Görümcek ve esprileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak tatlım bu kadar insan seni eleştirmişse demekki yanlış düsünuyorsundur..Kendine özeleştiri yapabilmelisin..Ayrıca ifade tarzindan anladığım kadarıyla ego duygun ağır basıyor hissi verdi bana..Sen çok önemli biriymissin de sana olan mesafe kuralını aşmışlar izlenimi yaratıyor bende kullandığın ifadeler.. Yolunda gitmeyen biseyler var maalesef..Istersen psikolojik yardım alabilirsin..

Yaptıkları espri de bi art niyet yok bence. Buna taktığını düşününce laf sokuyorlar dediğin şeylerde de belki de laf sokmuyorlardır da sen öyle anlamak istiyorsundur

Benim bir arkadaşımın gelinleri var. Bir düğüne gitmiştik ve kız abisiyle bir fotoğraf çekildi diye gelincik ağlayarak ortamı terketti. Yahu nasıl bir beyinsizse kardeş onlar be! Tam bir ruh hastası. Kız abisini arasa gelincik tafra yapıyor. Cani cehennem olsun boylelerinin
Ya böyle şeyler 2 taraftada olabiliyo malesef bazen gelinler bazende görümceler böyle saçma kıskançlıklar yapabiliyorlar bende karşılaştım maledef psikolojik sorunları var bence benimde görümcem böyleydi biz yeni evliyken bazende dediğin gibi gelinlerde de olabiliyo

Ben bu üyeyi göz ardı etmişim, Allah Allah ilk defa görüyorum neden gözardı etmişim ki diye bir bakayım dedim ki, üye gezmeyentavuk çıktı.
Konulardan birinde kendisini alıntılayıp bir soru sormuştum, farklı düşündüğümüz bir konuydu. Kendisi soruyu yanıtlamak yerine sabit fikirli olduğumu ve “daha fazla” benimle tartışamayacağını söylemişti, ilk mesajım olmasına rağmen 😂
Hayat böyle şeylerle harcamak için çok kısa. Umarım yardım alırsınız. Onlar yalnızca eşinizin ailesi, vampir, kurtadam ailesi filan değiller.

Ben gibi çok takıntılı bi insansanız mesafe koymak iyidir bence ben eşimsiz kv gitmem mesela asla eğer işten direk gideceksem eşimi bekler giderim görumcem ve kv altı üstlü otururlar bazen kv gideriz görumcemde olurlar geçeriz hep birlikte sohbet muhabbet o kadr asla başbaşa kalmam görumcemle . Ama arar mesela konusurz Samimi gayet relaks rahat konusur kapatırız. Laf sokma sezmedim ama sezseydim bende lafımı söylerdim. mesafeliyimdir hatta genelde o arar ben aramam en son eşim göruntulu aradı dahil oldum görumcemi sordum selam nasılsınız hep birlikte kv kp görumcem eşi konuştuk kapattık 😁 bu baya götürür bi de yılbaşında ararız tamam .. Hee nişanlıyken baya sorunlar oldu karıştı emrivakiler abisine laf söyledi neden şu belediyede evleniyormşzda bunda değilmiş bu beyaz eşya olsun şu olsun en son kavga ettiler abi kardeş o günden beri ses etmiyor. Tabi nişanlıyken susuyorsun ki ben yinede susmuyorum 😁😅 tabi durum değişkenlk gösterdi mesela şuan emrivaki yapsa direk ben ararım görumcemi güzellikle 2 oldugunu emrivakilerden hoşlanmadığımı söylerim.. bazen susmamak gerek siz neden o an laf sokmadınız yada aşkolsun abla ya da x diyip kalkmadınız masadan madem rahatsız olduysanız

Tüm yaşadıklarımı bilmeden beni böyle yargılayanları Allah’a havale ediyorum. Burada neler okuyoruz size göre herkes kaynanasına görümcesine takık... en takığıda benmişim diye ilan etmiş biri. Sizinde kızınız, kardeşiniz, yeğeniniz vardır... dilerim rabbim sizede yaşatır. Ben üstüne basa basa dedim ki görümcemin o lafını laf sokmak olarak adlandırmadım ! Bu anlattığım başka, o dediğim başka dedim. Siz takmışsınız laf sokma göremedim diye... burada amaç paylaşmak, konuşmaksa eğer böyle olmamalı. Küçük gördüğünüz dertler belkide büyük bir birikimin sonucudur. İnsanların sinirleri yıpranabilir bazen. Dediğiniz gibi takmış olabilirim de ama neden takmışım acaba bunuda bir düşünmek gerekir. Kimse kimseyi durup dururken takıntı yapmaz. Yardımcı olmak yerine küçümseyen, ukalalık ve nefret kusan yorumlar... Yaşadıklarımın onda birini biliyorsunuz ancak inşallah rabbim sizede yaşatır bunu canı gönülden diliyorum.

