli bize gelsin onu kahvaltılara çağıralım pohpohlayalım.
Çalışıyormu görümce? Çalışmıyorsa benim zamanım olmuyor valla yoruluyorum VS vs, sen evdesin diye yetişə biliyorsun sen çağır fırsat bulursam gelirim ben de 😁 çağırmaz emin ol çalışıyorsa ben senin gibi pratikleşmedim daha yoruluyorum, yetişemiyorum. Pohpohlayacak zamanım yok yürü git leeeen de 🤣🤣🤣🤣 şaka şaka son cümleyi kullanma

hiç bozmadınız mı? ben olsam tutamam kendimi
bir kerede güle güle kullan de ya göz koymadan önce
senin eşin almıyor herhalde hiçbişey o benim eşim tabiki bana alacak vs de
iyi sabırlısınız
Sabırlıyım canım sadece saçma hareketlerini dinliyorum o yüzden size danışayım dedim yavaş yavaş cevap vermeye başladım. Davranışları biraz azaldı ama bu sefer çok az görüşmeye başladık eşim bu durumdan rahatsız olur diyede endişeleniyorum. Bende onun yanında sürekli canım kocam diye abisini övüyorum. O da abisini kötülüyor size yapmıyor olabilirde ben karısıyım bana yapıyor desem sidikmi yarıştırayım seviyesinede inmiyim diyorum.

atma diyin!!
bıktım senin kardeşinin saçma sapan kıskançlıklarından diyin
dişinizi göstermenin zamanı gelmiş
Sinirlendiniz dimi :) bende sinirleniyorum ama herkesin içinde yapıyor eve gidincede eşime söyleyip huzur kaçmasın diyorum ama benim hatam yok dimi abi kardeş ilişkisi bu değildir.

Etmiyorum canım arada onunda kocasına aldırıyoruz. Ah yanımda dese yapsa ses çıkarma hakkım olur telefonda eşimle konuşurken duydum eşimde karıma sormam lazım dedi güldü şakamısın sen yaaaaa diyor.
ya yapmayın Allah aşkına onun kocasına aldırmalar falan
eşinize rest çekmek zorundasınız
kadın sizin evinizi evliliğinizi ele almış

sizinle gezme derdindeyken çocuğu napıyor acaba

Sinirlendiniz dimi :) bende sinirleniyorum ama herkesin içinde yapıyor eve gidincede eşime söyleyip huzur kaçmasın diyorum ama benim hatam yok dimi abi kardeş ilişkisi bu değildir.
kesinlikle hatanız yok tabiki ciddi sinirlendim
siz aman kocam üzülmesin sorun çıkmasın dedikçe hep üzülen olacaksınız
önce kendimiz unutmayın

şu işin hakkından gelin lütfen :D ve buraya yazın

Çalışıyormu görümce? Çalışmıyorsa benim zamanım olmuyor valla yoruluyorum VS vs, sen evdesin diye yetişə biliyorsun sen çağır fırsat bulursam gelirim ben de 😁 çağırmaz emin ol çalışıyorsa ben senin gibi pratikleşmedim daha yoruluyorum, yetişemiyorum. Pohpohlayacak zamanım yok yürü git leeeen de 🤣🤣🤣🤣 şaka şaka son cümleyi kullanma
Canım yaa denedik çalışmıyor çocuğu var ama çocuk bacağınada sarılsa makineye çamaşır atabilir ben akşam 9 da yapamıyorum onu. Çocukta olsa 2 tabak yemek yapar ben yapamıyorum. Abisi dedi boşsun evdesin çalışıyoruz bi dedi cırlıyor hemen anlamıyor ki. Ama bidaha bu muhabbeti yapsın dicem seni çağırmak için işten çıkıcam dicem. 😂

Merhabalar sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor biraz muhabbet edelim istedim uzun yazıp sizi sıkmayacağım yaşınızın yakın olduğu görümceniz var mı ? Sizi kıskandığını hissediyor musunuz ve nasıl davranıyorsunuz ? :)

Örnek vermek gerekirse görümcem evli ve çocuğu var. Ben karışmam abisiyle arasındaki duruma ama o bizim evimize karışıyor mesela sahile gittiğimiz stroy görüp bensiz gitmişsin benide götür der. Eşimin bana aldığı hediyeyi görünce banada al der. Sıfır ilgi abi git konuşma benimle der. Kendisi cipsi ister mesela o an alınmaz ama bizim evde görünce ben istedim almadın diye çemkirir. Sürekli tatlı ister abisinden abisidir alıcak tabi ama kasıtlı gibi geliyor bana ona alıyoruz hatta ben derim seviyor kardeşin alalım diye ama biz evimize alınca sen banada alırdın bana neden almıyorsun diye cırlar. Şaka yapmıyorum cırlıyor bağırıyor eşime. Ben karışmam kardeş arasına haddim değil ama çok fazla böyle şeylerle karşılaşıyorum yakın değilim zaten ama eşimle konuşmam gereken bi konu var mı ya da müdahele etmem ? Börek alıyoruz eve yeme ben gelince alırsın diyor. Ona da alıyoruz sonra tekrar istiyor tekrar almayınca bana bak alıcaksın yarın gelicem kahvaltıya diyor. Şaşkınlıkla izliyorum 🤷🏻‍♀️
Cips yemeyin sagliga zararlı ve görumcende sağlığa zararlı

ya yapmayın Allah aşkına onun kocasına aldırmalar falan
eşinize rest çekmek zorundasınız
kadın sizin evinizi evliliğinizi ele almış

sizinle gezme derdindeyken çocuğu napıyor acaba
Abisine sallıyor bak diye ben kocamla gezemiyorum :) o yüzden istemiyorum diyorum eşime gelmesinler.

