- Konu Sahibi angryangel
-
ayy arkadaşım boşver yaa dış kapının dış mandalı takma sen kafana.benim görümcem yok ama benden 4 yaş küçük kaynım var takmış kafayı bana.abisine mesaj atıyo habire adam et o karını diye abisini kıskanıyor paylaşamıyor o yüzdendir d,yorum ve takmıyorum.eşininde ona uymadığı sürece bence no problem.sakında didişme onunla kendinde bi halt var zanneder..
eşime anlatıyorum yaptıklarını ve eşim bana hak veriyor ama bu kız herkese öyle davranıyor ancak ben gelin olduğum için alınıyorum daha bugün kayınvalidem onun adına benden özür diledi, kahroldum...
görümcen kaç yaşında canım merak ettim. gıcık yaa Allah sana sabır versin
kardeş dış kapının mandalı olmaz canım, ama bi hadsizliği saygısızlığı varsa, haddi bildirilir
oo onlarda bişeymi benimki bizi ayırlamaya çalıştı bana iftira attı onların sorunu abisini paylaşamama biraz zaman geçince birbirinize alışacaksınız mesela ben artık hiçde tınlamıyorum çokda samimi olmuyorum benim yapabilceğim bi durum olursa insanlığımı yaparım ama zamanla alışırsınız......
sende lafini esirgeme arkadasim
amaaa oyle bi kondurki lafini -sakayla karisik olsun (herzaman iyi gelin olmak lazim) -icinde kalmasin -karsindakide agzinin payinin alsin haddini bilsin sussun kalsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?