Cevaplayayım , saygı herşeyin temeli. Bunu istemek erdemdir. Birbirimizi sevmesek de saygı duymalıyız. Kanser hastası son günlerini yaşayan birine terslenmek şahsım adına söylüyorum kabul edilebilir değil hele ki o benim babam o insanı tırnaklarımla parçalarım. Geriye kalana gelirsek. Dislike attığınız için söylüyorum yengem evinden gelirken bir bluz bile getirmedi. Evine kadar biz dizdik. Onun içinde kalmasın genç kızdır diye ne istiyorsa ben kendim birikimimden aldım. Yeğenim oldu, yeğenimin oda takımından bebek malzemelerine kadar herşeyi ben aldım. Doğumda korona olmuştu yanında ailesi yoktu ben vardım. O kadar ki onun yüzünden korona oldum tüp bebek tedavim yarım kaldı. Yengem ailesi tarafından küçük yaşta nikahsız evlendirilmiş önceden biz onu gelin alınca aile büyüklerimizin karşısında da ben durdum. Sizin gibi ön yargılı biri iyiki görümce değil sizin gibi net olmayan biri iyi ki görümce değil. Ben, eşim bana her hafta çiçek gönderir paylaşmam bile abim yengeme almıyor kıskandırmak gibi olmasın diye. Ama siz iyi ki görümce değilsiniz. Annem, yengemin annesi tarafından övüle övüle bitirilemez, bir evladım olsun diye kadın bana hatim indirdi öyle çok severler kızlarına aile olduk diye. Ama siz asla böyle olamazdınız iyi ki görümce olmadınız. Daha sabaha kadar yazarım da ön yargınız algınızın önüne geçmiş. İyi akşamlar. Göz ardı ediyorum sizi.