gorumcekkk !!!!

o bana onu dedi, bu bana bunu dedi, şu bana şunları söyledi gibi şeylere takılma.. Elalemin lafı sözü bitmez.. Kendi evine, yuvana, eşine çoçuğuna odaklan... Milleti boşver..

Bence hic kafana bile takma konusursa konus konusmazsa muhattap olma derim

Konusmalari yazarken
Ben:
Kaynana:
Görümce:
Şeklinde yazarsaniz kimin ne dedigi daha net anlaşılır.
Zira konuyu bende anlamadim.

Konumdan cook basligaa takilanlarada ayri saygu duyuyorumm ..

Konuşur gibi sonlarını uzatarak yazmasanız fena değil bence.

Cidden anlasilmayacak kadar kotu yazmissiniz.

Sorunlariniz hep bu ayardaysa, ve bu eften puften seyler icin gorumceniz "gorumcek, fesat" filan oluyorsa, sorunu kendinizde arayin. Siz de pek masum gelmediniz zira.

Masum olmadigim tarafi anlamadim gercekdn ?

tek soyleyebilegim sey allahimm kimseninn basina vermesin Boyle birini

Yanii ortada olmayan birseyi annesine oyleymis gibi anlatmasi size sakincali gelmediyse size gore fena benimm ziraa ...

Birşey anladıysam.Bu sorunlar ne ki.Sen bir iş dünyasına girsen napacaksın acaba.Bunlar devede kulak kalır.Sırf görümcen diye sevmiyorsun gibi.

Gerçekten su an sorun diye yazdığınız sey "görümcenin bana bulmasında gitti büşraya buldu" demesi mi. Ben yanlış anladım heralde bunkadar basit bi olay için konu açılmış olama

ay iki kelimen yan yana gelememiş
anlaşmaman normal değil mi?

Gerçekten su an sorun diye yazdığınız sey "görümcenin bana bulmasında gitti büşraya buldu" demesi mi. Ben yanlış anladım heralde bunkadar basit bi olay için konu açılmış olama
Doğru anladın
Diyo ki Büşra'ya ben iş bulmadım ama görümce hemen fesatlanmış bana değil Büşra'ya iş buldu demiş
Kayınvalide de geldi bana sordu, cıks o işi ben bulmadım dedim ama içim soğumadı gidip görümceye böyle böyle diyosun ama o iş snein düşündüğün gibi değil desem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…