Oyoyoy korku filmi gibi
Cok sukur kurtulmussun
keske kurtulsam şimdi kendi 16lık ama entirkaları akıllara zarar çiçeği burnunda eltim ile birlik olan o görümcemsi kayınkuzen ve yeni gelinle kendini duble kaynana oldum ortalık karıştırmassam namım yürümez diyen kv ile boğuşuyorum
merak etme canım
bu hareketleri sisteme kaydediliyor
zamanı gelince en doğru bir biçimde geri olarak onlara dönecektir.
ve o gün geldiğinde hepsi senden helallik isteyecekler, emin bir şekilde söylüyorum bunları.
allahın adaletine güven
bende sevmiyorum gelini hizmetçi gibi gören insanlarıAllahtan aynı evde değilsin eşinle mutluysan boşver çok da tınlama huzurunu kaçırma mümkün olduğunca da az görüş derim
kuççuk görümcem bize misafir gelmişti türkiyeden .biz bakudeyiz .cok mükemmel bişekilde agırladıgımı düşünüyor 1 ay kaldı gezdik tozduk heryere götürdüm kendimle eglendirdim .herşey mukemmel gözüküyodu .onuda cok sevmeye başlamıştımtaaa gedip koyde atıp tutana kadar .neymiş abisini kaybetmişlermiş .ben ogullarını ellerinden almışmışım .cok degişmiş falan filan nasıl sinirlerim bozuldu ki anlatamam
ama şimdi hc takmyoruminsanları tanımak zor yüzüne gülüp kuyunu kazıyorlar
eski konularına bakarsan, konu sahibinin görümceleri de konu sahibinin evinde kendi yemeklerini yapıp bulaşıklarını yıkıyor
2 tane var görümcem...
ben öyle bi tepki verdim ki 2 senedir ne onlar benim evime gelir ne ben onarın evine giderim...(yürüyerek 10 dk mesafemiz)..
bayram seyran hakgetire zaten...
telefonla bile konuşmuyoruz..
eşim teklif bile edemez bana böyle bişeyi...
keşke hizmetçi gibi görselerdi beni valla razıydım ama onlar azıttı iyice...
bunların yaşanmasının tek sorumlusuda eşim kimsede suç yok...
Of of görümce demeyin banabendede nur topu gibi 4 görümce var hepsi birbirinden fena ..ama artık inanın hiçç umursamıyorum hatta suratımı asıyorum yanlarındayken çünkü baş edemiyorum artık...artık bendede nasıl bir surat varsa eskisi gibi cesaret edemiyorlar laf sokmaya..
ben de yaptığım görümceliği anlatayım ama benimkisi gayri ihtiyari olan bir şeydi. doktor erkek kardeşimle yine doktor gelinin düğün öncesi tuttukları eve gittim ve öyle şaşırdım ki ev gecekondudan daha kötü ve kirası çok fazla.bunun üzerine başka ev bulamadınız mı demişim ve bunu dememle gelin hanım çok bozuldu ve 2. gidişimde beni evden kovmuştu.
ne yaptılarkı canım canını cok sıktıkları bellı.Allah ıslah etsın onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?