• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceler,kayınvalideler lütfen özgür bırakın artık bizleri

Aaa şimdi hatırladım eski konu en son “yaşlı insanlar, bize ve yardımımıza ihtiyaçları var tabi ki gideceğiz” şeklinde bağlanmıştı sanki 🙄
Evet gittik, 20 gün kaldık. Hatta 20 gün bebeyle üç öğün bilmem kaç kap yemek yaptık, bayram vs geçirdik. Bir dolu alışveriş yaptık. Evi temizledik. Bir odaları aşırı dağınıktı ve fareler vardı. Orayı düzenledik temizledik. Ama yetmiyor işte.
Aaa şimdi hatırladım eski konu en son “yaşlı insanlar, bize ve yardımımıza ihtiyaçları var tabi ki gideceğiz” şeklinde bağlanmıştı sanki 🙄

Niye ona açıklama yapıyorsunuz. Fazla muhatap olmayın bence.
WhatsApp yazıyor. Mecbur cvp yazıyorum. Yuvarlak cvplar yazıyorum ya da anlamamış gibi cvplar veriyorum. Mesela bu yaz siz olmayınca annem gariban kaldı, ben de işten güçten çok ilgilenemedim demiş. Cvp olarak sağlık olsun, seneye inş yazdım. Ne yazayım ki

WhatsApp yazıyor. Mecbur cvp yazıyorum. Yuvarlak cvplar yazıyorum ya da anlamamış gibi cvplar veriyorum. Mesela bu yaz siz olmayınca annem gariban kaldı, ben de işten güçten çok ilgilenemedim demiş. Cvp olarak sağlık olsun, seneye inş yazdım. Ne yazayım ki
20 gün kaldık yeter fazla bile kaldık el kadar bebeyle yazıp kestirip atabilirsiniz mesela…

Kıyamam ona ben. İnce ince laf sokan tipleri sevmiyorum. Bence mesafeli yuvarlak cevaplara devam. Tehlikeli kadın. 🤦‍♀️

Derler siz ister üç ay kalın bir gün daha kalsaydın derler benim görümce elti kv kp hepsi orda on kez derler dönünce de görümcem aradı üstünden geçti.. Yanı onlar hep diyecekler bende çok takılıyordum. Hiç bisey değişmiyor. Bu arada şartlar çok kötüymüş cidden orda kalmak zordur Allah yardımcınız olsun

Vermiyorum sanırım. Ya da cvp olmuyor. Bilmiyorum. Gerginlik olmasın ama anlasın da istiyorum.
İki üst mesaja bakarsak anlayacağı bir cevap vermiyorsunuz. Hatta bariz idare ediyorsunuz. Ama herkes o kadar da idare edilmeyi hak etmiyor. Bazen anlasilmak için dümdüz konuşmak gerekir. Isteyen alınsın isteyen anlasın.

İnsan kendi anne babasının evinde 5 günden fazla kalınca sıkılıyor. Çok meraklıysa gitsin kendi kalsın. Çocukla zor oluyor. Artık o kadar uzun süre kalabileceğimizi sanmıyorum. Seneye ki durumlara göre karar veririz diyip kestirip atın.

İş eşiniz de bitiyor. Balayı yerine köye götürmüştü sizi yanlış hatırlamıyorsam. Şu gün gideceğiz diyip hem de benim daha çok kalasım var karım gitmek istiyor imajını çizerse herkes haliyle size kal diye ısrar eder.

daha geçenlerde tatile giden kadınalr kıymetini bilin diyip oraya gitmekten şikayetinizi anlatıyordunuz. ne ara düzeldi durum da sorun etmemeye başladınız anlamadım
Tatilden geçtim vallahi. 15-16 aylık bebekle memleketlere gitmek bile bir problem oldu ki sormayın. Eşimin memleketine gece gittik. Hiç uyandırmadan. Bu defa farklı bir yerde uyanınca ve tanımadığı insanları görünce bir hafta yedi bizi. Oradan eve döndük, bu defa benim memleketime gitmek için yola çıktık. Gündüz çıkalım dedik. Yol uzun. Ancak yolun yarısına kadar sabrettik. Çorum Sungurlu civarında bizim bebe kayışı kopardı. Zar zor kalacak otel bulduk. Çocukla uzun yol gidip tatil yapanları takdir ettim.

Back
X