kesinlikle hatanız yok tabiki ciddi sinirlendim
siz aman kocam üzülmesin sorun çıkmasın dedikçe hep üzülen olacaksınız
önce kendimiz unutmayın

şu işin hakkından gelin lütfen :KK70: ve buraya yazın
Canım inşallah aslında şu konudada fikir alabilirim kardeşi kıskançlık yaptı diyelim eşimle konuşmalımıyım ? Annesini çağırıyorz ayıp olmasın diye annesi başlıyor kardeşinide çağır çağırmıyorsun gelip gelip sana alınıyor benim söylediğimi söyleme diyor nedir bu erkek ailesnin gelinden istediği bi salın ya.

Mesela sürekli abisinden ilgi bekliyor abisidir tabi ilgilenicek ama şöyle diyelim hamburger istedi biz çalışıyoruz akşam uymadı sonraki gün alalım dedik istemedi bizde evde eşmle yicektik konuşmam senle alma ben istediğimde almadın evde de yemiceksin. Mesela mesaj atar beni kahvaltıya çağırsana diye. Bana şunu alsana der hep. Eşim beni övünce neyi var sanki abartma der. Eşim bana bişey alınca ister. Bi kere çocuğu yere bişeyler döktü bana temizle dedi eşimde kanaryamı temizlicek diye beni savundu bağırıyor kes sesini boş konuşma diye. Çok var ya sahile gideriz bensiz gitmişsin benide götür de. Şımarık 27 yaşında evli kız. Ben yakın olamıyorum eşim kahvaltı için börek almaya gidiyor alma haftaya birlikte yeriz diyor sanane evimiz ayrı yani. Onada alıp yiyoruz sonra sürekli istiyor alıcaksın diyor para verceksin diyor. Yiğenine bişeyler al diyor borcumuz olmasına rağmen. Kardeş arasına girmiyorum haddim değil ama çok fazla böyle vukuatı var.
Ben şunu anlamadım şimdi kahvaltıya eşim börek alacak ama görümce alama haftaya ben gelince al diyor. Görümcenin nasıl herşeyden bu kadar haberi oluyor peki

Ben şunu anlamadım şimdi kahvaltıya eşim börek alacak ama görümce alama haftaya ben gelince al diyor. Görümcenin nasıl herşeyden bu kadar haberi oluyor peki
Yakın oturuyoruz canım cüzdanı orda kalmış eşimin oraya gidince duymuş sonra almadık diye 1 ay börek börek diye cırladı

Yakın oturuyoruz canım cüzdanı orda kalmış eşimin oraya gidince duymuş sonra almadık diye 1 ay börek börek diye cırladı
valla ona bir güzel bir güzel carlarım 3 gün kendine gelemez. Eşinde iş biter güzel arkadaşım ne evine bu kadar müdahale ettirecek ne de yengeyle görümceyi yüz göz edecek. Bence siz fazla yüz vermişsiniz. tamam kavga huzursuzluk olmasında hep siz böyle mi yaşayacaksınız. Eşinizle güzelce konuşun bu durum beni rahatsız ediyor, Sen halletmezsen ben hallederim diyin valla konu beni çok rahatsız etti. Ben eşşek gibi çalışıcam görümce hanım nasıl isterse öyle yaşıcam istemezse yimicem içmicem yeri gelicek azarlanıcam yanımda kocama carlayacak. Tam sopalıkta neyse

valla ona bir güzel bir güzel carlarım 3 gün kendine gelemez. Eşinde iş biter güzel arkadaşım ne evine bu kadar müdahale ettirecek ne de yengeyle görümceyi yüz göz edecek. Bence siz fazla yüz vermişsiniz. tamam kavga huzursuzluk olmasında hep siz böyle mi yaşayacaksınız. Eşinizle güzelce konuşun bu durum beni rahatsız ediyor. Sen halletmezsen ben hallederim diyin valla konu beni çok rahatsız etti. Ben eşşek gibi çalışıcam görümce hanım isterse öyle yaşıcam istemezse yicem yeri gelicek azarlanıcam yanımda kocama cırlıycak.Tam sopalıkta neyse
Ah canım benim evet evet. Huzursuzluk çıkmasın diye bişey demiyorum napıyım. Seviyesine inmiyim dedim tartışma olmasın konuşsun konuşssun dursun. Eşime kardeşin saçmalamasın cevap verirsem mevzu çıkar dedim müdahele etti kendimde cevap verdim. Eşime ufaktan söylüyorum kimse karışamaz diyor ama kardeşiminde huyu böyle diyor. Başlicam ama huyuna. Çok doğru söylüyorsunuz börek yapmışım diyorki abi yarın börek al sana gelcem kahvaltıya. Desem börek var sana mı söyledim ben ondan istemedim der tuhaf bi kız bana göre değil çok yüz buldu sessizliğimden.

Keşke her kıskançlık böyle şeylerle olsa.🤣Eşime söylerdim bana alma ona al da sussun diye.Ama ne görümceler var.Siz görmezden gelin.

Back
X