Görümceler neden böyle

ya ben anlamıyorum eşinizin nasıl bir düşünce yapısı var da kardeşlerinin sizle her yere gelmesini istiyor? böyle saçmalık mı olur hayır desenize sizin özel hayatınız yok mu

Bende görümceyim. Başlığa istinaden yorum yapıyorum. Her görümce kötü değildir. Bizim gelinimizin 4 görümcesi var. Hicbirimiz hicbir zaman uğraşmadık. Hatta esiyle kötü oldugu zamanlar bile genelde gelinimizi destekledik, kardeşimizi uyardık. Şuanda hayatında yeni ve doğru kararlar aldi yine destekliyoruz ama bu biraz da karşılıklıdır bütün insan ilişkilerinde olduğu gibi.

O ne öyle yaa g*tle dön gibi sürekli dip dibe

Benimde 2 kız kardeşim onlar itinayla çağırmamıza rağmen siz baş başa gidin biz sonra geliriz derler beş gezmeden anca birine geldiklerini bilirim .
hayir iste onlara giciklik olsun diye ozellikle kardesinizi goturecektiniz. nereye gidiliyosa cumbur cemaat giderdiniz. esiniz de boylece anlamis olurdu. şoyle gorumcelik yapanlarin karsisina insallah kendi gibi gorumceler versin Rabbim

ya ben anlamıyorum eşinizin nasıl bir düşünce yapısı var da kardeşlerinin sizle her yere gelmesini istiyor? böyle saçmalık mı olur hayır desenize sizin özel hayatınız yok mu
İlk başlarda çok tartıştık zaten nihayet anlayabildiği zamanlardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…