Görümceler ne ister ?

Ben gorumceyim..ayni zamanda gelinim..kv kizlari evlenene kadar soyle derdi.."ogullarimin evidir giderim kalirim gelin ne diyebilir"kizlari evlendi laf soyle oldu"kaynananin gelinin evinde ne isi var otursun evinde milleti rahatsiz etmesin"

Ben gorumceyim..ayni zamanda gelinim..kv kizlari evlenene kadar soyle derdi.."ogullarimin evidir giderim kalirim gelin ne diyebilir"kizlari evlendi laf soyle oldu"kaynananin gelinin evinde ne isi var otursun evinde milleti rahatsiz etmesin"
Yine onu anlayacak kapasite varmıs sizinkinde bende ben köle olup katlanacakmısım ailemi görmeyeckmişim ama kendi kızına gelince o benim kızım nasıl görüşmem senle o bir mi oluyor :))

YOk arkadaş değildik o zaanlar 28 yaşında evliydi
Yaşıda varmış küçğk olsa anlarımda ben bekarım ama bir gün bile yengemi abimi kıskanmadım onlar mutlu olunca ben de mutlu oldum sizin şansınıza böyle çıkmış böyle insanda düzelmez maalesef

Ne zamandır mesafeden dolayı başım dertte
Inatla devam edin. Azimli olun bir süre sonra mecbur bakiyor olacak gibi değil, size göre sekilleniyor. Ben öyle yaptım azmettim ve başardım. Suan ben izin vermedikçe yaklasamiyorlar. Kaynanam bendeyken eve misafir çağırıyordu haberim olmuyordu, ben isten gelmişim yorgunum kapi bir çalıyor misafir, yada komşuya söz vermiş yaprak saracakalarmis bizde banada hadi otur diyorlar, kusura bakmayın ben isten yorgun gelmişim saramam bisey dedim herseferinde. Misafir gelincede odada is yaptim haberim olsa başka gun yapardım dedim cikmadim. Gorumcem bisey dese duymamazlıktan geldim. Dediklerine he dedim yinede yapmadım. Simdi bile kendiyle ilgili bisey icin benimde yapmamı ister yazar yap yap diye. Saol tesekkurler yazarim. Konuyu uzatmam kendimi açıklamam, bahane sanmam. Kesin ve net. Mesafe candır. Bu asamaya zor geldik ama geldik. Simdi sana söylemeye cekiniyoruz derler. Gorumcem tavır bile yapsa görmezden geliyorum, bilerek yapmışsam bile söylerse fatketmemisim diyorum herkesin içinde niyeti kötü o oluyor.

Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
ben de gorumceleriyle arasi iyi olan gelinlerdenim. iyi olan gorumcelerin genelde bir beklentisi olmuyor ki. kiskanc degiller mesela. aman kardesimi bizden aldin tribine hic girmediler. tek beklentileri normal kardes iliskisi iste. iyi niyetli insanlar. bana karsi cok iyiler. ilk gelin yani eltim 10 yila yakin gidip gelmemis bunlarla. gorumcelerim bunun evine gittiklerinde karsilarina cikmamis kaale almamis. yillarca kötu gelin ile sinandiklari icin beni bulunca opup baslarina koydular gibi geliyor 😂😂😂

Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
iki gelinimizin ikisinide 20 yıldır memnun edemedik ikisinin evinin yolu nereden gider bilmeyiz tlf numaraları bile yok yılda bir kere anneme gelirlerse görüşürüz abilerimizle bile tlf da görüşemiyoruz ama hâlâ biz kötüyüz..

