• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcelrndn cekenler ve nfrt ednlr

Yazı şekliniz bir Türk insanına yakışıyor mu ? Türkçeyi böyle mi koruyup evlatlarımıza miras bırakacağız ? Lütfen güzel dilimizi daha düzgün kullanın. Hem sizi anlamakta güçlük çekiyoruz hem de sesli harfleri kullanmak, sessizleri kullanmaktan zor değil. Derdinize gelince, görümceler genel olarak sevilmez zaten. Sevilenler istisnadır. Bir kaynana ne kadar sevilebilirse, görümce de o kadar işte.. Annemi dövdüler kısmını da anlayamadım. Gerçek mi bu ? Böyle birşey yapan insanların arasına karışmak, bu insanların abisi ile evlenmek buram buram hata kokuyor. Ben kendime yakıştıramazdım..

Evlenmeden önce çalışan bir bayandım ama evlendikten sonra işi bıraktım ve şuan 2 tane dünyalar tatlısı evlatlara sahibim tamam kadının çalışması kendi parasını kazanması süper bişey ama ikisi bir arada olunca mutlaka bişeyler eksik kalıyo o bişeylerde genelde çocuklar oluyo malesef ve ev hanımlıgıda süper bişey en azından benim açımdam. Ben direk ne yazdıgını zorlanmadan anladım anlamayan arkadaşlar boşverin bu konuyu es geçin. Ben arkadaşın durduk yere kısaltarak yazmasını hoş karşılamadım ama dert başkayken kısa yazıyosun diye kaç sayfa aynı yorum olmasına üzüldüm yoksa avulkatı degilim. Bende bi konu açmıştım eşimin yaşını yanlış yazdm diye yok konu uydurma o bu diye saçma salak yorum yapan bi kaç kişi olmuştu komikk
bakın gerçekten ben anlamak için zorlanıyorum.
ve 70 mesajına bakın. hepsi böyle. insan bir kere yazar ama devamlı olmamalı

Bunu anlaymcksnz bu anlmynlrn aptal lgi ama neyse ya artk bdha bu knu haknda kmse bna bsy yazmasn cwp wrmycm maslh anlmym dynuz ama bisy yaznca pat dye hazir cevap gbsnz QUOTE="okypete, post: 37972355, member: 412920"]daha önceki konulara yazılarından biri. devamlı stres içinde mi peki. okuduğumuzu anlayamıyoruz.
Evlmdn once clsn br byandm amaevlndktn snra isi brktm ve suan 2 tan dunyalr tatlsi evlatlra shbm tamam kadinin clsmasí kndí parsni kazanmasi super bsy ama iksí bi arada olnca bsylr mtlaka eksk kalyo o bsylrd e gnld e cocuklar oluyo malsf ve ev hanimlgda super bisi en azndn bnim icn
A[/QUOTE]
evet yine anlamadım.

Konu sahibi, ne güzel işte hepimiz dikkat ederiz yazdıklarımıza, Buda güzel Türkçemizi korumamızı sağlar. Iki tane evladınız varmış maşallah onlarda sizden öğrenecekler düzgün öğrensinler değil mi?

Ben hic bir sey anlamadim, :KK57: sadece soktayim anneyimi dövmüsler ? Bu nasil bir aile ve nasil bir topluluk ?
Bu arada cocuklarimizida örnek olmak icin, güzel türkcemizle konusalim arkadaslar.

Yarın öbür gün çocukları okulda başarısız olunca ahlayıp vahlayacak, sorunu çocukta arayacak konu sahibi. Ama eğitimin en önemli kısmının ailede verildiğini es geçiyor. Anne böyle yazarsa çocuk kimden öğrenecek acaba?

Bunu anlaymcksnz bu anlmynlrn aptal lgi ama neyse ya artk bdha bu knu haknda kmse bna bsy yazmasn cwp wrmycm maslh anlmym dynuz ama bisy yaznca pat dye hazir cevap gbsnz QUOTE="okypete, post: 37972355, member: 412920"]daha önceki konulara yazılarından biri. devamlı stres içinde mi peki. okuduğumuzu anlayamıyoruz.
Evlmdn once clsn br byandm amaevlndktn snra isi brktm ve suan 2 tan dunyalr tatlsi evlatlra shbm tamam kadinin clsmasí kndí parsni kazanmasi super bsy ama iksí bi arada olnca bsylr mtlaka eksk kalyo o bsylrd e gnld e cocuklar oluyo malsf ve ev hanimlgda super bisi en azndn bnim icn
A[/QUOTE]
telefonda mesaj yazmıyorsun kardeşim konu açıyorsun.düzgün yazacaksın ki insanlarda ne anlatmaya çalıştığını anlayacak.ben telefonda mesaj çekerken bile cümlelerimi kısaltmam.bana kısa çekilen mesajlarıda anlamam.aptal lgi yazarak ne anlatmaya çalıştınız onuda anlamadım.lgi ne mesela ?

A[/QUOTE]
inatla neden eksik yazıyorsun,konunun başından beri uyarılmışsın ayıp değil mi.
ayrıca 4,5 yıl sonra ne oldu da bu konuyu açmak aklına geldi.
neden hakaret ediyorsun.

Son düzenleme:
Back
X