• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcelrndn cekenler ve nfrt ednlr

Neden siz kaçarak evlendiniz belli ki yaşınız çok küçük kaçarak evlendiniz aileniz de affetti düğününüze geldi herhalde eviniz de yoktu kaynana da kalıyordunuz bir de kaynananız da değil görümceniz dövüyor annenizi ne alaka ne konu oldu da oldu bu olaylar hem düğünde. Wc ye gitmişmiş eşiniz faian filan eşiniz peki gelince bir şey yapmadı mı yıllanmadı wc de herhalde onca olay olurken. Düğünde ne olay olurdu annenin üzerine yürürler anlayamadım. Kaçmasaydınız mantığınızı kullansaydınız keşke.

Resmen cahilliğin daniskası. başı kapalı görümcelerin senin başın açık diye olay çıkardılar yani kabaca, gerçi tek bi neden olamaz ama kafalarında kurmuşlar birleştirmişler seni istenmeyen gelin ilan etmişler. resmen cahillik cahillik cahillik! bi kadın başka bi kadına ancak bu kadar kötülük edebilir 4yıl olmuş ama ay sinir oldum valla billa.

kocamın ailesinden bende nefret ediyorum bütün hayatımı mahvettiler dedikoducu insanlar sanki bir araya toplanmış gıcık oluyorum ve seni cok ii anlıyorum

2 tne grmcm war 2sndne nfrt edyrm bsndan bri bni istmdilr ve evlndktn snrda brnumdan gtrdlr ve en guzl gunum olan dgnumu mahfttlr ve dgunumd e rezlik ckrtp anemí dvdulr.,

yorumlari okumadim ama sesli harf kullansan ii olacak..
cunku ben ilk okudum yorum yatim dogum gunu anladim meger dugunmus lutfen sesli harf kullanin..
sebep ne peki nasil yaparlar bunu iptal etmediniz mi bir daha asla gorusmezdim evime giremezlerdi

Son düzenleme:
Hata sende..

Gelinliği hafifçe yukarı kaldırıp, sol ayağının üzerinde kendi çevrende dönüp sana en yakın görümcenin ağzına tekmeyi basmalıydın. Sonra diğer görümceye aduket çekebilirdin.. Ben olsam anneme dokundurtmazdım ki, babamın üzerine yürümüş 120 kiloluk ayı gibi bir adamı yerde sürüklemişliğim vardır sinir krizi esnasında içime hulk kaçıyor. :)))
Maviselen bayildim yorumuna aynen sinirlenince bende hani boyle icinden dev adam cikar ya oyle oluyorum cazgiriz biraz sanirim:-):-)

Görümceler Türkçe konuşup yazabiliyorlarsa ben onları çok severim inan ki. :KK22:
Şaka maka görümceler anne dövüyorlar, oraya buraya yürüyorlar. Ne saçma sapan bir şey bu?!

Back
X