- 30 Aralık 2009
- 23.392
- 92.822
- 1.123
- Konu Sahibi angryangel
sizin balayınızda onun ne işi varmış,, hey Allah'ım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu davranışlarının sebebi belli oldu kızlar...
biz eşimle balayına gidiyoruz. onu götürmüyoruz diyeymiş bütün bu olaylar...
sanırım bu eşimle başbaşa geçireceğimiz ilk ve son tatilimiz olacak...
bu bana dedi ki benim abim otobüsle hiçbir yere gitmezdi.
küçük görümcem artık iyice haddini aşmaya başladı. kendisi benden 6 yaş küçük ve sudan sebeplerden herkesin önünde beni haşlayıp duruyor. mesela dün eşimin halası ve kuzeni geldi. oturduk, hoşbeş ettik. misafirleri bir ara evime aldım düğün kasetimi izletmek için çayı da evimde içtiler aşağıdan da kurabiyeler getirildi misafirlere vermek için neyse misafirler gittiler ben aşağıya indim biraz oturmak için çıkarken evime kurabiyeleri de getir artık dedi sinirli bir ses tonuyla. ben anlam veremedim bu davranışa ama çok kırıldım. yiyeceği benden sakındı zaten demeseydi de getirecektim kurabiyeleri ona.
2. olay ise şöyle ben eşimle kısmetse balayı tatiline gideceğim eşim thy çalışanı o yüzden uçak hizmetinden ücretsiz faydalanıyoruz. ancak ilk etapta şehir merkezinda halletmemiz gereken işler var ve havaalanı ilçede bu ilçeden il merkezine gelmek zor oluyor. o yüzden otobüsle gidelim dedik. bu bana dedi ki benim abim otobüsle hiçbir yere gitmezdi. sanki ben zorladım tamamen abisinin kendi kararı. sürekli kırıyor ve kızdırıyor beni amacı ne anlamıyorum ama tek dileğim Rabbim'den sabır...
terbiyesiz nolcakkk???
Hem küçük hem hadsiz...
Seviyesine düşmeden kibarca ağzının payını verin...
şakayla karışık ve ona uymadan..
Eşimin sülalesinde bu tarz terbiyesiz insan o kadar çok ki laf sokmada usta oldum yeminle ...
Töbeee töbee...
nolur bana şu laf sokma konusunda ders verinnnnnnbana biri bişey dediğinde bakıp kalıyorum ondan sonra gece uyuyamıyorum niye onu demedim bunu demedim diye
çakamıyorum ben de lafı suratlarına sinirimden ölüp gideceğim bigünn...