• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcede bindalli giycekmisss

bu özel ve güzel anıyı kendi kınan için saklasan daha iyi olmaz mı? o zaman ki heyecanını kaybedeceksin 2. kez giymiş olacaksın.. falan diyip caydırın bindallı meraklısını.. çok inatçı dediğim dedik biri dikkatli olun..
çünkü bu kızcağız da "ben de tatil isteriiim" diye ağlayıp balayınıza göz dikecek kapasite gördüm..

Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
Sen giyeceksen benim giymemin lüzumu yok de ! Bindallıyı giyecek olan yalnızca gelindir , hali hazirda bir enişte var sanırım :)

Canim var ya aklim hemen iki yil oncesine gitti. Olay aynen su: benim gorumce saftir, ama kv oyle fenadir ki, zaten benim ne kinam kina oldu, ne dugunum dugun. Kv nin memlekette de taaa yillar once evdeki bekar gorumceler kinada bindalli giyermis, benim gorumce de cocukken Ben de Abimin dugununde giyecegim demis. Zaten biz kv nin surekli esimi doldurmalarindan dolayi bir yil boyunca esimle kavga ederek bir nisanlilik gecirdik. Bir gun bizde oturuyoruz, kv gozumun icine bakarak Ben x in de kinada bindalli giymesini istiyorum dedi, Ben gayet saf iyi de Onu sadece gelinler giyer dedim, bizim orada adet gorumceler de giyer dedi, hatta yegenimin dugununde iki gorumcesi de giyecek dedi, Ben de ne o oyle folklor ekibi gibi dedim, guldum. Ben konu kapandi Saniyorum, benim fena kv yol boyunca arkamdan demedigini koymamis, Rosalone da amma patavatsiz, kizimin yillardir hayali idi o, hep onun dedigi mi olacak vs vs. esim aradi beni sinirle, kac gun gorumcenin bindalli kavgasini ettik, ya Tamam diyorum ne giyerse giysin dedim, bir gorumce bindallisi yuzunden birbirimize girdik. Gorumcemi aradim, canim dedim bindalli giy, lutfen giy, nolur giy resmen nerdeyse yalvardim, Abla onemli degil diyor kiz, sen giy, Ben Onu cocukken derdim, yok oyle bir hayalim diyor, ama kv fenasi yuzunden biz birbirimize giriyoruz esimle. Neyse bizim dugunden once kv nin yegeni evlendi, orda gorumcem bana kina, dugun icin aldigi kiyafetleri gosterdi, kina icin gayet basit bir elbise almis, dedim bindalli niye almadin, Gerek yok, bu iyi dedi, Tamam dedim. Ayrica Yegenin kinasinda iki gorumce de, kimseler de bindalli falan giymedi, kv yalanci cikti. Neyse benim kina gunu Geldi, bunlar geldi, kuafore gidecegiz gorumce dedi ki, Ben de bindalli giyecegim, kiraladik annemle dedi, tam da kina gunu, dusunun artik pisligi. Kv tam da kina gunune pisligini cok fena yapti, kiza zorla, bana inat gitti bindalli kiraladi, Haberim de yokken. Oteki elbise ne oldu dedim, Onu giymeyecegim dedi, iyi dedim caresiz. Biz koca salonda iki gelin olduk. Ama boyum, posum, endamimla gorumceye her Turlu farkimi attim, kinayanlar da Onu kinadi. Gecenlerde gorumceye dedim ki senin kinanda da Ben b. Giyecegim, giy Abla dedi. Kv ordan atladi Hemen, bizim adette gorumceler giyer, gelinler giymez dedi. Orada anladim Hemen niyetini. Simdi var ya o kv ye inat, gorumcenin dugunde Ben de bindalli giyecegim, gorsun gununu. Kaldi ki seninki daha 18 yasindaymis, Benimki 22 yasindaydi. Birak ne yaparsa yapsin gorumcen, eger daha guzelsen cuval da giysen yakisir sana, onun dugununde al intikamini, hem de tam da kina gunu.

Son düzenleme:
Bn bu kaynanalari anlamiyorum neden gelinle gorumceyi yaristtiriyolar anlamis degilim anlasiyolarsa da boyle nedenlerden dolayi birbirlerine dusuyolar daha mi iyi oluyo

Ben olsam eşime söyler napar eder giydirtmezdim. Eşim eğer vazgeciremezse açık açık söylerdim. Ne o öyle ya :KK62:

Amaaaan valla kiz ozenmis giycek. Sen de onunkinde giyersin. Bence cok cici olur. :)

Neyse o inadından vazgeçmeyecek belli...Çok çok fotoğrafını çekin ki ilerde sizde ona aynısını yaparsınız olmadı düğününde gidin gelinlikten daha güzel bir elbise alın :)

Back
X