- Konu Sahibi isimolmasa
kayınvalidemin en büyük hayaliydi aynı apartmanda oturalım yeme içme bir olsun maaşlar bende toplansın vs vs. ama eşim Allahtan böyle birşeyi kabul etmedi,çünkü yeni evlendiğimizde 8-9 ay birlikte oturduk yanyana oturamıyosun ayağını uzatamazsın eşine sarılamazsın dışarı çıkmak istesen hemen bekar görümcelerimde takılır gelirdi dışarda bile başbaşa olamazdık afedersin o işi yaparken bile acaba ses gidiyomu banyo yapmaya utanırsın off off çok zor neyse ki eşimde bu durumdan hiç hoşnut değildi ki kaynanamın hayalleri suya düştü. ha aynı apartman ha aynı ev ben yeni evliyim evliliğimden bişey anlamadım dedi ayrı yerde oturuyoruz hoş iki sokak öte ama olsun bize yetiyo.anlayabiliyorum seni kardeş
sen kurtarmışsın ne mutlu sana diyorum, aynı apartmanda olunca her akşam değilsede haftada 4akşam ordayız kesin ama nefret etmişim ya o 4 akşam bana hergün ordaymşz gibi yaşatıyo hayatı. rahat davranamıyosun uzanamıyosun, hele hamileyken 2 saat aynı pozisyonda otururdum, evmde olsam yatarm kalkarm uzanırım vs. ama olmuyor işte zor oluyor ve aynı apartman olunca bi misafr gelnce hemen alta çağırıyolar, amcası gelir, gel, teyzesi gelir gel, dayısı gelir gel, ben kendi akrabalarmla bu kadar içli dışlı değilim sinir boğuyo beni, eşimden soğuyorum bu yüzden çünkü onun hoşuna gidiyo kalabalık amcası,dayısı seviyo bunlarla oturmayı ,, yanlş evlilk yaptım yanlış