gorumcem araba almamı istemiyor

Yerinde olsam ''gerek yok babacım eşim alır bana, sen kızına al daha münasip bence'' derdim.. Görümcenin yerinde olsam zoruma giderdi, ayrıca gözü kalıcak nasıl biniceksin rahat rahat bilemiyorum..

Zaten gorumçemın olduğu şehre taşınma durumu var ama görüşme yi düşünmüyorum

Bence görmeniz haksız babası gelişine alıyorsa gelinin ne suçu var? Tavrını babasına yapmalı tavır yapmaya hakkı yok ama kırıldığını babasına belirtmeliyim. Babası da kızını uzecegini bile bile gelinin alıyorsa yine sorun babadan kaynaklı. Gelinin hevesini kırmaya gerek yok. Hırsını kimden çıkaracağını bilememis.

ben de ayni fikirdeyim. Kesinlikle bir kiskanclik ve art niyet soz konusu. Arabaysa araba evse ev. Calisip kazansin insanlar. Gorumce neden geline tavir yapiyor. Onun daha cok sevildigini mi dusunuyor. Ayrica kiz evlendi mi o evden cikmiyor mu, evlenen kadina babasinin araba almasi yakisik alir mi. Benim babam sag olsa ve bana araba almak istese once esim istemez der ki laf olur kocasi alamamis babasi almis derler diye. Aman neyse gorumcenin yerine kendimi koyuyorum da cok sacma. Arabasi olsa ne olmasa ne. Hos konu sahibi icin de oyle. Ne arabaymis arkadas millet birbirine dusuyor.

Tamam kız haklı olabilir de oraya buraya yazılar yazıp engellemesi ne saçma ne çocukça bir şey. Kıskançlığından öldüyse bunu babasıyla halletsin sahibeye niye tepki koyuyor? Sanki zorla aldı.

bende bir görümce olarak çok kırılırdım babam bana almayıp geline alırsa eğer ve siz orda öyle diyene kadar susmalıydınız.

görümcenin tepkisi sana değil babasına olmalıydı sonuçta arabayı alanda almayanda baba kıskançlığınıda oraya buraya yazı yazarak göstermesi çok çocukça olmuş

ben de ayni fikirdeyim. Kesinlikle bir kiskanclik ve art niyet soz konusu. Arabaysa araba evse ev. Calisip kazansin insanlar. Gorumce neden geline tavir yapiyor. Onun daha cok sevildigini mi dusunuyor. Ayrica kiz evlendi mi o evden cikmiyor mu, evlenen kadina babasinin araba almasi yakisik alir mi. Benim babam sag olsa ve bana araba almak istese once esim istemez der ki laf olur kocasi alamamis babasi almis derler diye. Aman neyse gorumcenin yerine kendimi koyuyorum da cok sacma. Arabasi olsa ne olmasa ne. Hos konu sahibi icin de oyle. Ne arabaymis arkadas millet birbirine dusuyor.

Babanın ağzından bir kere çıkmış öylesine herhalde geline hatirlatinca geri dönmedi sözünden. Acaba ehliyeti alamayacağını mi düşünüyordu soylerkeno_O

Bence de görümce haklı.
Ben olsam ben de kıskanırdım.
Sen babacığından 1 yıldır araba iste sirf kocanı sevmiyor diye vermesin. Oysa evladın isteyen.
Ama geline hemen versin.
Adaletli olmadığı gibi ben bir de olaya duygusal bakar babamın yaptığından dolayı babama içten içe kızardım.

Olay tamamen kıskançlık ve bence sacma sapan bir tutum gorumcede olan.

Cok merakliysa patilerini acsin az calissin bir yerde kendi alsin arabasini ama yemez genelde.

Aldirma diycem sorun buyur konus desem kendini asil seni gorgusuz ilan etmis bile.
Patilerini açsın mı? Usluba bak köpekten mi bahsediyorsunuz? Görümce çalışıp alabiliyorsa, o zaman bir zahmet gelin çalışıp alsın o neden hazıra konuyor? Ayrıca farkettiyseniz bahsi geçen görümce adamın öz kızı.Gelinde kendi babasından isteyebilir kayınpederinden değil..

Babanın ağzından bir kere çıkmış öylesine herhalde geline hatirlatinca geri dönmedi sözünden. Acaba ehliyeti alamayacağını mi düşünüyordu soylerkeno_O

Bence zaten olay kizima almiyim gelinime alayim olayi degil. Babanin bir anlık Gafleti. Kiz da bunu ben ve kocam istenmiyoruz diye algılıyor buyuK ihtimalle. Halbuki adamin art niyeti yok. Ha adam illa geline alacagim dese de kimsenin yoruma Hakki yok keyif onun para onun ister geline alir ister kizina alir ister bağış yapar. Sonuç olarak atarli giderli olan taraf da hem zaman kaybeder.

Back
X