Merhaba herkese , iki tane benden bi kaç yaş küçük görümcem var ikiside okuyor evliliğimden önce melek gibiydiler sonra ailenin içine girdikçe fazla dedikoducu olduklarını ve laf taşıdıklarını fark ettim kocamla konuştuğum -o sırada yanımda olan görümcelerim - sırada ertesi gün herşeyi kaynanam üstü kapalı bana geri söylerdi . Neyse bu tarz ufak tefek şeylerin üzerine ve ikisininde eşimle herbişey yaptığımızda bizimle gelmesiyle birlikte herşey gözüme daha çok batar oldu kendi aile ziyaretlerime bile görüncelerim geliyordu biri gelmese diğeri geliyor üstelik eşime de annesi öyle bir alıştırmış ki onlar olmayınca da keşke olsalar ya dediğini falan duyuyodum . İlk önce garipsemedim fakat sonralar da ne alaka ya dediğim için sıkça tartıştık . Herneyse bi süredir ikisiyle de arama mesafe koydum en som ki ziyaretimizde bize gönül koymuş ağabeyine mesaj yazmış sosyal medyalardan face ig vs çıkartmış (?) yine önemsemedim taa ki kv gelip benle kavga edene kadar :) ondan somra zaten iyice konuşmayı bıraktım şimdi de başını yarmış bi tanesi en son gittiğimizde geçmiş olsun nasılsın dedim onun haricinde ne o benimle sohbet etti ne de ben onunla sohbet ettim ki buna zorunda da değilim fakat eşim bana niye konuşmuyosun konuş sonra suçlu sen çıkacaksın diye baskı uağıyor ne yapmalıyım