Görümcek ve esprileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Kaynanamlara gittik oturuyoruz. Eşim içerde. Ben mutfaktayım onlarla. Konu el bilek güzelliğine geldi küçük görümcem benim elllerim büyük yaa güzel değil falan diyor sonra benim elime baktı seninkiler güzel dedi ama dalga geçer şekilde söylüyor bunu... ne kadar ince ellerin falan diyor. Bende afedersiniz mal gibi durmuş elime bakıyorum diğer görümcem oradan lafa karıştı.. ne güzel işte ince olması iyi dedi kahkaha attı. Takıda ona göre oldu dedi bir kahkaha daha... büyük olsaydı takının gramajıda büyük olurdu falan diye devam ediyor hala. Hepsi güldü. Bende yapmacık bir gülümseme yaptım. Sevimli misin sen şimdi benim başıma. Samimiyet dedikleri bu işte ve ben bunu istemiyorum. Mesafelide davranıyorum ama boş sanırım. Ne yapıyım sizce ? Dediğim gibi mesafeliyim ama saygı namına onları pür dikkat dinlerim, bir şey anlatırlarken ciddiye alırım ama fark ettim ki onlar beni ciddiye almıyor sanırım. Sadece bu davranış değil bir çok böyle... Başlarda böyle değillerdi sürekli karışmaya yönetmeye çalıştılar, ben mesafe koydum soğuk davrandım onlarda karışmamaya ve saygılı davranmaya başlamışlardı ama bir yandan konuşuyorlardı sürekli benle işte soğuk olma, içimize gir falan diye. Duruşumu bozmadım. Son zamanlar bu hale geldiler niyeyse koruduğum mesafemi artık hiç takmıyorlar ve belli ediyorlar bana. O kadar iyi hissediyorum ki yaptıkları şeyi. Umarım anlatabilmişimdir. Bide sürekli şakayla karışık laf sokuyorlar. Üstelik bunu beni gayet ciddiye alır gibi dinleyip, sonra ters köşe yapıyorlar. Mesela bir konu konuşuyoruz soru soruyorlar falan bende normal cevap veriyorum konuşuyorum... sohbetin havasına kapılmış gidiyoruz sıradan bir şekilde ama sonra birden işi alay etme noktasına getirip gülüyorlar. Bende zannediyorum ki ne güzel sohbet ediyoruz saf saf... Önceden dumur oluyordum ne oluyor yahu diye kalıyordum ama durumu fark ettikten sonra bende karşılık verdim görümceme. Ses etmedi ama bozuldu. Ama yine devam ediyor yapmaya. Böyle mi devam edeyim sizce ? Sohbete kendimi kaptırmayıp gözümü açmam mı gerek sürekli ? Bide bu durumun kilit noktası şu oldu diye düşünüyorum... sohbet sırasında onlar kendilerince komik bir şeyler anlatıp gülüyorlar bende onlara eşlik ediyorum her esprilerine gülüyorum bende komik şeyler anlatıyorum falan ama sonra iş bana dönüyor işte birden :)

Sizde alttan almayın, laf sokun :)

Yok laf sokmalar başka bu anlattığım altın olayı değil. Onuda belirteyim dedim ayrıca... Bu sadece saçma densiz bir espri benim için. İşte bu espriyi yaptıramayacak kadar mesafe koymak istiyorum. Çünkü ben ne hissederim diye hiç düşünmeden konuşulması hoşuma gitmiyor

zarif ve ince el bileklerini bir kaç gram fazla altına değişecek misiniz?
Hayat zor yahu böyle. Takılmışlar size işte.
sohbet muhabbet.
adının görümce olması bile kafaya takmaya yetiyor bazı üyelere görümce görümcek oluvermiş bir de

Büyüklüğe değil işlevine bakacaksın abla! der bir de eklerdim. Hatta abla senin daha iyi biliyor olman lazım küçük ama içi dolu olanı varken büyük ama içi boş olanı napacaksın! Neyse seni evlendirirken hem büyük hemde pahada ağırını aldırtırız hem benim gibi ucuza gitmemiş olursun. Eli titreyen cebinde akrep olana vermeyiz seni der kahkahayı basardım.

Helal kız şunu okuyunca o görümceye ağzının payını vermiş gibi benim bile içime bir ferahlık geldi

Rahatsız olunacak bi şaka göremedim ben ya, en fazla gerdanınızı açıverirsiniz "Artandan da buraya kolye yaparlar, neyse ki daha çok yer var altınlık" der katılırsınız gülmeye. Yani aşağılayıcı bi şey yok bunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…