Evet üstü kapalı anlatmak istiyorum bazı suçlamalar, tatsız şeyler işte.evet arayıp soruyorlar çünkü kardeşlerine iyi görünmek zorundalar ben onlarla ilgili hiçbir problemi eşime yansıtmam hep içime atarim aradıklarında da bir emri vaKilikleri olur üstü kapalı şekilde ses tonları bile samimiyetsiz geliyor banaAşılamayacak şeyler mi yaşadınız. Yaşanan şeylerden onların haberi yok heralde sizi arayıp sorduklarına göre. Yine de mesafe istiyorsanız gerektiği kadar cevap verin tepkili olduğunuzu belli edin zamanla onlar da kendini çeker heralde
Yine ‘kocami nasil ailesinden koparabilirim’ durumuEvet üstü kapalı anlatmak istiyorum bazı suçlamalar, tatsız şeyler işte.evet arayıp soruyorlar çünkü kardeşlerine iyi görünmek zorundalar ben onlarla ilgili hiçbir problemi eşime yansıtmam hep içime atarim aradıklarında da bir emri vaKilikleri olur üstü kapalı şekilde ses tonları bile samimiyetsiz geliyor bana
Sizin burdan bunu çıkarmış olmanız, daha ciddi durumunuzun olduğunu gösteriyor geçmiş olsunYine ‘kocami nasil ailesinden koparabilirim’ durumu
Zaten öyle yapıyorum artık önceden iki günde bir arar hal hatir sorar kapatırdım bütün duygularımı aldılar bendeneşinize niye naltmıyorsunuz. bence siz hiç aramayın , aramak zorunda kaldığınızda arayın . mecburi görüşmelerde görüşün .
E sende iki yüzlü davranma açıkça niyetini belli et , dost musun düşman mısın bilsinler tabi işine gelirseKızlar görümcelerimle bazı problemler yaşadık ve şuan hepsinden nefret ediyorum eşimin hatrına hiçbişey demiyorum çünkü o çok üzülür onlarda beni seviyormuş gibi yapıyolar farkındayım sürekli arayıp napıyorsun çocuklar nasıllar deyip duruyorlar iyilik melekleri hiç konuşmak istemiyorum ama mecbureen. Sizce nasıl arama mesafe koyabilirim bana çok yaklaşmasınlar istiyorum aramızda o resmiyet olsun artık çok sıkıcılar
Bence sen samimiyetsizsin öyle hissettim , kıskançlık yapma güzelim sen kardeşler arasına giremezsin, canın istemezse sen konuşmazsın olur biter..Evet üstü kapalı anlatmak istiyorum bazı suçlamalar, tatsız şeyler işte.evet arayıp soruyorlar çünkü kardeşlerine iyi görünmek zorundalar ben onlarla ilgili hiçbir problemi eşime yansıtmam hep içime atarim aradıklarında da bir emri vaKilikleri olur üstü kapalı şekilde ses tonları bile samimiyetsiz geliyor bana
:))):))Bence sen samimiyetsizsin öyle hissettim , kıskançlık yapma güzelim sen kardeşler arasına giremezsin, canın istemezse sen konuşmazsın olur biter..
Ben de bunu anlamıyorum. Elle tutulur dişe dokunur kötülükleri olduysa eşinden neden saklıyorsun. Ne alaka anlat o da bilsin gelin görümceler bir oldunuz adamın arkasından iş mi çeviriyorsunuz. Ha ufak tefek şeylerse herkes eş ailesiyle bir şeyler yaşıyor hemen nefret edip mesafe koysaydık oohhoo.Evet üstü kapalı anlatmak istiyorum bazı suçlamalar, tatsız şeyler işte.evet arayıp soruyorlar çünkü kardeşlerine iyi görünmek zorundalar ben onlarla ilgili hiçbir problemi eşime yansıtmam hep içime atarim aradıklarında da bir emri vaKilikleri olur üstü kapalı şekilde ses tonları bile samimiyetsiz geliyor bana
Eşim şu anda cezaevinde ve ona anlatamam zaten büyük bir bunalımın içindeBen de bunu anlamıyorum. Elle tutulur dişe dokunur kötülükleri olduysa eşinden neden saklıyorsun. Ne alaka anlat o da bilsin gelin görümceler bir oldunuz adamın arkasından iş mi çeviriyorsunuz. Ha ufak tefek şeylerse herkes eş ailesiyle bir şeyler yaşıyor hemen nefret edip mesafe koysaydık oohhoo.
Kardeşlerine çok düşkünler zaten çok harcama yapıyormuşum çocuklarım üst seviyeden giymiyormuş bunları yüzüme vurmak için eşimin olmadığı anı bekliyorlarisNe güzel seni arayip halini hatrini soruyorlarmis, senden nefret etseler seni degil kardeslerini ararlardi diye düsünüyorum.
Kardeşlerine çok düşkünler zaten çok harcama yapıyormuşum çocuklarım üst seviyeden giymiyormuş bunları yüzüme vurmak için eşimin olmadığı anı bekliyorlaris
hatanızı buldum :))) iki günde bir aramanız. çok gereksiz samimyet olmuş . mesafe her zamn iyididr. birden kesmeyin . 3 güne bir , 4 güne bir derken yavaş yavaş bittirn aramayı.Zaten öyle yapıyorum artık önceden iki günde bir arar hal hatir sorar kapatırdım bütün duygularımı aldılar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?