Görümce

Uye53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
69
61
18
27
İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim

Nişanlınız ne demiş? Yazarlar canım şu fil var ya her yere uzanıyor

Yani kusura bakma ama seni ilgilendirmiyor o mesajlarda yazanlar. Kadının kendi fikri kendi görüşü. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta. Sanki arkandan kuyunu kazmışlar. Kırılacak bir şey yok.

Doktor kendini yorma demiş, siz yorulacak konu arıyorsunuz.
Erkek arkadaşınız, ablası ile sizin dedikodunuzu yapıp size mi okutuyor sonra?
Siz mi telefonu karıştırdınız?
İnsanlar aile fertleri ile konuşurken açık sözlü olabilirler. Nazlı demek çok da alınacak bir şey değil bence. Nişanlınız ne cevap vermiş o konuşmaya?

Isteyen istediğini düşünür hakkinizda, nisanliniz ne demis o onemli?
Amin dediyse ayril.
Yok nişanlım hastalık konularında biraz takıntılı olduğumı normalde asla naz yapmadığımı fakan söylemiş ki öyleyim uzun yıllar anksiyete tedavisi gördüm ki bunu asla gizlemeden ilişkinin en başında durumu anlattım

Sevgilinizin telefonunu mu karıştırıyorsunuz siz?

Çok haklısınız keşke görmeseydim belki normal bir zaman ve normal bir psikolojide olsam takmayacağım bir konu ama şuan çok kalbimi kırdı hayır mesajlarında birşey bakıyoken tesadüfen gördüm asla telfnunu karıştırmam. Nişanlımda sağlık konularında çok hassaz olduğumdan bahsetmiş

Isteyen istediğini düşünür hakkinizda, nisanliniz ne demis o onemli?
Amin dediyse ayril.
Yok amin falan dememiş tabiki ki ona zaten kızmadım o bu konularda çok hassas olduğumdan bahsetmiş

Boşverin o halde, nazlı olmak kötü bir şey değil. Ben de çok nazlıyım, hiç de alınmam bunu diyene.

Sevgilinizin cep telefonunu karıştırıp ailesiyle olan özel mesajlarını okumayın. Nazlı çokta üstünde durulacak bir kelime değil bence.
Asla telefonunu karıştırmam bu asla huyum değildir ablası ile olan mesjlarda bir fotoğraf gösteriyorken gördüm yoksa telefon karıştırmayı kendime yakıştırmam

Sevgilinizin telefonunu mu karıştırıyorsunuz siz?
Hayır asla tesadüfi sevgilim bir fotoğraf gösteriyorken geri çıktığında o an fotoğrafa baktığım için geri çıkınca direkt mesaj göründü sevgilimde o an muhtemeln hangi mesaj olduğunu bilmediği için geri çıkmadı mesjlajma uzun olmdığı için gördüm

Yani kusura bakma ama seni ilgilendirmiyor o mesajlarda yazanlar. Kadının kendi fikri kendi görüşü. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta. Sanki arkandan kuyunu kazmışlar. Kırılacak bir şey yok.
Tabiki öyle ama ben elimden geldiğince yakın davranan biriyim o yüzden şuan tavrimi deştirmelimiyim yoksa olduğum gibi devammı etmeliyim bilmiyorum dediğim gibi şuan hastalığın verdiği ekstra hassasiyet beni yıprattı belki normaşde gülüp evet nazlıyım diyebileceğim bir konu beni üzdü

Tesadüf eseri o kadar mesajı okuyabilmeniz iyiymiş.
O kadar kötü bir şey dememiş boş verin,takmayın mesafe koyun gitsin

Asla telefonunu karıştırmam bu asla huyum değildir ablası ile olan mesjlarda bir fotoğraf gösteriyorken gördüm yoksa telefon karıştırmayı kendime yakıştırmam

Fotoğraf gösteriyorken ablasının mesajını ek olarak bir de sevgilinizin cevabını nasıl gördünüz? Yani öyle bile olsa bakmışsınız okumuşsunuz kişiye özel bir mesajı gördüğünüzde kafanızı çevirmemişsiniz

Aslında anlatınca çok uzun gibi olsada çok kısa bir mesjlasma şu konuda haksız olabilirim elbette ablasnın yazdığı mesajı görünce kafamı çevirmek yerine erkek arkadaşımın cevabınıda okudum yanlış birşey biliyorum ama kendisini çok sevmiştim belkide bunu beklemediğimden bu kadar üzüldüm

Bende hiç sevmem nazlım naif kişileri belki kendim çok güçlü gözükmek zorunda olduğum içindir . Kirilmani gerektirecek bişey yok bide bence bakma eşinin ailesiyle falan ne konuştuğuna herkesin özeli var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…