Görümcelerim zihniyetleri beni deli ediyor...

Hersey esinde biter ezdirmesin seni

Bence kapat kapini

Muhattap bile olma

Bende 3tane gce var

Derin dondurucuyum onlara karsi kafam rahat

merak etme canım
bu hareketleri sisteme kaydediliyor
zamanı gelince en doğru bir biçimde geri olarak onlara dönecektir.
ve o gün geldiğinde hepsi senden helallik isteyecekler, emin bir şekilde söylüyorum bunları.
allahın adaletine güven

2 tane var görümcem...
ben öyle bi tepki verdim ki 2 senedir ne onlar benim evime gelir ne ben onarın evine giderim...(yürüyerek 10 dk mesafemiz)..
bayram seyran hakgetire zaten...
telefonla bile konuşmuyoruz..
eşim teklif bile edemez bana böyle bişeyi...
keşke hizmetçi gibi görselerdi beni valla razıydım ama onlar azıttı iyice...
bunların yaşanmasının tek sorumlusuda eşim kimsede suç yok...

Son düzenleme:

çok doğru söylemişsiniz bende çok dua etmiştim aynı hataları herkesin içinde yapsın herkes görsün diye şükür yaptıda :) herkes gördü kıymetli kızlarının ne olduğunu allah o kadar büyükki kimsenin ahını kimsede bırakmıyor yarına bırakıyor ama yanına bırakmıyor aslaaaa

bende sevmiyorum gelini hizmetçi gibi gören insanları Allahtan aynı evde değilsin eşinle mutluysan boşver çok da tınlama huzurunu kaçırma mümkün olduğunca da az görüş derim

öylede yapıyorum canım az görüşüyorum yoksa çok da sakin duracagımı sanmıyorum.Eşime söylediğimde onlar öyle gördükleri içln öyle yapıyorlar diyo bende diyorum farklı gördüm ..Haklı olucak bir yan buluyor ya kendince ondanda soguyorum o zaman

Ay canım ya nankörlük işte ne diyim hazımsızlık takma çalasınlar

eski konularına bakarsan, konu sahibinin görümceleri de konu sahibinin evinde kendi yemeklerini yapıp bulaşıklarını yıkıyor

evet bebegım ıkı aylık durmuyodu,bırde hastaydım ama yapıp gıtdıler ama gıderlerken laf koymayıda unutmadılar her zamankı gıbı bız yaptık,bız yedık dıye

ne yaptılarkı canım canını cok sıktıkları bellı.Allah ıslah etsın onları

Of of görümce demeyin banabendede nur topu gibi 4 görümce varhepsi birbirinden fena ..ama artık inanın hiçç umursamıyorum hatta suratımı asıyorum yanlarındayken çünkü baş edemiyorum artık...artık bendede nasıl bir surat varsa eskisi gibi cesaret edemiyorlar laf sokmaya..

kayınvalideme gittim bikere görümcemler falan herkes orda .bir tane görümcemde benden 1 yaş küçük .neyse yemek hazırlıyoruz mutfakta .baktım bi tanesi öyle oturuyor küçük olan .dedim hadi tatlım sende yardım et de bir an önce bitsin .hepsi şaşırdı falan .ailenin en küçüğüymüş kızımız elini birşeye sürmezmiş okuyormuş bilemem ne kv dem söyledi bunları .olabilir dedim anne bende istanbulda doğdum büyüdüm ailemin tek kızıyım annem bana el sürdürmezdi evimize kadın gelirdi temizliğe ama ben herşeyi yapmayı öğrendim .annem böyle yetiştirdi dedim .kv kaldı öyle tabi .sonra baktım kızına hadi şunu getir bunu getir demeye başladı .yok öyle yağma .biz geliniz diye hizmetçi değiliz .o eski devirlerde kalmış .herkes ailesinin kıymetlisi .

En guzelı canım surat asmak bencede bır,ıkı degılkı ya kavga edeceksın ya surat asacaksın bendede 4tane bana olabıldıgınce uzak olsunlar..

bu daha komik :))

Benim de taaaaam 6 tane görümcem var
Kayınvalidemde bayramları buluşuruz hepbirlikte sadece.
Hiç yerimden kalkmam sofraymış çaymış elimi sürmem.
6 taneler bi de onların kızları var ben mi düşünücem hizmet etmeyi.
Ben de 1 tanecik gelinim

Baştan ağırlığı koyamazsan eğer sonuç malesef böyle oluyor. Kimseye kendimi kullandıttırmam, kimsenin de hizmetçisi değilim. Kendi evimde gelen herkese hizmet ederim ama annemin bile olsa onun evidir yardım ederim o kadar.

görümcem yok ama ben görümce adayıyım, ne kardeşimi kıskanırım ne de iş beklerim, benimle görüşürse görüşür görüşmezse ben kardeşimle görüşürüm, annem babannemden çok çekti kaynanalıkla işim olmaz diyo ama bilemem

boşverin zaten çok sık görüşmüyormuşsunuz
siz eşinizle mutlu olmaya bakın :44:
umursamayın onları kendinizi sıktığınıza değermi
bazen bazı insanları olduğu gibi kabul etmek lazım değiştirmek zordur hatta imkansız
o yüzden sizde pek oralı olmayın derim

Bizim de 2 gelinimiz var.Allah için gelin görümce polemiği hiç yaşamadık,sevmeyiz zaten öyle şeyleri.
Ben en küçüğüm diye hiçbişey yaptırmazlardı bana bekarken evde falan.
Kardeş gibi geçinip giderdik tabi herkesin evi ayrıydı ama çok sık bir araya gelirdik .Hala da öyle gerçi .
Gelinle görümceyle alakası yok aslında kişilikle alakalı bence olay.
Kendi görümcelerimle de tartışmadım hiç sorun yaşadık biriyle evlilik öncesi yine de bişey demedim.
Mesafemi koruyorum her zaman.

ne yaptılarkı canım canını cok sıktıkları bellı.Allah ıslah etsın onları

evden kovmadan tutta annemin evine gidip "nebiçim annesin ne biçim yetiştirmişsin" ve daha neler neler dediler...
evi terkettiğimde geri geldim diye evdeki eşyaları yıkıp bağıra bağıra ağladılar hatta biri ilaç milaç içmeye kalktı intihar ayağına...
eşimi doldurup doldurup bana yolladılar ayrılalım diye....
bunların hepsi benim eşimin hatası o da başlarda resmen gidip dedikodumu yapıyodu onlara...
bunlar hiiiiiiiiiiiiiiiiççç bişey değil daha neler neler....
tövbe gitmem evlerine...
onlarda bana gelmesin....

buyuk görümcemle konusmam görüşmem görüşsem aynılarını yapacagından şüpem yok hatta daha fazlasını yapar.. kücük görümcemle yıyız sık görüşürüz gelır kalır gıder nişanlandı evıme geldıgınde cok ıyı agırlamaya calısırım.. oda kendıne ne alsa banada alır cat kapı bakmsın cıkıp gelmıs evde ne varsa oturur yerız. ben sıgara ıcırem dıye kızar geber emi der

gecen gun de bana dıyokı aay canım ya annem gıbı bırı degıl benım kaynanam dedım daha o kadar fenası gelmedı dunyaya..

2 kız kardes nasıl bı kadar farklı olur anlayamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…