gorumcekkk !!!!

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Kizlar gorumceminn onca yaptigi seyden bir tanesini anlatacagimm sizden de akil almak istiyourmm...

simdi Ben ewde cocuk bakmaya basladim bir de kizimm var 2ay olcak , gorumce olacak fesat banada bul dedi (sagii saluu bellli ollmadigi icin kefill olmam asla) tamam dedim gecirtirdimm
samimi bir arkadasim var kayinvalide esim gorumce falan hep taniyolar o da binasinda bi,bayan soylemis cocuguma bak diye Kabul etmis

gel gel gelelim asil meseleye bizim Bu gorumce kayynaya diyoki (atiyorum) asli bana bulmadi busraya buldu cocuk diyo kaynanada sodu bunu bana boylemi oldu diye aciklmasini yaptimm benm kizzz fena diyoo yetistirdigi kizida goruyo benidee goruyo..

simdi Ben gorumceyle konusuyorum AMA sorarasa cewap veriyorumm yoksa muhattap olmiyorum bunun Boyle oldugunu Boyle dusundugumude bilsin,istiyorum tepkisizmi kalayim yoksa bildigimi bilsinmii yani ...

Bırakın ne düşünüyorsa düşünsün.
Siz ne derseniz deyin kendi istediği gib düşünecek nasıl olsa.

Daha bununn gibii birr suru seyyy yaaa birinii takmassan mutlaka birini takarkennn buluyorunm kendimiii

böyle bir insana kefil olmaktansa ne düşündüğü umrunuzda olmasın...
zaten fazla muhabbetiniz yokmuş takmayın

Aman kim ne düşünüyosa düşünsün, kendi gönlünce..
Madem soru sormadıkça konuşmuyosun öyle de devam edebilirsin

Aman çok fazla buyutuyorsunuz incir çekirdeğini doldurmaz.

İki kez okumama rağmen konuyu anlayamadım.
Yanlız değilsin bende anlamadım ki ! sanrım bende hata

Hiç anlamadım ki...
Toplaşın
Görümcesi demiş ki bana da iş bul evde çocuk bakayım senin gibi
Konu sahibinin de o sıra arkadaşı böyle evde çocuk bakacağı bir iş bulmuş
Görümce hemen demiş ki gördünüz mü bana değil arkadaşına iş buldu
Kaynana da gelmiş sormuş, konu sahibi de yooo ben bulmadım ona direk teklifte bulundu bu işi komşularımız demiş
Kaynanası bile benim kızım ne fena demiş ama konu sahibi tatmin olmamış bir de gidip görümceye söylesem mi niye böyle düşündün desem mi diyo

3 kere okudum bişi anlamadım
Bkz. bir alt içerik

Çok pardon ama bizde bir laf vardır. Tasa mı buldun tasalanacak, tasım sıra gelecek. İt osurdu , yel götürdü deyip deyip gülecek.

Amannnn neden birilerine açıklama yapmaya çalışıyor ki konu sahibi. Ne düşünürse düşünsün zaten kayınvalidesine yeterli açıklamayı yapmış, muhtemelen annesi kızına söylemiştir zaten.

“görümce” şekil değiştirip “görümcek “ olunca nasıl bir anlam kazanıyor ya da kaybediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…