- Konu Sahibi isimolmasa
-
aynı düşüncedeyim sorun görümceyle değil eşle çözülecek yoksa görümce çok iyi yapıyor otursun kalksın demiyorum
sadece o eve boş gelmesi çocuğuna annesinin bakmasına dolaptan yiyecek almasına kimse karışamaz
az insan olsa sorgular. pazrtesi, salı,çarşm,perş,cuma,c.tes, az gün değil tamam mı? sen diyosun ki 1 gün giderm haftada.
pazar günü hariç hep bizde yiyor ve maddi olarak yardım etmiyor, sömürü değilde nedir bu?
kayınvalidem diyorki erkek kardeş evlenecek öyle hesap kitap ayrılacak,
çalış diyosun eşim izin vermiyor.
neyse anlaşamıycaz mümkünse yazma yorum.
eşimin ailesi gibisiniz, size basit geliyor bunlar. yaşasanız belki anlardınız...
iyi aynısı başınıza gelir umarım ve siz karışmazsınız..
evet teşk sorunlarımı 4 maddede topladın.
bende diyorumki madem hesabımız bir o zaman görümcem anlayışla gidere bi katkıda olsun,
ama aynen dediğin gibi annesi para harcatmıyor ona. oğlundan al yedr kızına, kızda yesin.
ben asla kardeşime bunu yapmam karısı varken..
şuan evli olmadığı halde ben annemlere yiyipte gidiyorum evim yakın kendi anneme, biraz oturup kalkıyorum, yük olmuyorum,
nedir onlarında evlendircek cocuğu var.
az insan olsa sorgular. pazrtesi, salı,çarşm,perş,cuma,c.tes, az gün değil tamam mı? sen diyosun ki 1 gün giderm haftada.
pazar günü hariç hep bizde yiyor ve maddi olarak yardım etmiyor, sömürü değilde nedir bu?
kayınvalidem diyorki erkek kardeş evlenecek öyle hesap kitap ayrılacak,
çalış diyosun eşim izin vermiyor.
neyse anlaşamıycaz mümkünse yazma yorum.
eşimin ailesi gibisiniz, size basit geliyor bunlar. yaşasanız belki anlardınız...
Bilmem ben annemin evinde yabancılık hissetmem
Zaten taaa gelin yokkende ben burdaydım derim
O zaman da sanki ekmeğimiz suyumuz yok muydu annemin evinde derim
Hatta belki bende gelin niye hergün burda o zaman , bende annemin evinde hergün durabilirim derim
Aynı kapıya çıkıyo, eleştirdiğiniz kişiden farkınız olmalı
Tek fark şu, sizin eşiniz kendi maaşını annesine veriyo onunkisi vermiyo
Ki bence de evlenecek çağa gelmiş yuva kurmuş biri maaşını başkasının eline saymamalı, sayıyorsa da bu eşi olmalı yani siz..
Ben eşinizin ailesini neden savunayım ? Tanımam etmem.. Bir de onları savunacak olsam, sana bahçe işi yapma , eşine de maaşını vermesin demem değil mi ?
Biz desek ki evet bu sömürüdür,haklısınız görümceniz çok yüzsüzmüş.
Ne faydası var bunun size.Burda hep birlikte size hak versek bile sizin
derdiniz çözümlenmeyecek,sıkıntılarınız hep içinizde devam edecek.
Annesi gel diyor kızı geliyor.Ne bizim ne sizin yapabileceğiniz birşey yok maalesef.
Düşünmüyor işte,sizin kadar ince düşünmüyor.Ben bu konulardan çok çektim.
Olması gereken belli neden karşı tarafta bu şekilde düşünmüyor diye.
En son bir arkadaşıma dert yanarken "inan ben bile senin kadar ince fikirli düşünemiyorum,
hiç aklıma gelmezdi sen söylemesen" demişti bana.Ve eklemişti kimsenin senin gibi düşünmesini
bekleme.