Mune Mune konumu kapatır mısın

Kaynanamlara gittik oturuyoruz. Eşim içerde. Ben mutfaktayım onlarla. Konu el bilek güzelliğine geldi 🤣 küçük görümcem benim elllerim büyük yaa güzel değil falan diyor sonra benim elime baktı seninkiler güzel dedi ama dalga geçer şekilde söylüyor bunu... ne kadar ince ellerin falan diyor. Bende afedersiniz mal gibi durmuş elime bakıyorum 😂 diğer görümcem oradan lafa karıştı.. ne güzel işte ince olması iyi dedi kahkaha attı. Takıda ona göre oldu dedi bir kahkaha daha... büyük olsaydı takının gramajıda büyük olurdu falan diye devam ediyor hala. Hepsi güldü. Bende yapmacık bir gülümseme yaptım. Sevimli misin sen şimdi benim başıma. Samimiyet dedikleri bu işte ve ben bunu istemiyorum. Mesafelide davranıyorum ama boş sanırım. Ne yapıyım sizce ? Dediğim gibi mesafeliyim ama saygı namına onları pür dikkat dinlerim, bir şey anlatırlarken ciddiye alırım ama fark ettim ki onlar beni ciddiye almıyor sanırım. Sadece bu davranış değil bir çok böyle... Başlarda böyle değillerdi sürekli karışmaya yönetmeye çalıştılar, ben mesafe koydum soğuk davrandım onlarda karışmamaya ve saygılı davranmaya başlamışlardı ama bir yandan konuşuyorlardı sürekli benle işte soğuk olma, içimize gir falan diye. Duruşumu bozmadım. Son zamanlar bu hale geldiler niyeyse koruduğum mesafemi artık hiç takmıyorlar ve belli ediyorlar bana. O kadar iyi hissediyorum ki yaptıkları şeyi. Umarım anlatabilmişimdir. Bide sürekli şakayla karışık laf sokuyorlar. Üstelik bunu beni gayet ciddiye alır gibi dinleyip, sonra ters köşe yapıyorlar. Mesela bir konu konuşuyoruz soru soruyorlar falan bende normal cevap veriyorum konuşuyorum... sohbetin havasına kapılmış gidiyoruz sıradan bir şekilde ama sonra birden işi alay etme noktasına getirip gülüyorlar. Bende zannediyorum ki ne güzel sohbet ediyoruz saf saf... Önceden dumur oluyordum ne oluyor yahu diye kalıyordum ama durumu fark ettikten sonra bende karşılık verdim görümceme. Ses etmedi ama bozuldu. Ama yine devam ediyor yapmaya. Böyle mi devam edeyim sizce ? Sohbete kendimi kaptırmayıp gözümü açmam mı gerek sürekli ? Bide bu durumun kilit noktası şu oldu diye düşünüyorum... sohbet sırasında onlar kendilerince komik bir şeyler anlatıp gülüyorlar bende onlara eşlik ediyorum her esprilerine gülüyorum bende komik şeyler anlatıyorum falan ama sonra iş bana dönüyor işte birden :)
Değişik

Tüm yaşadıklarımı bilmeden beni böyle yargılayanları Allah’a havale ediyorum. Burada neler okuyoruz size göre herkes kaynanasına görümcesine takık... en takığıda benmişim diye ilan etmiş biri. Sizinde kızınız, kardeşiniz, yeğeniniz vardır... dilerim rabbim sizede yaşatır. Ben üstüne basa basa dedim ki görümcemin o lafını laf sokmak olarak adlandırmadım ! Bu anlattığım başka, o dediğim başka dedim. Siz takmışsınız laf sokma göremedim diye... burada amaç paylaşmak, konuşmaksa eğer böyle olmamalı. Küçük gördüğünüz dertler belkide büyük bir birikimin sonucudur. İnsanların sinirleri yıpranabilir bazen. Dediğiniz gibi takmış olabilirim de ama neden takmışım acaba bunuda bir düşünmek gerekir. Kimse kimseyi durup dururken takıntı yapmaz. Yardımcı olmak yerine küçümseyen, ukalalık ve nefret kusan yorumlar... Yaşadıklarımın onda birini biliyorsunuz ancak inşallah rabbim sizede yaşatır bunu canı gönülden diliyorum.

Mune Mune konumu kapatır mısın

Bide evli olmayan elektra elektra gibi arkadaşlar bile çok biliyormuşçasına konuşuyor ya bu evlilik konularında hayret ediyorum. Ne yaşamış ne görmüşler acaba. Tüm kaynana görümce konularında görüyorum kendisini. İğneleyici bir üslupla konuşuyor genelde gelinleri sevmiyor. Demekki kendisininde var bir kuyruk acısı anladım. Önceden benle tartışmışsın ne diye gelip şimdi konularıma yorum yapıyorsun ki. Senin fikirlerinin umrumda olacağını mı sanıyorsun gerçekten. Muhatap olma geç... amacın ne yani seni tanımam etmem bu ne kindir. Yazık...

Son düzenleme:
Buradan yeni üye olanlara ve olacaklara sesleniyorum. Dikkat edin burada gruplaşmalar çok fazla. Arkadaşlıklar kurulmuş, herkes kendi arkadaşını savunuyor. Site paylaşım yapma amacından çıkmış, kişiselleşmiş. Hele ki popüler veya tanınmış üyelerle tartışmayın. Hemen sizi rezil etmeye uğraşıyorlar ne konu açabilirsiniz ne derdinizi anlatabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X