Merhaba hanımlar, görümcelerim zararları faydalarından çok gelinleri hizmetçi gibi görmeye bayılıyorlar.Hoş ailecek böyleler tavırları yap et kaba saba tavırlarla emirli hizmet etmek zorundaymışım görüyorlar..çok görüşmüyoruz ama gördüğümde ,özellikle k.valıde evınde boyle davranıyorlar çogu cahıller dedım cevap vermedım ama can sıkıyorlar..siz olsanız tepki verlrmıydınız?ne yapardınız?
aynı benim görümcem ve kvalidemden bahsetmişsiniz....çok severler emir yağdırıp durmayı.......benim de canım çok sıkılıyor bu duruma ancak fazla birşey yapamıyorum.....
sıra sıra görümce konusu acacağınıza bu rahatsızlığınızı neden görünce ve kayınvelidenize açıkca söylemiyorsunuz
bide niye bu kadar tkıyorsunuz bu insanları
bu arada görümce değilim tm tersi iki görümceli bir gelinim arz ederim
Emrivaki konuşmalardan oldum olası nefret etmişimdir...
Eşin ne güzel laf etmiş.
Demek senin yanında.
Allahtan aynı evde oturmuyrsunuz.
Yoksa gel mokoko git mokoko...
İdare edeceksin başka çaren yok.
Siz eşinle mutlu olun da varsın kayınvalide kaynanalık görümce de örümceklik yapsın....
Valla canım kardeşim,bende bilmiyorum ama çok takıyorum çünkü fazla görüşmüyoruz allaha şükür ama görüştüğünde de bu tavırlarla karşılaşmak, sonra bir dersen iki diyemiyorsun fazla görüşmediğin için o anda aklına gelmiyor fırsat olmuyor sonrada oturup düşünüyorum keşke böyle deseydim diyemedim diye ne bilim ya takılmaması gerekiyorda takıyorum:26:
Kızlar ben artık iş güç meselelerini geçtim.<bende 4 görümce varbenim en uyuz olduğum ben birşey alınca fiyatını sorması he sadece sorsa iyi fiyatını söyleyınce nıye bu kadar para verdin buna diyor..işte buna tahmammul edemıyorum sanki malımın ortağı
her söylemediğin içinde kalan sözler birikir birikir ve yer bitirir sizi ,ters bir sey mi söyledi annecim sende haklısın ama diye başla cümleye sen hem kötü cadı gelin olmazsın hemde lafını söyler rahatlarsın
Merhaba hanımlar, görümcelerim zararları faydalarından çok gelinleri hizmetçi gibi görmeye bayılıyorlar.Hoş ailecek böyleler tavırları yap et kaba saba tavırlarla emirli hizmet etmek zorundaymışım görüyorlar..çok görüşmüyoruz ama gördüğümde ,özellikle k.valıde evınde boyle davranıyorlar çogu cahıller dedım cevap vermedım ama can sıkıyorlar..siz olsanız tepki verlrmıydınız?ne yapardınız?
merhaba mokoko :) sanki benim görümcelerimi anlatmış gibisin.. bende de 2 tane var birbirinden bilmişler maşallah herşeyi ama herşeyi onlar iyi bilir, onlar güzel yapar, çok zekidirler kendi gözlerinde onlardan üstünü yok bazen kendini beğenmişliklerine özeniyorum doğrusu bu ne özgüven böyle diyorumyani sen ağzınla kuş tut yine bir kulp bulup takarlar maalesef değiştiremezsin :106:
Kızlarbir olay anlatıyım şimdi size.
5 yıldır evliyım ben 5 yıl once nişanlıyken ev için tül perde bakmaya gittik 4 görümcem ve annemle beraber neyse ben begendiklerimin siparişini verdim yatak odası tül perdesi oturma odası salon felan filan 10 gün sonra hazır dedi mefruşatcı ok. dedim
aradan 10 gün geçti bide ne göreyim benim salon perdem benım begendiğim değil yatak odasınınkiyle aynı sadece renk değişikliği var.mefruşatcıyı aradım bu benim perdem değil dedim yok hayır siz istediniz dedi.herhalde karışıklık oldu dedim baktım odaya ya yakıştı fena olmadı çok olayı karıştırmadım.
Evlendikten bir yıl sonra görümcem dediki perdelerini değiştirmiştim kızdınmı? hiç görümcelik yapmazsam aklımda kalacaktı bende böle yapıyım dedim dedi tabi gülerek.....(kendisiyle aynı şehirde değiliz bir yıl sonra yeni gormüştü beni)
yok dedim abla niye kızıyım canın sağ olsun yap sen görümceliğini dert olmasın içine
O zamn neyse demiştim ama şimdi her perdeleri yıkamamda cam silmemde aklıma geliyor ve ne kadar iyiyymişim vakti zamnında diyorum kendi kendime
Demekki zamnla birikiyor başları probelm değil yani..Çok samimi olmayacaksın görümce kısmıyla
Kızlar ben artık iş güç meselelerini geçtim.<bende 4 görümce varbenim en uyuz olduğum ben birşey alınca fiyatını sorması he sadece sorsa iyi fiyatını söyleyınce nıye bu kadar para verdin buna diyor..işte buna tahmammul edemıyorum sanki malımın ortağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?