gorumcekkk !!!!

Valla Canım benim sana tavsiyem bu kadar gereksiz konulara bu kadar takılma. Erken ölürsün valla. Anlattığın konu o kadar basit li. Muhtemelen bunu görümcen yaptığı için bu tepkiyi veriyorsun. Kardeşin yapsa Güler geçersin. Dedim ya boşver ömür geçmez böyle

Bence de, hayat kısa değmez bi görümceye takmaya

"cekirge" konuyu benden bile guzel anlatiyosunn zekana hayran kaldim gercekdenn :)
ya hanimlar Allah askina Benim arkadsima is falan bulmadim kiz kendi bulmus ,gorumcede diyoki kaynanaya o na is buldu Boyle birseyy yokk anladinizmi neden yapan soyliyo Ben kimseye is falan bulmadimm tesatlandigim nokda Bu ( alinti yapaniyorum)

Çekirgee böyle güzel özet çıkarmayı nereden öğrendi:)o nasıl konu takibi o nasıl yalın bir dille anlatımdır yahu:) işyerindeki kız konusunda zihnimi aydınlatıp merakımı gidermiştin burada da bulanık zihnimi berraklaştırdın sağol:))

Gelelim sana konu sahibi: çok da tınn de geç.

Teşekkürler ( :
Ama o hanımlar özetten sonra anladı konuyu da yine de bunda bişey yok boşver kendi kuruntusu madem bırak kendi haline diyolar.

Al benden de kadar Ben bile daha guzel anladim simddi :)

Aslında özet çıkarmayı sevmez hikayelerin başına ve ortasına bakar sallamasyon dönem ödevi hazırlardım okumaya üşendiğimden Fakat burda kısa konuları seviyorum okuması kolay oluyo ( : Rica ederim, ne demek. Madem okudum bi işe yarasın diyorum.

Yani benmi abartiyirum Adam olmamis birseyi olmus gibi anlatiyor tuhaf degilmi yaa gercekdenn ???

Yani benmi abartiyirum Adam olmamis birseyi olmus gibi anlatiyor tuhaf degilmi yaa gercekdenn ???
Kendi yorumlamış kendi inanmış
Delidir ne yapsa yeridir de geç
Annesi bile işin gerçeğini senden öğrenince benim kızım ne fena demiş
Her yerde değişik insanlar var bir cümlesinin ardına düşersek ohoooo boşver herkes gönlüne göre düşünür.

Hergunn yuz yuze olmak beni daha gicik ediyo esimin akrabalar falan burdaa kussende olmuyoo uzak olsaam neyse deyio gececm bunca seyi yapiyo birsey olmamis gibi yuze guluyo

Hergunn yuz yuze olmak beni daha gicik ediyo esimin akrabalar falan burdaa kussende olmuyoo uzak olsaam neyse deyio gececm bunca seyi yapiyo birsey olmamis gibi yuze guluyo
Her gün görüşme
Bi de görünce de samimi olma merhaba merhaba de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…