Ben kendi adıma size hak veriyor olsam da çözüm eşiniz de ve siz de bitiyor.Siz
kendiniz için birşeyler yapacaksınız değişmesini istiyorsanız.Bu yaştan sonra inanın
kimsenin düşüncelerini değiştiremezsiniz.
iyi o zaman evlenen kızlar alsın koca ve bebeklerini gitsin annesinde doysunlar,
çalıştıklarınıda biriktirsinler. yüzsüzce...............
Eşi ve kayınvalidesi suçlu bunu bende kabul ediyorum ama
görümceside sütten çıkma ak kaşık değil malesef..
tamam o ev öncedende onun eviydi o zaman şimdi hizmeti gelinden beklemiycek..kalkıp yemeğini kendisi koysun kocasına kendi baksın bu kızda himetçi değil..
haaa tabiki iş öncelikle eşinde biter
bu konuda kusura bakma ama haksızsın canım..
bende çalışıyorum annemin evindeyim 2 günde bir mutlaka ugrarım.. canım ne isterse alırım..kayınvalidemdende aynı şekilde..bu yüzsüzlük değil hiç kusura bakma
ama senin eşin maaşını kurşu kuruşuna babasına vermseydi görümcen sizin paranızı yiyemezdi..
işte konuyu özletlemişsin arkadaşım katılıyorum sana
aminbana kızarken bile görümce üzerinden yola çıkıyorsunuz
bence eşinde böyle davranırda beni anlarsın demen gerekiyordu
hala yanlış yere takılıyorsun
tamam Allah için söyle annene bişey alıp gitmezmisin, hem 2 gün bende anneme gidiyorum haftada,
ben ondan bahsetmiyorum, evli kızın, tamamen yük olmasına karşıyım. hele evde gelin varsa.
teşekkür ederim canım..
ben görümcenin gelmesinde bi sıkıntı görmüyorum gelebilir gidebilir kalabilir ama gelinden hi,zmet bekleyemez kimse onu demek istiyorum..
malesef konu sahibinin eşinin dünde söylediğim gibi tutulur hiç bir tarafı yok...
ayrıca arkadasa aşağıya inme diyoruz inmeden duramıyor malesef..surat asacaklar diye..asarlarsa assınlar canım
sende Allah aşkına söyle neden eşine hiç toz kondrumuyorsunda hep görümceni suçluoyrsun ?
sen aşağıya inmesen eşin sana hep aşağıya inelim demese görümcenide görmeyeceksin sorun hallolmuş olacak böylece
teşekkür ederim canım..
ben görümcenin gelmesinde bi sıkıntı görmüyorum gelebilir gidebilir kalabilir ama gelinden hi,zmet bekleyemez kimse onu demek istiyorum..
malesef konu sahibinin eşinin dünde söylediğim gibi tutulur hiç bir tarafı yok...
ayrıca arkadasa aşağıya inme diyoruz inmeden duramıyor malesef..surat asacaklar diye..asarlarsa assınlar canım
inmeyeceğim, kavgada çıksa tartışsak da istediğimi yapacağım. ve çalışmak için onu ikna edeceğim.. bakıcı tutup baktırıp çalışacağım...
alıp cocuğu gelir hazırlarm kendime göre yer yatarım.
eşimde memnun kalmazsa kendi bilir.
bu şekildede ben memnun değilim hayattan.
konduruyorum emin ol, beni anlamıyor diyorum, yaşadıklarımı basit buluyor diyorum, ailem kabul etse ayrılırım bile yazdım belki görmedn..
benim görümceme takma sebebim, o bize yük olmazsa borç daha erken bitecek ve ben onlardan ayrılacağım, ondan sonra isterse babası daire alsın ona umrumda değil...
hani kayınvalidem diyorya evdeki erkekde evlenince ayrılacaksınız. kızı olmasa borç daha erken biter,
ve bizimde hesap kitap ayrılırsa eşimle daha mutlu olablrm, görümcemin ve eniştennde yediği umrumda olmaz.
sonuçta kendi anne babasının parası derim. ama şuan eşimnde parası o evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?