Gorumcelerim

Boşver Samire keyifleri bilir de geç. Sanki gülyüzlerine bayılıyormuş gibi niye dertleniyorsun.
Boşver sen kendi hayatına bak.
Sorsan kalkıp birşey deseler ,sende birşey diyeceksin sonra olaylar büyüyecek ,eşinle ilişkine yansıyacak.
Evet oyle yapiyim ya bazen ben kucugum gidiyim yanlarani diye ama sonra onlarin yaptiklari aklima gelince bu defa cok kinleniyom

Böyle ufak sorunları aklınıza takıp, sürekli konu açarsanız, farklı yorumlarla daha çok aklınız karışacak.
Bazı sorunlar için kendinize şans verin, güvenin.. Tek başına çözüm yolları arayın. Gerçekten çıkmaz bir sorunla baş etmek zorunda kaldığınızda ancak, yardım veya fikir için bence derdinizi açın. Bu şekilde her sorunda konu açmanız, yetersiz hissettirecek kendinizi. Kısır bir döngüye girip, eften püften her şeyi yazmaya başlayacak, dahası bunların aşılmaz sorunlar olduğuna inanacaksınız.
Bu zaman içerisinde çözülebilecek bir problem ve üstelik kendi karakteriniz bunun için aslında yeterli.
Bazı şeyler için kendinize şans verin Samire.. Güçlü olmak istiyorsanız..

Böyle ufak sorunları aklınıza takıp, sürekli konu açarsanız, farklı yorumlarla daha çok aklınız karışacak.
Bazı sorunlar için kendinize şans verin, güvenin.. Tek başına çözüm yolları arayın. Gerçekten çıkmaz bir sorunla baş etmek zorunda kaldığınızda ancak, yardım veya fikir için bence derdinizi açın. Bu şekilde her sorunda konu açmanız, yetersiz hissettirecek kendinizi. Kısır bir döngüye girip, eften püften her şeyi yazmaya başlayacak, dahası bunların aşılmaz sorunlar olduğuna inanacaksınız.
Bu zaman içerisinde çözülebilecek bir problem ve üstelik kendi karakteriniz bunun için aslında yeterli.
Bazı şeyler için kendinize şans verin Samire.. Güçlü olmak istiyorsanız..
Evet doğru diyorsunuz ama ben gercekten bunu dert ediyorum dun aksamdan bu yana agladim acaba benim yerimde olsaniz konusurmuydunuz diye merak ediyorum

Az cok biliyorum konularini okuyorum. Sana bi tavsiye veriyim okumadin belki benim k.v konumu bende illa bazen sıkınti cekiyorum onunla.herzaman mesafeli ol.konusmasinlar kendileri bilir cok gerekli insanlar degiller anladigim kadariyla .meaafe koyarsan karisamazlae hicbiseye sen esinle iyi olmaya bak. Onu kendine bagla iyice .araniza kimseyi sokmaz sen kocanin gonlunu edersen gerisi tınnnn. Zaten konustuklarinda ortaaligi karistiriyorlar illaki. Bak ben cok severim gorumcemi herzaman aramiz cok iyi ama herzaman mesafe koymusumdur birmiktar. Haftada jki kere telefonla konusuruz. Arada gelir ayda bir falan. Bende o sekilde. Yeterli zaten. Fazla evimin icini bilmesine gerek yok. senin esinle sorunlarin vardi. Sen en once onu coz. Esini evine bagla. Herseyden ailesinin haberi olmasin. Adam hala seninle birlkkte yasiyorsa seni seviyor demektir ki. Onu evirip cevirip sekillendirebilirsin bence.

Slm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
Neden takıyosun neden bu kadar önemsiyorsun benim kide gittiğinden beri konuşmuyor aradım buz gibi hiç aramamda sormamda ben bu hamile halimle o kadar ilgi göstermeye çalıştım kimse benden daha değerli değil.

Bence sor Samire, de ki onlara "3 günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz sevgili görümcelerim, şu genç yaşımızda birbirimizi neden anlayamıyoruz neden birbirimize destek olup sorunların üstesinden birlikte gelmek yerine birbirimize surat asıp dert sahibi oluyoruz?"

Slm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
Birak ya naparsa yapsinlar tinlama

Back
X