• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcede bindalli giycekmisss

tam olarak boyle gelenekleri bilmem ama eger dediğiniz gibiyse bosverin kendi rezil olacak demektir :) komik duruma düşer baskasının düğününde gelinlik giymek gibi:)

Giysin ay ne olacak belliki akıl yaşı daha çok küçük ve düşünemiyor. Cok iyi giden ilişkiler böyle böyle bozuluyor allah korusun. Gerekirse üç beş tane de siz kiralayin kuzen muzen onlarada giydirin. Farkli bi konsept olur böylece :)

Bencede kendin farkli giyin bes arkadasiniza da kinada kirmizi giydirin altinciyi gorumceniz giymis olsun sen de kinada bi ara giyer sonra cikarirsin sen degil o pisti ve pisman olsun.Daha havali biseyler giy ondan habersiz seni gorunce soklanir boyle seyler ypmya bayiliyorum bn:KK48:

Bencede kendin farkli giyin bes arkadasiniza da kinada kirmizi giydirin altinciyi gorumceniz giymis olsun sen de kinada bi ara giyer sonra cikarirsin sen degil o pisti ve pisman olsun.Daha havali biseyler giy ondan habersiz seni gorunce soklanir boyle seyler ypmya bayiliyorum bn:KK48:

Berra'ya katiliyorum :1: Acaip komik bir duruma duser.

Canim bence hic kimseye demeden git kendine muhteşem bir gece kiyafeti al kina günü de bindallinin modasi geçmiş dersn o da mosmor dolanir ortalikta hatta arkadaslarini tembihle kizi gorunce gulussunler utancindan disari bile cikmasin saçma sapan yarislar yapıyorlar dertleri neyse bizimle:KK62:

ben yugoslav göçmeni arkadaşımın kınasna gittim.Bizzat gördüm.Beyaz ya da krem folklorik kıyafetler giyiyorlar ama nedeni var.O insanlar dans ediyor .Ciddi ciddi dans ediyorlar.Emek veriyorlar .Onları izlemek de çok keyifli.Şarkılar danslar filan harika bir görsel şölen ama ya diğerleri boktan bir kına yakma merasimi var.Onun dışında gelin hanım soytarı gibi fesle mesle geziyor.İğrenç yahu.Sonradan kim çıkard b bindall mindallı giymeyi.Giyin adam gibi gece elbisesi ama kimseye demeyin sürpriz olsun.Görümce de maymn gibi dolaşmak zorunda kalsın.. :)
Sorunun cevabini alamadim
Sizin deger vermedugunuz seyleri baskalaei keyifle yapar igrenc dediginiz b.......n dediginuz adetleri

Sorunun cevabini alamadim
Sizin deger vermedugunuz seyleri baskalaei keyifle yapar igrenc dediginiz b.......n dediginuz adetleri
kardeş özenti yapılan herşey manasızdır ve çirkindir.MAdem bir ambians bir merasim yapılıyor layıkıyla yapılsın

bu kiz buyyene kadar senin isin var
sen degistir konseptini bakalim napacak o zaman :)

kiskancliktan yapiyordur kesin aklim almiyor boylesi insanlari ! geline ozeldir bindalli

Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı

düğünde garanti beyaz giyecek:KK53::KK53:

bizde kınada yeni evliler ve genç kızlar hep birden bindallı giyer.görsel bir şölen olur.bayılırım bindallı içinde kızlara.ahhh ahh ne güzel olur.

bizde kınada yeni evliler ve genç kızlar hep birden bindallı giyer.görsel bir şölen olur.bayılırım bindallı içinde kızlara.ahhh ahh ne güzel olur.

Bencede super bir goruntu olur.. Bende bayılırım....

O hanım inat etmiş almışsa ben de inat eder ona giydirmezdim, kavgaysa kavga.

Back
X