Görümce

Ona bakarsanız herkes herkesin arkasından bi bu kadar konuşur, siz eminim kimsenin arkasından konuşmamışsınızdır.

kendiniz yazmışsınız nazlıyım alınganım bilmem ne.
görümceniz dedikodunuzu yapmamış o zaman durum tespiti yapmış.
kadına niye mesafe koyacaksınız anlamadım iftira atmamış olmayan şeyi söylememiş. arkamdan konuşmuş diyorsunuz da yüzünüze söylese ona da alınırdınız.

Yüzüme söylese alınmazdım çünkü
Ona bakarsanız herkes herkesin arkasından bi bu kadar konuşur, siz eminim kimsenin arkasından konuşmamışsınızdır.
böyle birşey keşke mümkün olsa ama tabiki değil tabiki bende insanlar hakkında konuşuyorum hatta burada konuşmamda aynı kategoriye girer doğru değil biliyorum ama o an hareket etseydim kalp kırmış olurdum o yüzden buradan sormak daha doğru geldi hepinizede cevaplarınız için teşekkür ederim

3. Dünya savaşını da başlatsın mı
Ya inanın bu tarz karakterde eş ailesinde çok maruz kaldığım için devamını biliyorum . Olay bence de büyütülecek gibi değil ama bu tarz söylemleri olanların daha sonra çok daha fazlasını yapıp gelinle yarışacak hale geldiklerne şahit oldugum için öncesinde uyarmak istedim.

Fazla alınganlık yapmayın belki de o an gülerek yazdığı kötü niyet içermeyen bir cümledir

bence bir anlık demistir onu kötüye yorma.5 yıllık iliskinin adı konacak gelin istemiyor naz yapıyor gibisinden kardeşine laf atmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…