Görümceler ne ister ?

Hem gelinim hem görümceyim ben yengelerimden birşey istemiyorum görümcelerimde benden göürümcelerimle gelin görümce değil kız kardeş gibiyiz büyük yengemlede gayet iyi anlaşırız ama küçük olanla yılda bir kaç kez anca görüşürüz hiç aramayız birbirimizi o böyle istiyor çünkü kendi ailesine yakın bize uzak bizi aile gibi görmedi hiçbir zaman bizde saygı duyduk gidip gelmeyiz aramayız Herkesin yapısı farklı yani uzak durun sizde araya mesafe koyun anlaşamıyorsanız böyle durumlarda mesafe candır.
Maalesef mesafeden anlayan birisi değil

Ne halalarım anneme görümcelik yaptı ne annem yengemlere. Ne görümcelerim bana yaptı ne de ben kardeşimin eşine. Onun için ben anlayamıyorum bu geliniyle görümcesiyle anlaşamayan insanları. Bence herkes saygı sınırını bilmeli. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda.
ZATEN sevgi beklemiyorum saygı istiyorum o da yok tek bana değil aileme arkafaşlarıma kimseye yok nikahta ailemi kovmaktan beter etti

Valla abisiyle ilk konusmaya başladığımızda başladı bana mesajları ekran görümtüsü at ne konusuyorsunuz diye bende hayır dedim doğal olarak olay bundan sonra koptu daha da düzelmedi
Yürüsün gitsin işine ya!
Ona neymis ne konustugunuzdan. Cocuk gibi meraklar...
Annesiyle de az öz iletisim kurun.

5 gorumcem var 5 i de ablam gibi. Hem onların hem benim karşılıklı iyi niyetimizden aramız çok çok iyi. Hem bende gorumceyim yine gelinimizle kardeş gibiyim. Her iki tarafında birbirine iyi niyetli olması lazım. Sen ne kadar iyi olursan ol, karşındakinde o iyi niyet yoksa olmuyor maalesef, tek tarafın iyi olmasıyla yürümüyor

Inatla devam edin. Azimli olun bir süre sonra mecbur bakiyor olacak gibi değil, size göre sekilleniyor. Ben öyle yaptım azmettim ve başardım. Suan ben izin vermedikçe yaklasamiyorlar. Kaynanam bendeyken eve misafir çağırıyordu haberim olmuyordu, ben isten gelmişim yorgunum kapi bir çalıyor misafir, yada komşuya söz vermiş yaprak saracakalarmis bizde banada hadi otur diyorlar, kusura bakmayın ben isten yorgun gelmişim saramam bisey dedim herseferinde. Misafir gelincede odada is yaptim haberim olsa başka gun yapardım dedim cikmadim. Gorumcem bisey dese duymamazlıktan geldim. Dediklerine he dedim yinede yapmadım. Simdi bile kendiyle ilgili bisey icin benimde yapmamı ister yazar yap yap diye. Saol tesekkurler yazarim. Konuyu uzatmam kendimi açıklamam, bahane sanmam. Kesin ve net. Mesafe candır. Bu asamaya zor geldik ama geldik. Simdi sana söylemeye cekiniyoruz derler. Gorumcem tavır bile yapsa görmezden geliyorum, bilerek yapmışsam bile söylerse fatketmemisim diyorum herkesin içinde niyeti kötü o oluyor.
👍🏻

Çirkefleşmiyorlarsa iyi benimkiler duruo durup üzerime yürüyorlar
O zaman onlara mecbur onlar gibi davranacaksiniz. Siz üste cikacaksiniz ne yapip ne edip. Bunu yazmak istemezdim ama gerekirse ufak bi sinir krizi çözer bu işi, iyi bi patlayın. Dinsizin hakkından imansiz gelir! Kaydırmayın cizgimi sonu böyle böyle olur deyin.

O zaman onlara mecbur onlar gibi davranacaksiniz. Siz üste cikacaksiniz ne yapip ne edip. Bunu yazmak istemezdim ama gerekirse ufak bi sinir krizi çözer bu işi, iyi bi patlayın. Dinsizin hakkından imansiz gelir! Kaydırmayın cizgimi sonu böyle böyle olur deyin.
Onlardan kötü olamam da neyse insanlara anlatsam inanmazlar gerçekten kendileri kv görmemişler yani çilesini çekmemişler ama çekip katlanmak zorundaymısım çünkü bana düğünde bilezik takmışlar bu düşüncede insanlara hangi sinir krizi etkiler :)

Ayyy aynısı aynısı . Bende pohpohlama sevmiyorum hayır en başından beri kötülük peşinde en güzel günlerimi mahvetti hadi onları yapmasa belki ama unutaöıyorum o zamanları
Ben de ona olan sinirimden en güzel anlarimin tadini cikaramadim, saatli bomba gibi gezdim, nişan fotosunda zor gülümsedim. Simdi bakiyorum degmezmis, keske onceden bilseymisim. Ama işte insan tecrübeyle...

Ben de ona olan sinirimden en güzel anlarimin tadini cikaramadim, saatli bomba gibi gezdim, nişan fotosunda zor gülümsedim. Simdi bakiyorum degmezmis, keske onceden bilseymisim. Ama işte insan tecrübeyle...
Kesinlikle hiç değmezmiş sindirmek için yapıyorlar yüzük seçmeye geldi bizle yok tansiyonum düştü yok yoruldum yok pırlanta almayın gelinlik seçmeye geldi gelen arkadasıma sırtını döndü oturdu nikaha geldi misafierlin önünde çikolatayı çekip aldı eve yeöeğe gelenlere hoşgeldin demedi demediği gibi surat yaptı benim akrabalarım kalkıp gitti neler nelerrrr

Onlardan kötü olamam da neyse insanlara anlatsam inanmazlar gerçekten kendileri kv görmemişler yani çilesini çekmemişler ama çekip katlanmak zorundaymısım çünkü bana düğünde bilezik takmışlar bu düşüncede insanlara hangi sinir krizi etkiler :)
Görevleri olan seyi iyilik gibi soylemesinler, onu-altini zaten yapmalari gerekiyor.
Sen yine de cok da sessiz olma arkadaşım, biraz zorla kendini, biraz tersle, sert konuş, hepten ezmesinler. Canina yazik degil mi. 💙

Kesinlikle hiç değmezmiş sindirmek için yapıyorlar yüzük seçmeye geldi bizle yok tansiyonum düştü yok yoruldum yok pırlanta almayın gelinlik seçmeye geldi gelen arkadasıma sırtını döndü oturdu nikaha geldi misafierlin önünde çikolatayı çekip aldı eve yeöeğe gelenlere hoşgeldin demedi demediği gibi surat yaptı benim akrabalarım kalkıp gitti neler nelerrrr
Ayyyy Allah kocasına sabır versin. Utanç verici.

Cevap veriyorum ;

1-)ABİLERİNİ
2-)varsa YEĞENLERİNİ

Kendinin kıymetini bil.
Sen kötü biri degilsin, biraz sertlik seni kötü yapmaz.
Herkesin anladığı bir dil var, öyle konusmak davranmak lazim. Bu sözü sevmem ama; dinsizin hakkından imansız gelir. Hatirlat kendine, aklinda olsun 🙃

Back
X