Görümcek ve esprileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra görümce konu açsın burada terbiyesiz gelin bana laf soktu diye

Vuhuu

Benim de parmaklarım incedir. Eşimle aynı model düz bir alyans aldık. Benimki 200 civarı bir şey tutarken eşiminki 500 TL civarı tutmuştu o dönemler. Kayınvalidem "Cotard bu işten sen zararlı çıktın, senin parmaklar ince, bizim oğlanınkiler kocaman." demişti. Sonra ikimiz beraber gülmüştük.

Yani ben yapılan şakada alınacak bir şey görmedim.

Bende bir tuhaflık var heralde. Sürekli görüşülen insanlarla mesafe olmaz bana göre. Uzakta oturuyorlardir sık görüşülmüyordur. Bayramda seyranda ararsınız mesafe öyle koyulur. Yüz yüze sık görüşülen ortamda soğuk durmak kabalıktır. Gitmeyin gelmeyin. Ayrıca espirisinde de bir şey göremedim. Neden niyetinin laf sokmak olduğunuzu dusundünüz ki? Ellerinize iltifat bile etmişler. Sizin için demiyorum yanlış anlamayın. Sonucta burada verdiğiniz 2 tane örneğe göre bir yargıya varamam. Ama benimde mesela çalıştığım dönemde bazı insanların buluttan nem kaptiklarini düşünür rahatsız olurdum. Hic kötü bir niyetim olmadığı halde sürekli kendimi hata yapıyormusum gibi hissettirilmesi laflarımı tartmak zorunda kalmak beni inanılmaz geriyordu. Yani 3 günlük dünya da ne gerek var böyle seylere. Ben içinden geldigi gibi konuşan içi dışı bir samimi doğal insanları tutarım çevremde. Ketum huzursuz mesafeli ilişkiler bana göre degildir. Paylaşımınız bana kendimi sorgulatti

Sizin durumunuz gibi değil ama ben de yeni evlendiğimde kibarlığımı saflık olarak algılayıp eğlenirlerdi benimle. Zamanla esprilerine esprilerle karşılık verdikçe yapmaz oldular. Yani siz de tatlı sert espri yaparsanız mesajı alırlar. Ama şu anlattığınız olay büyütülcek bi şey değil. Gülüp geçmek gerek böyle şeylere. İnanın sinirlenmeye değmez.

Ya alay etme noktasına getiriyorlar derken örnek verebilir misiniz? Sizle mi dalga geçiyorlar. Mesela ben de sohbet ederken eğer o sırada atomu parcalamiyorsak araya espri katarim ya o yüzden emin olamadım size inat mi yapiyorlar

Yazdığınız ilk şeyleri okuyunca sizle yapılan şakalaşmaları laf sokma olarak anlıyorsunuz diye düşündüm. Yani ben kötü bir şey göremedim. Neşeli insanlar demek ki. Sanırım siz size espri yapılmasından hoşlanmıyorsunuz. Benim çevremde de var böyle insanlar her türlü şaka ve espriyi ciddiye alıyorlar. Bu şekilde hayat fazla yorucu olmuyor mu?

Espırı yapmışlar aslımda .Gülmek için .Ama sız çok dolmuşunuz bence .Madem bu kadar kAldıramıosunuz hiç samımı ortamlara gırmeyın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…