Gorumcem bana eltimi kotuluyor

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Merhaba arkadaslar uzun suredir girmiyorum giremiyorum. Ama size danismak istedigim bir konu var ben 3 yillik evliyim gorumcem gecen bana eltimi kotuledi. Kaynanamlara gelmemis yola koymamis diye bana diyor ne var sanki gelmemis kocasiyla gitmis gitmeyecekti aslinda nerden ciktiysa falan diyor. Bunun yapmak istedigi ne kizlar ? Ayriyetten onu bana kotuleyen benide ona kotuler. Oyle degil mi ?

Kötülemek öyle olmuyor. Dedikodusunu yapmış diyelim.
Sizin de dedikodunuzu yapabilir evet.
Yorumsuz kalın.

Kaynimla ta nisanliyken diyordu arkasindan soyle yapmis boyle yapmis ne gerek var falan diye.

Yok pek yorum yapmiyorum ama hep aynisini yapiyor. Anlamadim benden ne dememi bekliyor.

Politik davranın yorumsuz mimiksiz kalın sadece dinleyin, fikir sorulursa bile ne savunun ne yerin, ben böyle konularda fikir beyan etmeyi sevmiyorum sizin aranızdaki bişey diyin

Dikkatli ol
.eltim ile hicbirimiz arasi yok buna rağmen kendi aramizda bile.konuşmayız..

bu konuda tekk bişey diyeceğim.
başkasını kötüleyen seni de kötülüyordur.
benım kaynanam bana varya komşusunu, yeri geliyordu kardeşini kendi annesini yeğenini çok kötüledi.
Şimdi duyuyorum beni kötülediğini.
sen sakın yorum yapayım deme.

Sakın eltinle ilgili ağzından kötü laf kaçırma, ettiğin tek bir laf ilerde önüne gelir. Yorumsuz ve tarafsız kal sana tavsiyem, herkes iyi olur sen kötü olursun.

Arkadaslar anladigim kadariyla hic yorum yapmamak daha iyi diyorsunuz. Dogru yeri gelir kotu ben iyi onlar olur. Cok sagolun

Tek yapmanız gereken beni ilgilendirmeyen şeylerin bahsini bana açma, lütfen sıkıntın varsa git ona söyle.

Ayriyetten onu bana kotuleyen benide ona kotuler.

Muhtemelen öyle olur, siz "Yaa evet bence de" falan deseniz sizin dediğinizi bire bin katarak ona anlatır. Kendi dediklerini de siz demişsiniz gibi dahil eder. Ben olsam "İkinizin arasındaki mevzuya beni dahil etmezseniz sevinirim" der geçerim. Laf vermemek lazım kimseye.

O anlatsa bile sn o konuyla ilgili bir sey soyleme cnku ilerde senin basina kalir bence karisma oyle insanlarlada arana mesafe koy

Bana biri baskasinin dedikodusunu yapmaya baslasa su anda okudugum kitaptan anlatmaya baslarim alakasiz. Cogu bu ince mesaji anliyor o zaman zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…