Evet yukarıda bahsettiğim gibi sevgilimin cevabını okumam yanlıştı kesinlikle ama o an ablasının yazdığı mesjın benmle ilgili olduğunu kavrayınca merakıma yenik düştüm keşke düşmeseydim orası ayrıFotoğraf gösteriyorken ablasının mesajını ek olarak bir de sevgilinizin cevabını nasıl gördünüz? Yani öyle bile olsa bakmışsınız okumuşsunuz kişiye özel bir mesajı gördüğünüzde kafanızı çevirmemişsiniz
Bende hiç sevmem nazlım naif kişileri belki kendim çok güçlü gözükmek zorunda olduğum içindir . Kirilmani gerektirecek bişey yok bide bence bakma eşinin ailesiyle falan ne konuştuğuna herkesin özeli var
Haklısınız belki bende küçük yaşlarımdan beri hastalıklarla uğraştığım için bu cümle bu kadar içime dokundu kimse hayatta nazlı olup ilaçlara bağımlı yaşamak istemez ama kader halimize çok şükürBende hiç sevmem nazlım naif kişileri belki kendim çok güçlü gözükmek zorunda olduğum içindir . Kirilmani gerektirecek bişey yok bide bence bakma eşinin ailesiyle falan ne konuştuğuna herkesin özeli var
İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum ne yazıkki covide bağlı kalp sorunu şuan için hap tedavisi oluyorum fakat kalıcı bir durum olup olmadığı bir ay sonra belli olucakGeçmiş olsun. Tedavi gerektiren önemli sağlık sorununuz nedir ? Ameliyat vb bir operasyon mu geçirmeniz gerekiyor ?
Eşim çok yemek seçer ama öyle böyle bir seçme değil, ablamlar da her zaman "Allah yardımcın olsun" der. Eşimi de bayağı severler. Bence fazla alınganlık gösteriyorsuz o kadar dert edecek bir şey değil dedikodu etmemiş, hakaret etmemiş ardınızdan... Herkes kardeşiyle konuşur böyle şeyler.
Gorumceniz hakli, tam bir drama queensiniz. Allah nisanliniza sabir versinHaklısınız belki bende küçük yaşlarımdan beri hastalıklarla uğraştığım için bu cümle bu kadar içime dokundu kimse hayatta nazlı olup ilaçlara bağımlı yaşamak istemez ama kader halimize çok şükür
Peki yinede teşekkür ederim buda sizin fikrisiniz zaten drama queen olduğumdan bahsettim aksini iddia etmiyorum zoruma giden arkamdan konuşmuş olması yoksa dünyada tek hastalık yaşayan ben değilimGorumceniz hakli, tam bir drama queensiniz. Allah nisanliniza sabir versin
Aynen bende bunu kastediyorum mesele bana nazlı demesi değil bunu arkamdan söylemesi bunu şaka olarak değil ciddi bir şekilde bile yüzüme söylese saygıyla karşılarım. Cevabınız için teşekkür ederimYüzüne şakasına deseydi aman sen de çok nazlısın diye bukadar kırılmazdın. Çok kötü bir şey dememiş. Üstünde durup huzurunu bozma.
Bence bu kadar hassas olmayın. İnsan kardeşi ile konuşurken biraz sınırları geçebiliyor. Nazlı da çok hakaret sayılabilecek bir sıfat değil. Bırakın iki kardeş arasında böyle masum çekiştirsinler. Sözler uca gitmediği sürece kaale almayın derim ben.İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Biraz hassas dönemdesiniz. Sevgiliniz ne anlattı da sonucu bu cümle oldu bilmiyoruz.İyi akşamlar, hemen konuya girmek istiyorum birki ay içersinde 5 yıllık sevgilim ile nişanlanıcaktık fakat benim önemli tedavi gerktiren bir sağlık sorunum nedeniyle( doktor kendini yormamlısın dedi) nişan ertelendi benim depresyon geçmişim var hastalık depresyonumu tekrar tetikledi ve bir süre evden çıkmak istemedim neyse uzun lafı kısası erkek arkadaşımın telfnunda ablası ile olan bir mesj dikkatmi çekti ablası benim fazla nazlı olduğumdan bahsedip Allah sana kolaylık versin yazmış bu mesaja kırıldım belki şuanki durumum çok hassas olduğu için bilemiyorum ama çok kırıldım abartıyormuyum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim hepinize teşekkür ederim
Olsun orda da yabancı birine dememiş kardeşine demiş. Biz de kardeşler arasında enişteleri böyle ufak çekiştiririz. Sevmediğimiz ya da ara bozmak için değil laf ola işte.Aynen bende bunu kastediyorum mesele bana nazlı demesi değil bunu arkamdan söylemesi bunu şaka olarak değil ciddi bir şekilde bile yüzüme söylese saygıyla karşılarım. Cevabınız için teşekkür ederim
Öncellikle cevabınız için teşekkür ediyorum zaten konuyu sevgilime bile açmadım ailemede açıp onları kışkırtmak istemedim amacım asla huzrszlk değil ki iyi ki buradan sizlerden akıl danıştım yorumlardan sonra dahi sakinim ve daha mantıklı düşünebiliyorum yol gösterdiğiniz için teşekkür ederimBence bu kadar hassas olmayın. İnsan kardeşi ile konuşurken biraz sınırları geçebiliyor. Nazlı da çok hakaret sayılabilecek bir sıfat değil. Bırakın iki kardeş arasında böyle masum çekiştirsinler. Sözler uca gitmediği sürece kaale almayın derim ben.
