- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
- 18
- Konu Sahibi vitaminsiiz
-
Sakın eltinle ilgili ağzından kötü laf kaçırma, ettiğin tek bir laf ilerde önüne gelir. Yorumsuz ve tarafsız kal sana tavsiyem, herkes iyi olur sen kötü olursun.Merhaba arkadaslar uzun suredir girmiyorum giremiyorum. Ama size danismak istedigim bir konu var ben 3 yillik evliyim gorumcem gecen bana eltimi kotuledi. Kaynanamlara gelmemis yola koymamis diye bana diyor ne var sanki gelmemis kocasiyla gitmis gitmeyecekti aslinda nerden ciktiysa falan diyor. Bunun yapmak istedigi ne kizlar ? Ayriyetten onu bana kotuleyen benide ona kotuler. Oyle degil mi ?
Tek yapmanız gereken beni ilgilendirmeyen şeylerin bahsini bana açma, lütfen sıkıntın varsa git ona söyle.Merhaba arkadaslar uzun suredir girmiyorum giremiyorum. Ama size danismak istedigim bir konu var ben 3 yillik evliyim gorumcem gecen bana eltimi kotuledi. Kaynanamlara gelmemis yola koymamis diye bana diyor ne var sanki gelmemis kocasiyla gitmis gitmeyecekti aslinda nerden ciktiysa falan diyor. Bunun yapmak istedigi ne kizlar ? Ayriyetten onu bana kotuleyen benide ona kotuler. Oyle degil mi ?
Ayriyetten onu bana kotuleyen benide ona kotuler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?