• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcem araba almamı istemiyor

Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
Niye üstünüze alındığınızı belli ettiniz ki görgüsüzmüsünüz siz o Mesajı atarak yanlış yapmışsınız bence.

Babam bana değil geline araba alacak ooooff fena oluuuuur :KK55: Kendinizi bence görümcenizin yerine koyun olaya objektif bakın şimdi sizin babanız size değil geline araba alsa?

Ayrica kizin yaninda sorarak duvarda paylastigi seyi ustunuze alip iyice sinir etmeye calismissiniz bence..k.bmin banada oyle bir sozu var ama bir suru kizi bir suru gelini var asla teklif etmem almadida mutlaka izin vermediler kimseye kizamam bunun icin oyuzden banada kocam aldi kocaniz almali hakki budur..

Offf o babayı da gelini de boğarım ben!!! Iyi ki erkek kardeşim yok herkes çalışsın alsın aileler yardımcı olsun, hani benim arabam babaa diyen bir gelin hiç hoş görünmedi bana neyse Allah tutarlı kayınbabanla mutlu olmanı nasip etsin ama korkarım araba işinden vazgeçecek

Tamam babadan araba istemek ayri bir tuhaf tabiki fakat o ayni baba kizina araba almamasi ama geline araba almasi ve üstelik o ayni gelinin nispet yaparak, hava atarak birde bu kizin yaninda arabayi sormasi bu kizi haksiz yerde çok ama çok hakli yapar.

Bu hikayede sizi kötü niyetli buldum konu sahibi. Hani ben olsaydim ben kayinbabama "önce görümceme araba al, bak kiz 1 senedir istiyor" diye söylerdim (ki benzer bir durum yasiyorum ve söylüyorum). Yani görümcenin yaninda babasina araba sormak kusura bakma fesatliktan baska birsey degildir.

Eee birisi babamın karşısında benim yerimi almaya çalışırsa ben de aynı tepkiyi verirdim.
Nasıl açabildin ki konuyu kızın yanında, hiç mi demiyorsun üzülür kırılır diye?
Tamam kayınbaban alsın araba ama nispet yapar gibi hareketler yapma bence. Kayınbaban zaten yanlış davranıyor sen de tuz biber ekiyorsun. Ayrımcılık bu resmen....

görümce haklı.. kayınpeder hatalı bu durumda.. kızının da istediğini biliyor.ya hiç kimseye almamalı ya ikisine de almalı.damadı sevmemesi bahane olamaz. bir de kız babasına kırılmıştır daha çok.

Biraz haksızlık olmuş kıskanmakta haklı
Düşünsene o istediği halde ona almaya yanaşmıyorken sana onay veriyor.
Çok iç acıtıcı

Kız haklı.. Onun kocası alacaksa seninde kocan alsın.. Bu çifte standart ileride size ciddi sıkıntı çıkarır konu sahibi.. Kendi kızına böyle davranan, sizin ilk hoşlanmadığı hareketinizde ne yapar düşünün..

Konuyla çok alakasız ama imzandaki kediyi her görüşümde gözlerim doluyor =(((

Görümceni üzmek ister gibi yapmışsın K.bakma
ben olsam aynı tepkiyi verirdim
babası sana araba alıyo diye değil nispet yapıyorsun diye engellemiş seni

Back
X