- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
Valla Canım benim sana tavsiyem bu kadar gereksiz konulara bu kadar takılma. Erken ölürsün valla. Anlattığın konu o kadar basit li. Muhtemelen bunu görümcen yaptığı için bu tepkiyi veriyorsun. Kardeşin yapsa Güler geçersin. Dedim ya boşver ömür geçmez böyleDoğru anladın
Diyo ki Büşra'ya ben iş bulmadım ama görümce hemen fesatlanmış bana değil Büşra'ya iş buldu demiş
Kayınvalide de geldi bana sordu, cıks o işi ben bulmadım dedim ama içim soğumadı gidip görümceye böyle böyle diyosun ama o iş snein düşündüğün gibi değil desem mi
Bence de, hayat kısa değmez bi görümceye takmayaValla Canım benim sana tavsiyem bu kadar gereksiz konulara bu kadar takılma. Erken ölürsün valla. Anlattığın konu o kadar basit li. Muhtemelen bunu görümcen yaptığı için bu tepkiyi veriyorsun. Kardeşin yapsa Güler geçersin. Dedim ya boşver ömür geçmez böyle
Çekirgee böyle güzel özet çıkarmayı nereden öğrendi:)o nasıl konu takibi o nasıl yalın bir dille anlatımdır yahu:) işyerindeki kız konusunda zihnimi aydınlatıp merakımı gidermiştin burada da bulanık zihnimi berraklaştırdın sağol:))Toplaşın
Görümcesi demiş ki bana da iş bul evde çocuk bakayım senin gibi
Konu sahibinin de o sıra arkadaşı böyle evde çocuk bakacağı bir iş bulmuş
Görümce hemen demiş ki gördünüz mü bana değil arkadaşına iş buldu
Kaynana da gelmiş sormuş, konu sahibi de yooo ben bulmadım ona direk teklifte bulundu bu işi komşularımız demiş
Kaynanası bile benim kızım ne fena demiş ama konu sahibi tatmin olmamış bir de gidip görümceye söylesem mi niye böyle düşündün desem mi diyo
"cekirge" konuyu benden bile guzel anlatiyosunn zekana hayran kaldim gercekdenn :)
ya hanimlar Allah askina Benim arkadsima is falan bulmadim kiz kendi bulmus ,gorumcede diyoki kaynanaya o na is buldu Boyle birseyy yokk anladinizmi neden yapan soyliyo Ben kimseye is falan bulmadimm tesatlandigim nokda Bu ( alinti yapaniyorum)
Aslında özet çıkarmayı sevmez hikayelerin başına ve ortasına bakar sallamasyon dönem ödevi hazırlardım okumaya üşendiğimdenÇekirgee böyle güzel özet çıkarmayı nereden öğrendi:)o nasıl konu takibi o nasıl yalın bir dille anlatımdır yahu:) işyerindeki kız konusunda zihnimi aydınlatıp merakımı gidermiştin burada da bulanık zihnimi berraklaştırdın sağol:))
Gelelim sana konu sahibi: çok da tınn de geç.
SevindimAl benden de kadar Ben bile daha guzel anladim simddi :)
Kendi yorumlamış kendi inanmışYani benmi abartiyirum Adam olmamis birseyi olmus gibi anlatiyor tuhaf degilmi yaa gercekdenn ???
Her gün görüşmeHergunn yuz yuze olmak beni daha gicik ediyo esimin akrabalar falan burdaa kussende olmuyoo uzak olsaam neyse deyio gececm bunca seyi yapiyo birsey olmamis gibi yuze guluyo
Her yorumun altında 'cevapla' var( alinti yapaniyorum)
boylemi olacak ?Her yorumun altında 'cevapla' var
Onu tıklarsan alıntı yapabilirsin
yaptim bunun icinde tesekkur ederim :)Her yorumun altında 'cevapla' var
Onu tıklarsan alıntı yapabilirsin
Evet bak olmuşboylemi olacak ?
Rica ederimYaptimm
yaptim bunun icinde tesekkur ederim :)
artik oyle yapiyorum gercekden tuz vermiyorumHer gün görüşme
Bi de görünce de samimi olma merhaba merhaba de geç
Tuz ver yüz verme ( :Art
artik oyle yapiyorum gercekden tuz vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?