Aslında bende öyleyim kronik rahatsızlıklarım var en istediğim meslek olan polislige sırf hastalıklarım yüzünden alınmadım. Evlendim kocam yılın 8 9 ayı görevlere gitti evladima hem ana hem baba oldum ki evladıminda birçok rahatsızlığı.vardi.. hastane işleri falan ama güçlü durmak zorundaydım hep hiç naz yapamadım kimseye . Takmayın bu kadar emin olun en sevdiklerimiz bile arkamızdan dünya kadar laf ediyordurHaklısınız belki bende küçük yaşlarımdan beri hastalıklarla uğraştığım için bu cümle bu kadar içime dokundu kimse hayatta nazlı olup ilaçlara bağımlı yaşamak istemez ama kader halimize çok şükür
Evet burada okuyunca daha mantıklı düşünmeye başladım hepinize teşekkür ederim ailemden kimseye bu konuyu açıp gelecekte soruna dönüşmesini istemedim teşkkür ederimOlsun orda da yabancı birine dememiş kardeşine demiş. Biz de kardeşler arasında enişteleri böyle ufak çekiştiririz. Sevmediğimiz ya da ara bozmak için değil laf ola işte.
Çok haklısınız fazla hassas olmak hayatta büyük sorunlar doğuruyor keşke bu huyumu deiştirebilsem ama bu yaştan sonra mümkün değil sanırım yinede iyiki burada akıl danıştım yoksa kendi başıma hareket edip herkesin kalbini kırabilirdim teşekkür ederimAslında bende öyleyim kronik rahatsızlıklarım var en istediğim meslek olan polislige sırf hastalıklarım yüzünden alınmadım. Evlendim kocam yılın 8 9 ayı görevlere gitti evladima hem ana hem baba oldum ki evladıminda birçok rahatsızlığı.vardi.. hastane işleri falan ama güçlü durmak zorundaydım hep hiç naz yapamadım kimseye . Takmayın bu kadar emin olun en sevdiklerimiz bile arkamızdan dünya kadar laf ediyordur
haklısınız tüm mesajlasmayı görmediğim için sadece bahsedilen kişinin ben olduğumu anladım zaten nişanın benim yüzümden iptal edilmesi beni yeterince üzmüyormuş gibi birde bunu okuyunca ki ilk mesajı yanlışlıkla bile görmüş olsam devamnı okumam benim hatam bunu kabul ediyorum olayı kafamda oldğundan çok daha büyüttüm neyseki burada fikir danışıp sakinleştim hepinize teşekkür ediyorumBiraz hassas dönemdesiniz. Sevgiliniz ne anlattı da sonucu bu cümle oldu bilmiyoruz.
Hastalığınız hakkında bilgisi de olmayabilir. Depresyonun ne kadar ağır bir süreç olduğunu idrak edememiştir. Halk arasında da zaten "simariklik " "aman neyi eksik de depresyondaymis " gibi bir algı var. O yüzden muhattap olmadığınız, henüz aile içine resmi bir şekilde girmediğiniz için kendinizi çok da hirpalamayin. Yeterince psikolojik olarak yipraniyorsunuz. Fazlasına gerek yok.
Bir de sevgilinizin aile içi konuşmalarını şimdiden okumayın. Alışkanlık edinmeyin bu huyu bence çok ayıp.
haklısınız tüm mesajlasmayı görmediğim için sadece bahsedilen kişinin ben olduğumu anladım zaten nişanın benim yüzümden iptal edilmesi beni yeterince üzmüyormuş gibi birde bunu okuyunca ki ilk mesajı yanlışlıkla bile görmüş olsam devamnı okumam benim hatam bunu kabul ediyorum olayı kafamda oldğundan çok daha büyüttüm neyseki burada fikir danışıp sakinleştim hepinize teşekkür ediyorum
Yardımcı olabildiysek ne mutlu.umarim hayat güzellikler getirir size her şey gönlünüzce olsun. Gönlünüzce olmazsa da o kadar çok sevilin ve değer görün ki olmayanlar gözünüze batmasın. Mutluluklarhaklısınız tüm mesajlasmayı görmediğim için sadece bahsedilen kişinin ben olduğumu anladım zaten nişanın benim yüzümden iptal edilmesi beni yeterince üzmüyormuş gibi birde bunu okuyunca ki ilk mesajı yanlışlıkla bile görmüş olsam devamnı okumam benim hatam bunu kabul ediyorum olayı kafamda oldğundan çok daha büyüttüm neyseki burada fikir danışıp sakinleştim hepinize teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?