- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi jeanneCdarc
-
Heralde bozuldugun sey sizi cagirdigi gun teyzeni de cagirmasi.. Gelinin senin sahsina buyuk bi teveccuhu oldugunu sanmiyorum, nezaketen gel kal demis, daha eglenceli olsun diye teyzeyi de cagirmis. Kotu niyetli olsa seni evine yatiya almaz.
Ben kizi sevdim aile birlikte eglensin istiyor. Daha fazla misafir agirlamak zordur goze aliyor. Iyi kiz belliaslında ben de öyle düşünüyorum..kötü niyetli değildir....uzak şehirlerde olduğumuz için olsa gerek az biraz mesafe var aramızda...çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama 10 küsür kadar da yaş farkı..ben neden bozulduğumu anlayamadım aslında...belki de o akşamı yalnızca kardeşim ve ailesi ile geçirmek istediğim için..
Hep birlikte güzel vakit geçirmek istemiş olabilir mi ?
Valla alinmayin ama atladığıniz biyer yoksa biraz tutmus gorumcelik sanki :)
atladığım yer teyzemlerle kırk yılda bir görüşüyor olmamız ve kardeşimin bu akşam bizi oraya bırakırken ayıp olmasın diye biz de 5 dk. gelelim demesi olabilir...
Bence sorun yok iyi niyetle nezaketen davet etmiş . Davet edilen yine sizin taraftan çünkü .
5 dakika uğrayalım konusu ise kapıya kadar gelmişken uğramadan gitmek ayıp olur diye düşündüğünden yani yine nezaketinden bence .
sizin onlarda kalacağından teyzenin haberi varsa belki alınmasın diye davet etmiştir.hani beni çağırmadılar diye düşünmesin diye..yada teyzeyi cidden seviyordur birlikte daha güzel olacağını düşünmüştür.alınacak bişey yok bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?