benim üç görümcem var çok çektim.. üçünü de aynı kefeye koyamam, muhattap olabileceğim biri var en azından ama kol kırılır yen içinde kalır misali.. ya hep ya hiç. dediler.. hiç biriyle görüşmüyorum. 2 siyle ağza alınmayacak hakaretler ederek restleşmiştik. seviye yerlerdeydi.. dediğim gibi hiç biriyle görüşmem ama eşim için ablaları bir yana ben ve çocuklarım bir yana.. o kadar sadık ve itaatkardır onlara.. eşimin yapamadığını ben yaptığım için sıkıntılarımız büyümüştü.
ben de bir görümceyim bu arada.. gelinimizden memnun değilim:).. aramızda 11 yaş var. çoğu şeyi toyluğuna veriyorum.. herşeyi ben biliyorum deyip, sürekli adet, görenek diye bizi muma çevirdi. annem, babam ve kardeşim gelinimiz yanlış anlayacak diye ödü patlayan tipler.. gerçekten s..en yaranır lafı doğru.. gelinimiz mütevazi ve iyi bir tutum sergileseydi kimse kendisinden korkmazdı..
en ufak kardeşimle tartışmasında kayınbabasını arar.. alın oğlunuzu psikolağa götürün, en ufak bir tartışmalarında gelin hanımın babası babamı arar.. gelin bunları barıştırın.. kardeşim ne suç işlemişti de kimin bedduası tuttu diyorum..
gelin hanım ile bir kere telefonda konuşmuştum, nişanlıyken kardeşimle tartışmışlar ve kardeşim de beni aramıştı abla onu ara da engeli kaldırsın diye.. bende gelin hanımı aradım ki, kardeşim çok üzgün bir kahvaltıya çıksanız da aranızda konuşarak halletseniz, sana ulaşmaya çalışıyor, engellemişsin ben sorunu bilmiyorum ama birlikte halledebileceğiniz ufak bir mevzu olarak yüzeysel biliyorum demiştim. bu bana açtı ağzını yumdu gözünü.. seni neden karıştırıyor, ben herşeyin en ucuzunu aldırdım, gelinliği bile kiralattım, eşyaları bile koyu renk aldırdım uzun sğre kullanayım diye.. ben ne için aradım bana neler neler söyledi..
basit bir kıskançlık mevzusu iken sorun, gelin hanım bana konu dışında biriktirdiği herşeyi kusmuştu.. olayın bizimle alakası yokken.. ben de olay basit bir kıskançlık mevzusu değil mi dediğimde.. senin o basit gördüğün şey, öyle değil, yarın ben hamile kalsam bu benden mi diye sorar kardeşin dedi( intagramda birini beğenmiş de kardeşim de sen onun bütün resimlerini neden beğeniyorsun deyip tartışmışlar). suçlu ben oldum. kardeşim bile sonradan bana tavır aldı.. ben düğünde kulise gidip foto çektirmemişim diye.. 2 tane küçücük bebeğimle pandemi de düğüne gittim, kimse düğüne gelmedi diye bana patladılar..
geline sen iyisin mükemmelsin dersin sıkıntı yok.. bence akrabalık iyi birşey değil. anlaşamıyorsan saygılı olmak zorundasın. şükür şuan karşılaştığımızda merhaba diyebilecek kafdar bir ilişkim var ama ne evime gelsin ne evine gideyim diye bi isteğim var. yeğenim olacak, hediyemi bile kargoyla göndereceğim. onlar mutlu olsun.. kardeşime bi abladan çok, sıcak bir yuva lazım, sevebileceği, mutlu olabileceği bir eş ve çocukları.. benimle arasında sıkıntı olabilecek bir mevzu oluşturmamaya çalışıyorum.. anneme babama da lütfen beni karıştırmayın.. merhaba merhaba o kadar siz ne yapıyorsanız yapın iyiniz de kötünüz de size kalsın diyorum. çünkü benim annem ve babam gurur konusunda ayaklar altına alır kendilerini beni de aldırtır.. kardeşin için herşeyi yapmalısın der.. sinir bozucu bir durum.. allah gönlümüze göre insanlarla karşılaştırsın..