Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumları okudumda şaşırdım açıkçası.kimse evlenmek zorunda değil...görümceleriniz bekar olabilir.kendinize kız kardeşleri olmayan birini bulun ozaman.bazılarıda yüz verme mesafeli ol falan yazmış.yaw bir kötülük görmemişki ne diye yüz vermeyecek.bizim iki tane gelinimiz var bende ablamda bekarız .gül gibi geçiniyorum.eminim bizi kardeleri kadar seviyorlardır.kötülük görmediğiniz insanlar hakkında ne diye buraya konu açıp yorum istiyorsunuz?yok kötümüdür bilmemne.kötülüğünü gördünde konu açtın sandım.hey Allah ım ya ne insanlar var
Kotuden kotuye de fark var elbette.
Bazen kotulerle anlasmak adına, sessız kalmak
yada alttan almak da fayda saglamıyor ustelık.
Sız ıyı olmak adına, susar, alttan alırsınız.
Karsı taraf sızı saf olarak algılar,
asıl nıyetınızın kavgasız gurultusuz bır hayat oldugunu anlamazlar.
Gun gelırde kendınızı savunmaya, artık yeter demeye kalkarsanız da,
ısıtmedıgınız hakaret kalmaz.
Ben kotu olanla ıyı olabılmektır onemlı olan dıye dusunemıyorum artık.
Kotu olana karsı daha kotu olunmalı!
Haddını bıldırmelı, yoksa sızın canınız yanar.
Gorumceler, genel anlamda mudahale eder evet.
Abının yada kardesın esını kıskanırlar hatta.
Hazmedemezler bazı gerceklerı.
Bır gun bu hazımsızlıklarını dısarı vururlar.
Zaman gecınce adı cahıllık olur, ama asıl adı kıskanclıktır.
Bende görümceyim ama abim büyük gelin benden küçük.Karışmam işimde olmaz sadece bişey sorarsa fikrimi söylerim yaparsa yapsın yapmazsada en fazla sinir olurum sonra geçer gider.İnsana odaklanmak lazım elti görümce kayınvalide gibi gruplandırmamak lazım
benim ön yargım yokta evli olan herkez öyle diyor kime desem olumsuz evli olsalar sorun değilmiş
Önyargı falan demişsiniz ama birçok kadın görümce belasını yaşıyor malesef ve ben bir görümce mağduru olarak malesef bu konuya önyargı ile yaklaşırım...
Bence görümce evliliğe karışmaktan ziyade evliliğinin merkezine oturur. Bende öyle olmuştu çok şükür kurtuldum...
kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz
Üç tane görümcem var :)) karışmazlar,karıştırmam,karıştırmayız :)kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz
yanlış anlaşılma oldu heralde neden yok diyim ikitane var abla zaten konu onlar olmasa konuda olmıycak![]()
evet evleri yakın.ablaları hiç evlenmemişler 40 aşkın yaşları bundan sonrada evlenmezler sanırım beyaz eşya markası olarak pekte iyi sayılmayan bişey önermişlerdianneside ilk defa görmeye geldiler giderken oğluna binaz bi niyaz annem onlara sinir oldu ama işte benimde gönlüm ısındı