KelebekkB Kızım ; Kabul olmuş en güzel duam🌻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Kasım 2019 3.998 5.303 158 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #41 Karışmayın. Eşinize söyleyin sadece.
F f23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2020 66 0 1 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #42 MaviRe .!.: Görümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu Genişletmek için tıkla... Bence dolaylı yoldan bilinmesini sağlayın isimsiz bir kağıt veya sahte bir hesapla... Aldatılsaydınız öğrenmek istemez miydiniz?
MaviRe .!.: Görümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu Genişletmek için tıkla... Bence dolaylı yoldan bilinmesini sağlayın isimsiz bir kağıt veya sahte bir hesapla... Aldatılsaydınız öğrenmek istemez miydiniz?
F f23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2020 66 0 1 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #43 MaviRe .!.: Bende farkindayim beni rahatsiz eden bu aslinda ama sonuclarida herkesi mahfedicek. Genişletmek için tıkla... Ama masum bir insanın hayatı maf olucak aynı durumda siz olabilirdiniz
MaviRe .!.: Bende farkindayim beni rahatsiz eden bu aslinda ama sonuclarida herkesi mahfedicek. Genişletmek için tıkla... Ama masum bir insanın hayatı maf olucak aynı durumda siz olabilirdiniz