Abisi ve ben görümcemden 3 yaş büyüğüz. Bizden ne bekler bilmiyorum ama aramız çok iyi. Bir kardeşim yok ama aramız iyi olsun diye değil sevdiğim için yaptıklarım var. Belki de soruna cevap olabilir. Abisiyle bir yere gideceksek sponten ve evdeyse genelde gelmek ister misin deriz. Bir misafir odamız var istediğinde gelip kalacağını bilir bir ay gelmese gelsene bu haftasonu deriz. Değişik bir yere veya değişik bir yemek yemeğe gideceksek onsuz gitmek pek istemeyiz. Benimle paylaştığı sırların hepsi bendedir, o eşimden ayrı benimde kardeşim çünkü. Özel günü olursa değer veririm, işe başlama çiçeği gönderirim, doğum günü pastasını yaparım, aynı değeri o da her zaman bana vermiştir. Pastamı yapar kapıya gelir ki düğünümde kınamda elim ayağım oldu bana. Abisiyle ilişkisini hiç ellemiyorum aşırı düşkünler birbirlerine tartışsalar bile beni bulaştırmayın diyorum 15 dk geçiyor cünkü bağrışmaları. Maddi olarak benden bir beklentisi yok, bir şey beğensem koşar gider harçlığı ile alır anne babaya bir şey alıncaksa da genelde ben veya eşim 3 müz adına ödüyoruz, çünkü o daha yeni öğrencilikten çıktı ben iyi kazanan bir işe sahibim. Sanırım kardeşim olsaydı da hayatımda böyle bir düzen olurdu. Ekstra bir şey yapmıyorum, iyi olsun diye uğrasmıyorum. Ama seviyorum bir iki gün konuşmasak sesini duymak için bile ararım. Sevgililik dahil 10 yıldan fazladır tanıyorum, Eşimle sevgili olduğumuzda ilk okuldaydı şuan üniversiteyi bitirdi. Para peşinde koşan, huzursuzluk çıkaran biri olsaydı, eminim aramız böyle olamazdı her şey bütün beklentiler karşılıklı.