• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcelrndn cekenler ve nfrt ednlr

Hata sende..

Gelinliği hafifçe yukarı kaldırıp, sol ayağının üzerinde kendi çevrende dönüp sana en yakın görümcenin ağzına tekmeyi basmalıydın. Sonra diğer görümceye aduket çekebilirdin.. Ben olsam anneme dokundurtmazdım ki, babamın üzerine yürümüş 120 kiloluk ayı gibi bir adamı yerde sürüklemişliğim vardır sinir krizi esnasında içime hulk kaçıyor. :)))

Kayinvaldm ve kayinpedrim onlar kucukken vefat etmisler pskolojik sorunlarivar esimde dahil ama esim beni sevdigndn ne bna ne ailme bi saygsizlik yapmadi ama ablalari tam birfelaket

4.5 yıldır evli olduğunuza göre olayın üstünden seneler geçmiş.
Eşiniz de ablalarıyla görüşmüyor.
Artık unutmaya çalışın yaşananları.
Şikayet etmemişsiniz o zaman.
Artık yapacak bişey yok..

Sebep beni istememelerive kardeslerin benm tarfmda olmasi esimi kendlrne dondurememeleri ve en onemlisebepse benim acik onlarn kapali yani turbnli olmasi sirf bundan mafttlr dgnumu nye gelin bsími turbm yaptrmamsm dye

Bizim sana verebileceğimiz tek tavsiye görümcelerinle görüşme demektir. Sen zaten görüşmüyormuşsun. Daha nasıl uğraşıyorlar ki seninle? Annene saldırdıklarında saçından tutup 2 döndürseydin cesaret edemezlerdi uğraşmaya.

Back
X