Görümceler sonunda bunu da yaptı çocuklarımı reddetti

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Hikayem evlenmeden önce başladı. Beni istemeye ve Düğünüme gelmediler. Sebep paraları yokmuş. Her şeyi ailem yaptı. Annesi düğünden sonra yemeğe davet etti, gittik. Dört atanın hakkı birdir dedim Allahtan korktum. Çalışıyorum annem şehir dışına gidince yada yatalak babaanneme bakma sırası annemde iken bakarmısın çocuğa dedik kvalideye bakmadı. Sebep gripmiş, badana yapcakmış vs vs.

Halbuki benim annem hepatit B hemde bulaşıcı. birde evde yatalak hasta var hijyen sıfır anlayacağınız. Bu halde baktı. Hanımefendi gripmişmiş ne bahane ama. Empati yaptım dedim mecbur değil bakmaya. gene gittim geldim. saygı- sevgi gösterdim , hediyeler aldım.

Sonuçmu küçük görümcem ile tartıştım ( msjla yüz yüze bile değil) diye bütün kardeşler düşman oldu bana.

Buraya kadar kabul edilebilir azda olsa. Ama büyük ablaları fs te paylaşım yapmış yeğeni (kız kardeşinin çocuğu) ve kendi çocuklarının resmini. işte tek yeğenim ve çocuklarım yaşama sebeplerim diye de yazmayı ihmal etmemiş

görünce dizlerimin bağı çözüldü. her yanım titredi. iyiliklerimin karşılığı böylemi olmalıydı?

Çok sevdim onları, gerçekten sevdim, saygı gösterdim, söylemem ayıp belki ama çok yardımda bulundum. Sonuçmu yavrularımı yeğen yerine koymamak, adam yerine koymamak, sevmemek ve bunu herkese açık olarak tüm sülaleye duyurmak.

bende sülaleye öyle gelin - kvalide - görümce ilişkisi profili çizdim ki. herkes gıptayla bakar bize. kullandılar beni. benim suçum; ben kullandırdım kendimi :(

En çok içimi acıtan günahsız - küçücük yavrularıma bunu yaptıran hangi zihniyet. hemde tartıştığım o görümcem değil. kız kardeşine yaranmak için oda durduk yere küstü ve bunu yaptı. kız kardeşinin durumu iyi birkaç kıyafet, birkaç hediye için resmen sattı kendini . onun kılıcını bana sallar oldu. bana küssün kız kardeşini korusun bunu anlarım; ama erkek kardeşinin evlatlarını defterden silmek bunu içime sindiremiyorum bir türlü.

Kızlar şimdi size soruyorum normal bir insan kardeşine küsse bile yeğenini reddeder mi?

Düğüne gelmediler mi yani, orası çok garipmiş. Sizi baştan mı istemiyorlardı? Başka problemler mi oldu, bir de görümcenle mesajla neden kavga ettin?

Senin çocuğunu sevmezlerse sevmesinler. Beni 14 yıl aynı evde yaşadığım koyun koyuna uyuduğum halam reddetti. :) Babamla kavga etti. Babamla kavga etti diye de bütün suçu anneme attı. Hep o kadının başının altından çıkıyo yoksa abim beni sever diye dedikodu yaymış. O lafları çıkarmamış olsa görüşürdüm ama annemi ezip gidemem. O da beni aramıyor zaten. Eksiklik hissettim çünkü hayatımın büyük bir bölümünü oluştururdu. Anneme anlatamadığım ne varsa her şeyimi bilirdi. Ailede genç kızlara her konuda yardımcı olucak bi kadın vardır ya o halamdı.

Varsın sizin çocuğunuz hala sevgisi görmeyiversin. Bilmezse eksiklik de hissetmez. Siz de görümce kaprisiyle uğraşmayın.

Back
X