- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
Arkadaşın diğer mesajlarına da baktım... Durumu kronik maalesef...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle bi ksltma yaptgmi hatrlmym ben
Bk anlayan anlams
Am
Am[/QUOTE][anladgn syi laf olsun dyemi soruyosun yoksa gercekten alglama prblemin mi var UOTE="Lokomotif Banu, post: 37971017, member: 622981"]o harbed esnasında ben hamileydim , harbed ne demek
harp mi , hadise mi![]()
Harf başı para almıyorlar be yavrum..
Allah razı olsun az daha kör olacaktım imdadıma yetiştin kız:)Anladığım şu eşinle kaçarak evlendin düğün kaçtıktan 2 ay sonra oldu. Ama düğün de sen zaten hamileydin. Eşinin annesi babası yok. Görümcelerin psikolojik olarak sorunlu. Seni hiç istemediler. Eşin sana destek oluyor. Ama düğün günü eşinin olmadığı bir anı fırsat bilerek sana saldırmaya çalıştılar annen araya girdi anneni dövmüş oldular. Üstünden 4 buçuk yıl geçti sen hala içinden bu nefreti atamadın. Aynı mahallede oturduğun için gördükçe sinir oluyorsun. Doğru anlamışsam eğer yorumum şu: geçmişi bırak bu saatten sonra düşünmek hala Kızmak bir işe yaramaz. Görüşme yolda gördüğün zaman kafanı çevir. Iletisimini kes bu kadar
Cok entrasan ya yorm yparkn hrkz anlyo ama knu sahbi olnca bi anlsmdk nyse anlayn anldi anlmynlarda boswrsnlr
Bir yardımım dokunduysa ne mutlu :)Allah razı olsun az daha kör olacaktım imdadıma yetiştin kız:)
Cevap veriyorum konu sahibine:
sn bşvr onlrı kndne bk.eşnle arn iyi olsn ytr.(aynı dilde cevap verdim ki anlaşmamız kolay olsun)
Bence ama yazmak istedi ama onu bile kısalttı :)ben buldum Amma Meraklısın demek istedi bence![]()
Nereden kırpsam kardır demiş herhaldeBence ama yazmak istedi ama onu bile kısalttı :)
hocam en son senle keops taki hiyeroglifleri çözdüğümüzden zorlanmadık demek kiAslında asıl mesleğimin Mısır hiyerogliflerini araştırmak ve çözmek olduğunu itiraf ediyorum. Çünkü yazdığını ilk okuduğum da eksiksiz anladım.
Konuya gelirsek; NEEE anneni mi dövdüler?
daha önceki konulara yazılarından biri. devamlı stres içinde mi peki. okuduğumuzu anlayamıyoruz.Ya siz nasıl insansınız kızın annesini dövmüşler belliki zor bi aileye gelin gitmiş herkes üzerine gidiyo. Kaldıki o üzüntü o sinirle kısa kısa yazmışta olablir bizden olumlu yorum alıp sakinleşmek için. Ama siz maşallah ilk yorumda kızın yazısına takmışsınız son sayfaya kadar sorunu dalga konusuna çevirmişsiniz herkes için demiyorum yazanlara söylüyorum. Sayenizde insanlar buraya dert yazamıcak okuyamıyosanız susun yazmayın yorum kimse zorlamıyo.
O üzüntü sinirle konu kısa yazılabilir ama hanımefendi bunu alışkanlık yapmış bütün cevaplar aynı tarzda verilmiş. Ayrıca anlattığı konu 4 buçuk yıl önce yaşanmış. Bu kadar zaman geçmiş bir konu anlatılırken bu şekilde olmaz. Sıcağı sıcağına bir konu değil kiYa siz nasıl insansınız kızın annesini dövmüşler belliki zor bi aileye gelin gitmiş herkes üzerine gidiyo. Kaldıki o üzüntü o sinirle kısa kısa yazmışta olablir bizden olumlu yorum alıp sakinleşmek için. Ama siz maşallah ilk yorumda kızın yazısına takmışsınız son sayfaya kadar sorunu dalga konusuna çevirmişsiniz herkes için demiyorum yazanlara söylüyorum. Sayenizde insanlar buraya dert yazamıcak okuyamıyosanız susun yazmayın yorum kimse zorlamıyo.
ve sen bu pozisyonda bile evlendin yani,hayırsız evlat olmak böyle bir şey mi bile bile çingene bir aileye gittin öylemiSoyle ozetlemem gerekirse ben esimle kcrak evlndim ve 2 ay snra da dugunum oldu ama bu 2ay ícnde gorumcelermin bana etmdgi kalmadi ve snunda dugun gunu olay patlak verdi byuk bi tartsma ckti gorumcem uzrme yurudu o sirada annemde yanima gelnce aneme saldrdlar
Neyse anlayan anlamayan herkeze Tesekkurler síz tgk misnz dycmd e onuda anlamzsnz