- Konu Sahibi isimolmasa
-
aynen öyle Allah yardım etsin Allah sabır versin bazen ben diyorum keşke rahat bi insan olsam da gözüme batmasa o hareketleri ama yok ben herşeyi kafaya takan bi adamım kafamda düşünür kurar sonra psikolojimi bozarım ama geniş olmak lazım gerçekten yoksa olan bizlere oluyo kimse bize acımaz çocuklarımıza daha iyi bi psikolojiyle bakabilmemiz için böyle olmak lazım. ama yapamıyoruz işte.
çok doğru dedin iki sokak ötede de olsa kapın ayrı olsun insanın da özeli olmalı kocasıyla başbaşa kalmalı ama nerdeee. bazen iki sokak bile yakın oluyo off off
ben senin yerinde olsam varya hiç bir kuvvet beni asla aşağıya indiremezdi..
sıkıyosa indirmeye çalışsın..hiç bir gün inmem hiç asla...
Allah sana sabır versin.yazdığın bütün mesajları okudum da içim şişti.
işin okadar zor ki,eşinle çözmen gerekiyor bu durumu,ama eşin düzelecek gibi de durmuyor.
çok uç noktada,yavaş yavaş kendini çekmen gerekiyor,düzelmiyorsa sende harcayacaksın.
en azından içinde kalmaz.
bir ara 1 hafta inmedim, eşim uğruyo geliyo huzursuz, kayınpeder benle konuşmadı,
gelip bana demiyor neden gelmiyosun, eşimi dolduruyor, eşimde geliyor eve yatıyo aşağı,
sonra çağırdılar beni konuşmaya, dedim Allah aşkına bi daha eşime benle ilgili bişey anlatma,
benle derdini gel bana söyle,
sen burda anlatıyosun eşim geliyor benle konuşmadan aşağı yatıyor, nasıl vicdan seninki dedim.
neyse o sorun halloldu,, ama alta inme işi olacakmış, dedim eşim benim anneme geliyomu????? ben niye buraya gelmek zorundayım hep,
dedi oğlum sanada diyorum orayada gideceksn sende, gelinm sende buraya uğrayacaksın.
kafayı yiyecem illa onun dediği olacak. ya ipleri tam koparacam, ama eşime güvenemiyorum ki,
boşansam ailem asla arkamda olmaz.. eşime al otur ailenle diyesim geliyor artık çünkü.
hah aynısı bende de var benimkilerde ilk başlarda eşime şikayet ettiler şimdi de kendileri laf sokuyorlar. Ama şunu anlayamıyorlar herkesin kendine göre bir hayatı var kimse kimseyle iç içe yaşamak zorunda değil.
evet anlamak işlerine gelmiyor, ama dua ediyorum 2. gelin bi gelsin. ve aşırı keyfine düşkün olsun, bunlara selam bile vermeyen emo bi kız olur inş.
ancak kıymetim bilinir belki...
aynen ben de öyle dua ediyorum. O çok bilmiş kaynım da aslında hiçbir halt bilmediğini de öğrenmiş olur umarım.
bu arada bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inş. iyki bebeğim var yoksa hayat hiç çeklmezdi herhalde.
Görümcenizi kıskanmak yerine örnek almanız daha iyi olurmuş.
Borçları var ve çocuğu olmasına rağmen çalışıyor ödemek, eşine destek olmak için.. Sizinde borçlarınız çokmuş ve sürekli maddiyattan dert yanıyorsunuz..
Siz de çalışın, borcunuzun bitmesi için çaba gösterin ve o yakındığınız yemek işleri ile bahçe işlerinde kurtulmuş olun böylece..
Görümcenizin bi suçu yok ki, çalışıyo diye annesi onu düşünüp birşeyler yapıyo yardım amaçlı, sizi de anneniz bu kadar düşünse keşke..
örnek alınacak bir tarafı yok ki... eşim izin verse bende çalışırım. evlenemden önce 5 yıllık iş geçmişim var,
eşim çocuk küçük senden başkasının bakmasını istemiyorum diyor. ne diyebilirm. zorlamı çalışayım?
görümcem evet çalışıyor bebeği bizde bakılıyor, mantıklı olan nedir? işten gelince alsın bebeğini gitsin evine. neden bizde yiyor içiyor eşide gelip yiyince gidiyorlar?
sana bu mantıklı mı geliyor.
benim kendi annem bebeğime baksa ben ona 100-200 bişey kesin veririm. hakdır bu neden yük olayım kadına. hemde evde gelin varken asla görümcemin yaptını yapmam...
örnek alınacak bir tarafı yok ki... eşim izin verse bende çalışırım. evlenemden önce 5 yıllık iş geçmişim var,
eşim çocuk küçük senden başkasının bakmasını istemiyorum diyor. ne diyebilirm. zorlamı çalışayım?
görümcem evet çalışıyor bebeği bizde bakılıyor, mantıklı olan nedir? işten gelince alsın bebeğini gitsin evine. neden bizde yiyor içiyor eşide gelip yiyince gidiyorlar?
benim kendi annem bebeğime baksa ben ona 100-200 bişey kesin veririm. hakdır bu neden yük olayım kadına. hemde evde gelin varken asla görümcemin yaptını yapmam...
görümcem evet çalışıyor bebeği bizde bakılıyor, mantıklı olan nedir? işten gelince alsın bebeğini gitsin evine. neden bizde yiyor içiyor eşide gelip yiyince gidiyorlar? sana bu mantıklı mı geliyor.
ona yemek hazırlamak zorunda değilsin ama annesinin evine gelmesine para vermemesine de karışamazsın
sen neden haftanın 4 günü ordasın eşin istiyor diye deme o da kızı gelmek istiyorsa gelir
annesi ona iş yaptırmıyor olabilir benim annemde onlara gidince iş yaptırmaz çalışıyorsun evde işin var burda yapma bari der
ama benim yapacağım işi de yengem yapmak zorda değil orası ayrı tabi senin yapacağın gidince onun işlerini üstlenmemen
yoksa gitsin evine evinde otursun annesinin dolabından yiyecek almasın eşi geli burda yemek yemesin onlara karışamazsın
madem çok rahatsızsın eşinle hallet sorununu hergün hergün inme kendi evinizde oturun
niye örnek alasın düşünsene ben çalışayım çocuğuma annem baksın(tamam olabilir) akşam geleyim yemeğimi annemde yiyeyim kocama gelinimiz hizmet etsin,evimde elektrik su yemek hiç bir masrafım olmasın.bunun adı gurursuzluk yüzsüzlüktür.ayıp yaa herkes çalışıyo akşam işten gelince alıyo çocuğunu evine gidiyo yemeğini yapıyo yiyo vs.. ben bunu örnek almam arkadaş bunun adı fedakarlık olmuyo milleti kullanmak sömürmek oluyo
oldu olacak kocasıyla o işide gelsin anasının evinde yapsın ya su parası çok gelirse tövbe tövbe
canım haklısın kimseyi de doyurmak zorunda değilsin her akşam. kocanla kendin olsanız sadece peynir ekmek bile yersin ama her akşam görümce maaile eve toplanınca farklı farklı yemekler yapmak ister.
onların canı cansa seninki de patlıcan değil herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?