- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
Şu beğen tuşunaBak canım..... Diye girilir söze![]()

Hislerimi tam olarak anlatamıyorum böyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu beğen tuşunaBak canım..... Diye girilir söze![]()
kraliyet ailesi kuralları istiyor galiba gelin görümce kaynana arasındaBence komik ya, siz niye o kadar ciddisiniz asil?
Mesafe denmis de, mesafe ile ne alakasi var. Iki espri yapip gulmeyek mi su zalim dunyada.
Ya böyle şeyler 2 taraftada olabiliyo malesef bazen gelinler bazende görümceler böyle saçma kıskançlıklar yapabiliyorlar bende karşılaştım maledef psikolojik sorunları var bence benimde görümcem böyleydi biz yeni evliyken bazende dediğin gibi gelinlerde de olabiliyoBenim bir arkadaşımın gelinleri var. Bir düğüne gitmiştik ve kız abisiyle bir fotoğraf çekildi diye gelincik ağlayarak ortamı terketti. Yahu nasıl bir beyinsizse kardeş onlar be! Tam bir ruh hastası. Kız abisini arasa gelincik tafra yapıyor. Cani cehennem olsun boylelerinin
DeğişikKaynanamlara gittik oturuyoruz. Eşim içerde. Ben mutfaktayım onlarla. Konu el bilek güzelliğine geldiküçük görümcem benim elllerim büyük yaa güzel değil falan diyor sonra benim elime baktı seninkiler güzel dedi ama dalga geçer şekilde söylüyor bunu... ne kadar ince ellerin falan diyor. Bende afedersiniz mal gibi durmuş elime bakıyorum
diğer görümcem oradan lafa karıştı.. ne güzel işte ince olması iyi dedi kahkaha attı. Takıda ona göre oldu dedi bir kahkaha daha... büyük olsaydı takının gramajıda büyük olurdu falan diye devam ediyor hala. Hepsi güldü. Bende yapmacık bir gülümseme yaptım. Sevimli misin sen şimdi benim başıma. Samimiyet dedikleri bu işte ve ben bunu istemiyorum. Mesafelide davranıyorum ama boş sanırım. Ne yapıyım sizce ? Dediğim gibi mesafeliyim ama saygı namına onları pür dikkat dinlerim, bir şey anlatırlarken ciddiye alırım ama fark ettim ki onlar beni ciddiye almıyor sanırım. Sadece bu davranış değil bir çok böyle... Başlarda böyle değillerdi sürekli karışmaya yönetmeye çalıştılar, ben mesafe koydum soğuk davrandım onlarda karışmamaya ve saygılı davranmaya başlamışlardı ama bir yandan konuşuyorlardı sürekli benle işte soğuk olma, içimize gir falan diye. Duruşumu bozmadım. Son zamanlar bu hale geldiler niyeyse koruduğum mesafemi artık hiç takmıyorlar ve belli ediyorlar bana. O kadar iyi hissediyorum ki yaptıkları şeyi. Umarım anlatabilmişimdir. Bide sürekli şakayla karışık laf sokuyorlar. Üstelik bunu beni gayet ciddiye alır gibi dinleyip, sonra ters köşe yapıyorlar. Mesela bir konu konuşuyoruz soru soruyorlar falan bende normal cevap veriyorum konuşuyorum... sohbetin havasına kapılmış gidiyoruz sıradan bir şekilde ama sonra birden işi alay etme noktasına getirip gülüyorlar. Bende zannediyorum ki ne güzel sohbet ediyoruz saf saf... Önceden dumur oluyordum ne oluyor yahu diye kalıyordum ama durumu fark ettikten sonra bende karşılık verdim görümceme. Ses etmedi ama bozuldu. Ama yine devam ediyor yapmaya. Böyle mi devam edeyim sizce ? Sohbete kendimi kaptırmayıp gözümü açmam mı gerek sürekli ? Bide bu durumun kilit noktası şu oldu diye düşünüyorum... sohbet sırasında onlar kendilerince komik bir şeyler anlatıp gülüyorlar bende onlara eşlik ediyorum her esprilerine gülüyorum bende komik şeyler anlatıyorum falan ama sonra iş bana dönüyor işte birden :)
Tüm yaşadıklarımı bilmeden beni böyle yargılayanları Allah’a havale ediyorum. Burada neler okuyoruz size göre herkes kaynanasına görümcesine takık... en takığıda benmişim diye ilan etmiş biri. Sizinde kızınız, kardeşiniz, yeğeniniz vardır... dilerim rabbim sizede yaşatır. Ben üstüne basa basa dedim ki görümcemin o lafını laf sokmak olarak adlandırmadım ! Bu anlattığım başka, o dediğim başka dedim. Siz takmışsınız laf sokma göremedim diye... burada amaç paylaşmak, konuşmaksa eğer böyle olmamalı. Küçük gördüğünüz dertler belkide büyük bir birikimin sonucudur. İnsanların sinirleri yıpranabilir bazen. Dediğiniz gibi takmış olabilirim de ama neden takmışım acaba bunuda bir düşünmek gerekir. Kimse kimseyi durup dururken takıntı yapmaz. Yardımcı olmak yerine küçümseyen, ukalalık ve nefret kusan yorumlar... Yaşadıklarımın onda birini biliyorsunuz ancak inşallah rabbim sizede yaşatır bunu canı gönülden diliyorum.
Mune konumu kapatır mısın