- 21 Eylül 2018
- 75
- 124
- 93
Yüzlerine sende bakmayacaksın, gayet onlar gibi olacaksın.Kızlar günaydınben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım
Yalniz değilsin bende varımKızlar günaydınben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım
İnan bazı insanları hiç kimse susturamıyorEşiniz susturamıyor mu? Demek ki yüz buluyorlar. Benim görümcelerim hayatta bana öyle davranamazlar çünkü eşimden çekinirler.
Eşiniz müdahale etsin derim.
mesafeli olup sadece kendi hayatınıza odaklanarak..Kızlar günaydınben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?