Görümcem beni çıldırtıyor...

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
küçük görümcem artık iyice haddini aşmaya başladı. kendisi benden 6 yaş küçük ve sudan sebeplerden herkesin önünde beni haşlayıp duruyor. mesela dün eşimin halası ve kuzeni geldi. oturduk, hoşbeş ettik. misafirleri bir ara evime aldım düğün kasetimi izletmek için çayı da evimde içtiler aşağıdan da kurabiyeler getirildi misafirlere vermek için neyse misafirler gittiler ben aşağıya indim biraz oturmak için çıkarken evime kurabiyeleri de getir artık dedi sinirli bir ses tonuyla. ben anlam veremedim bu davranışa ama çok kırıldım. yiyeceği benden sakındı zaten demeseydi de getirecektim kurabiyeleri ona.

2. olay ise şöyle ben eşimle kısmetse balayı tatiline gideceğim eşim thy çalışanı o yüzden uçak hizmetinden ücretsiz faydalanıyoruz. ancak ilk etapta şehir merkezinda halletmemiz gereken işler var ve havaalanı ilçede bu ilçeden il merkezine gelmek zor oluyor. o yüzden otobüsle gidelim dedik. bu bana dedi ki benim abim otobüsle hiçbir yere gitmezdi. sanki ben zorladım tamamen abisinin kendi kararı. sürekli kırıyor ve kızdırıyor beni amacı ne anlamıyorum ama tek dileğim Rabbim'den sabır...

aayyy döverim ben bunu

bişey diyen yokmu canım buna, kocan ya da kaynanan ne diyo bu durumlarda

o seni haşlıyosa sen onu kızartçan böylesiyle başka türlü başa çıkılmaz çünkü, çok şımartmışlar sanırım

kendini ezdirme, o kirici oluryorsa sende alttan laf sok sen cevap vermedigin icin o daha cok laf sokuyor. kavga edin demiyorum tabi ama kendinide ezdirme canim.

sizden 6 yaş küçük birine
senin derdin ne güzelim sesini yükseltme bana karşı diyemiyormusunuz..
deseniz bu kadar sinir olmazsınız bence..:26:

ayy arkadaşım boşver yaa dış kapının dış mandalı takma sen kafana.benim görümcem yok ama benden 4 yaş küçük kaynım var takmış kafayı bana.abisine mesaj atıyo habire adam et o karını diye abisini kıskanıyor paylaşamıyor o yüzdendir d,yorum ve takmıyorum.eşininde ona uymadığı sürece bence no problem.sakında didişme onunla kendinde bi halt var zanneder..

kafayı yemış o yaa... ver cevabını sende kimki oo .herkez rütbesini bilsin ..... kıskanıyor işte bukadar basit bacım

kardeş dış kapının mandalı olmaz canım, ama bi hadsizliği saygısızlığı varsa, haddi bildirilir

eşime anlatıyorum yaptıklarını ve eşim bana hak veriyor ama bu kız herkese öyle davranıyor ancak ben gelin olduğum için alınıyorum daha bugün kayınvalidem onun adına benden özür diledi, kahroldum...

nıye bukadar sıkıyorsunki kendını .sende o kadar kale alma onu yaa... şahsen ben hiç takmıyorum takmamda ....bende 3 tanevar düşün artık :)

yazık kaynana ya

demek ki kızın psikolojik sorunları var, aman boşver o zaman ne hali varsa görsün, baksana annesi kapına kadar gelip özür dilemiş

oo onlarda bişeymi benimki bizi ayırlamaya çalıştı bana iftira attı onların sorunu abisini paylaşamama biraz zaman geçince birbirinize alışacaksınız mesela ben artık hiçde tınlamıyorum çokda samimi olmuyorum benim yapabilceğim bi durum olursa insanlığımı yaparım ama zamanla alışırsınız......

sende lafini esirgeme arkadasim
amaaa oyle bi kondurki lafini -sakayla karisik olsun (herzaman iyi gelin olmak lazim) -icinde kalmasin -karsindakide agzinin payinin alsin haddini bilsin sussun kalsin...

Allah bildiği gibi yapsın böylelerini...

sende lafini esirgeme arkadasim
amaaa oyle bi kondurki lafini -sakayla karisik olsun (herzaman iyi gelin olmak lazim) -icinde kalmasin -karsindakide agzinin payinin alsin haddini bilsin sussun kalsin...

işin kötüsü bu susmuyor o zaman daha çok bağırmaya başlıyor o bağırdıkça da benim gırtlağına yapışasım geliyor. o yüzden bulaşmamak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…