• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcelrndn cekenler ve nfrt ednlr

nasıl yani annenimi dövdüler ne cüretle yaa...hiç daha böyle şey duymadım..kusura bakmada direk boşanma sebebi.hatta boşanmadan önce onları döverim sonra boşanırım..

Soyle ozetlemem gerekirse ben esimle kcrak evlndim ve 2 ay snra da dugunum oldu ama bu 2ay ícnde gorumcelermin bana etmdgi kalmadi ve snunda dugun gunu olay patlak verdi byuk bi tartsma ckti gorumcem uzrme yurudu o sirada annemde yanima gelnce aneme saldrdlar

Soyle ozetlemem gerekirse ben esimle kcrak evlndim ve 2 ay snra da dugunum oldu ama bu 2ay ícnde gorumcelermin bana etmdgi kalmadi ve snunda dugun gunu olay patlak verdi byuk bi tartsma ckti gorumcem uzrme yurudu o sirada annemde yanima gelnce aneme saldrdlar

Eşiniz hangi konumda bu arada? Eli armut mu topluyordu?

sen hangi ülkede yaşıyorsun? Klavyen farklı mı senin?

annene saldırdıklarında eşiniz ne yaptı acaba..

Son gün o kavga nasıl çıktı?

Yani saldırma olayı normal bir şey değil kişilik ve yetiştirilme meselesidir.

O saldırıyorsa emin ol eşin de saldırır sana.

arkadaslar buyrun usenmedim düzelttim :) :) :)

2 tane gorumcem var 2sinden de nefret ediyorum basindan beri beni istemediler ve evlendikten sonra da burnumdan getirdiler. ve en guzel gunum olan dogum gunumde rezillik çıkartıp annemi dövduler

Doğum günü değil, düğün günü olacak o. Yani nasıl yanlış anladınız, çok şaşırdım doğrusu :-):-)

yuhhhhh nasıl ya annemi dövdüler? nasıl olabilir böyle bişey bildiğiniz şiddet yani..şikayetçi olmadınız mı görümcelerinizle?Ay çıldıracağım..

Back
X