Valla görümceyim hiçbir istediğim yok kimse kimseyi sevmek zorunda değil sevmiyorum hiçbir şeyine de ne karıştım ne karışırım ne bir kavgamız oldu ne de güzel bir anımız. Kardeşimin eşi işte ilişkimi minimum tutuyorum ki sorun yaşamayalım.Zaten mecbur mınumum tutuyorum hıc anlasabıleceğim iki muhabbet edebılecegım bırı degıl.Konuşacak ortak bir konumuz bile yok.Çocukları kreşe gidiyordu bilmiyordum nereye verdıklerını. Gecen yemege cagardılar cocuk yemekten önce tuz ıstıyor onu yalıyor meger sunnetmıs çocuğu subyan mektebıne vermısler .Kendılerı de ne tesetturlu ne namazlı mesela.Öyle yaşayan insanlar olsa anlayacağım.Herseyleri saçma sapan benım ıcın .Yorum bıle yapmadım ne yaparlarsa yapsınlar cocuk onların ama hıcte hosuma gıtmedı.Ona değil kardeşimden benim beklentim aslında evlendikten sonra komşumun oğlu kardeşimden yakın geliyor bana oysaki çok severdim kardeşimi.Sizin görümceden beklentiniz ne ki merak ettim şimdi:))

Abisi ve ben görümcemden 3 yaş büyüğüz. Bizden ne bekler bilmiyorum ama aramız çok iyi. Bir kardeşim yok ama aramız iyi olsun diye değil sevdiğim için yaptıklarım var. Belki de soruna cevap olabilir. Abisiyle bir yere gideceksek sponten ve evdeyse genelde gelmek ister misin deriz. Bir misafir odamız var istediğinde gelip kalacağını bilir bir ay gelmese gelsene bu haftasonu deriz. Değişik bir yere veya değişik bir yemek yemeğe gideceksek onsuz gitmek pek istemeyiz. Benimle paylaştığı sırların hepsi bendedir, o eşimden ayrı benimde kardeşim çünkü. Özel günü olursa değer veririm, işe başlama çiçeği gönderirim, doğum günü pastasını yaparım, aynı değeri o da her zaman bana vermiştir. Pastamı yapar kapıya gelir ki düğünümde kınamda elim ayağım oldu bana. Abisiyle ilişkisini hiç ellemiyorum aşırı düşkünler birbirlerine tartışsalar bile beni bulaştırmayın diyorum 15 dk geçiyor cünkü bağrışmaları. Maddi olarak benden bir beklentisi yok, bir şey beğensem koşar gider harçlığı ile alır anne babaya bir şey alıncaksa da genelde ben veya eşim 3 müz adına ödüyoruz, çünkü o daha yeni öğrencilikten çıktı ben iyi kazanan bir işe sahibim. Sanırım kardeşim olsaydı da hayatımda böyle bir düzen olurdu. Ekstra bir şey yapmıyorum, iyi olsun diye uğrasmıyorum. Ama seviyorum bir iki gün konuşmasak sesini duymak için bile ararım. Sevgililik dahil 10 yıldan fazladır tanıyorum, Eşimle sevgili olduğumuzda ilk okuldaydı şuan üniversiteyi bitirdi. Para peşinde koşan, huzursuzluk çıkaran biri olsaydı, eminim aramız böyle olamazdı her şey bütün beklentiler karşılıklı.

Görümce konusundan üzerime tanımam özel mesaj atabilirsin. Bense görümceyim ben abimle yengemin mutluluğundan başka birşey istemem ama benim görümcem 4 senelik evli kocası var eşimden yine ilgi çekmek için birsürü şey istedi. Yetişemiyorum kıza ya. Geneli ilgi bende olsun gelin hizmet etsin her dediğimizi yapsın isterler

Ben görümceyim görümcelerimle stabil bir ilişkimiz var ne etliye ne sütlüye karışmayız birbirimizi görünce normal sohbet muhabbet olur. Kendi yengemle aram iyidir sık sık çocuklar kaynaşsın diye parkta vs bir araya geliriz onlara sohbet muhabbet yani çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadık.

Biraz mı pazar günü araba nerde abi börekmi aldın beni neden çağırmadın dedi az öncede meyvesuyu istedi alsana dedi aklıma gelmeyenler bile var sen düşün yani :)
bak ama beterin beteri var kanaryam güzel kuşum

agzının payını ver diyorum aman kötülük olmasın diyorsun
o zamanda görmezden gelicen

Back
X