İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Doktor kendini yorma demiş, siz yorulacak konu arıyorsunuz.İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Yok nişanlım hastalık konularında biraz takıntılı olduğumı normalde asla naz yapmadığımı fakan söylemiş ki öyleyim uzun yıllar anksiyete tedavisi gördüm ki bunu asla gizlemeden ilişkinin en başında durumu anlattımIsteyen istediğini düşünür hakkinizda, nisanliniz ne demis o onemli?
Amin dediyse ayril.
Sevgilinizin telefonunu mu karıştırıyorsunuz siz?İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Çok haklısınız keşke görmeseydim belki normal bir zaman ve normal bir psikolojide olsam takmayacağım bir konu ama şuan çok kalbimi kırdı hayır mesajlarında birşey bakıyoken tesadüfen gördüm asla telfnunu karıştırmam. Nişanlımda sağlık konularında çok hassaz olduğumdan bahsetmişDoktor kendini yorma demiş, siz yorulacak konu arıyorsunuz.
Erkek arkadaşınız, ablası ile sizin dedikodunuzu yapıp size mi okutuyor sonra?
Siz mi telefonu karıştırdınız?
İnsanlar aile fertleri ile konuşurken açık sözlü olabilirler. Nazlı demek çok da alınacak bir şey değil bence. Nişanlınız ne cevap vermiş o konuşmaya?
Yok amin falan dememiş tabiki ki ona zaten kızmadım o bu konularda çok hassas olduğumdan bahsetmişIsteyen istediğini düşünür hakkinizda, nisanliniz ne demis o onemli?
Amin dediyse ayril.
Boşverin o halde, nazlı olmak kötü bir şey değil. Ben de çok nazlıyım, hiç de alınmam bunu diyene.Çok haklısınız keşke görmeseydim belki normal bir zaman ve normal bir psikolojide olsam takmayacağım bir konu ama şuan çok kalbimi kırdı hayır mesajlarında birşey bakıyoken tesadüfen gördüm asla telfnunu karıştırmam. Nişanlımda sağlık konularında çok hassaz olduğumdan bahsetmiş
Asla telefonunu karıştırmam bu asla huyum değildir ablası ile olan mesjlarda bir fotoğraf gösteriyorken gördüm yoksa telefon karıştırmayı kendime yakıştırmamSevgilinizin cep telefonunu karıştırıp ailesiyle olan özel mesajlarını okumayın. Nazlı çokta üstünde durulacak bir kelime değil bence.
Hayır asla tesadüfi sevgilim bir fotoğraf gösteriyorken geri çıktığında o an fotoğrafa baktığım için geri çıkınca direkt mesaj göründü sevgilimde o an muhtemeln hangi mesaj olduğunu bilmediği için geri çıkmadı mesjlajma uzun olmdığı için gördümSevgilinizin telefonunu mu karıştırıyorsunuz siz?
Tabiki öyle ama ben elimden geldiğince yakın davranan biriyim o yüzden şuan tavrimi deştirmelimiyim yoksa olduğum gibi devammı etmeliyim bilmiyorum dediğim gibi şuan hastalığın verdiği ekstra hassasiyet beni yıprattı belki normaşde gülüp evet nazlıyım diyebileceğim bir konu beni üzdüYani kusura bakma ama seni ilgilendirmiyor o mesajlarda yazanlar. Kadının kendi fikri kendi görüşü. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta. Sanki arkandan kuyunu kazmışlar. Kırılacak bir şey yok.
Tesadüf eseri o kadar mesajı okuyabilmeniz iyiymiş.Hayır asla tesadüfi sevgilim bir fotoğraf gösteriyorken geri çıktığında o an fotoğrafa baktığım için geri çıkınca direkt mesaj göründü sevgilimde o an muhtemeln hangi mesaj olduğunu bilmediği için geri çıkmadı mesjlajma uzun olmdığı için gördüm
Asla telefonunu karıştırmam bu asla huyum değildir ablası ile olan mesjlarda bir fotoğraf gösteriyorken gördüm yoksa telefon karıştırmayı kendime yakıştırmam
HayırSevgilinizin telefonunu mu karıştırıyorsunuz siz?
Tesadüf eseri o kadar mesajı okuyabilmeniz iyiymiş.
O kadar kötü bir şey dememiş boş verin,takmayın mesafe koyun gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?