gorumcem bosaniyor :(

kaynanan kayınpeder ne diyo damat gercekten ayrılıcak birimi sence

gorumce surekli etrafa saldiriyor sövuyor bagriyor ..ee damat da daha fazla cekemezdi koydu kapiya .biraz kiymet bilir belki gorumce hanim yasayip.gorsun bakalim.hayati ..ama.en omelisi tedavi sart...ailesine yazik herkezin huzuru kacacak

kaynanan kayınpeder ne diyo damat gercekten ayrılıcak birimi sence
ikisi de baya kötüler ama hayırlısı deyip duruyorlar.iyi olsun da başka birşey istemiyoruz diyorlar.gorumcem de sürekli kendini haklı gösteriyor kvm gayet biliyor tüm olanları tabi ,geçen anne resmen kendi yuvasını bozdu kızıyorum valla size de olan oldu dedim.dogru kızım ama ne yapayım bundan sonrasına bakıyorum artık inşallah iyi olur diyorum başka derdim yok diyor ,sonuçta kızlarını dusunuyorlar onlar da.d amat da ben ayrılmam diyormuş bizim hiçbir sorunumuz yokken niye ayrılalım diyormuş.ama sonunda ayrılır yani bela olacak bir tip degil

gorumce surekli etrafa saldiriyor sövuyor bagriyor ..ee damat da daha fazla cekemezdi koydu kapiya .biraz kiymet bilir belki gorumce hanim yasayip.gorsun bakalim.hayati ..ama.en omelisi tedavi sart...ailesine yazik herkezin huzuru kacacak
bari başkalarıyla gecinse.benim korkum bu kadar sorunu var iyice buyur sorunlar diye.insallah huzurumuz kaçmaz.damat koymadı ki kapıya o hala birleşme derdinde bir de.gorumcem evi terk edip gelmiş.resmen hicbirseye dayanamıyor anlattıkları o kadar değişik ki.esi ne yapsa olmamış.

Ben hâlâ anlamıyorum sizi zerre ilgilendirmeyen bu konuyu neden buraya taşıdınız
Size ne huysuzsa size ne boşanıyosa
Cidden nasıl dert ettiniz bunu
Kısır günündeki dedikodulara döndü forum

Ben hâlâ anlamıyorum sizi zerre ilgilendirmeyen bu konuyu neden buraya taşıdınız
Size ne huysuzsa size ne boşanıyosa
Cidden nasıl dert ettiniz bunu
Kısır günündeki dedikodulara döndü forum
Nasıl ilgilendirmiyor.beni etkiliyor tabiki.ben buraya konuyu açtığımda çok kotuydum eşim çok etkilenmişti hiçbirşey yapamaz hale gelmişti ben de bu olay hiç yoktan olduğu için çok kizgindim.simdi neyse ki biraz düzeldi eşim ,kabullenildi ailecek.ama beni etkileyecek durumlar olursa izin vermem.daha önce diğer gorumcem de boşanmıştı ve etkilenmiştik biz eşim o üzülecek diye gezecegimizde bile iki kere dusunurdu.cok sıkıntı etmisti falan.simdi neyseki su an için sorun yok

görümcen zor birdönemden geçiyor, sen kendini düşünüyorsun,onu geçimsiz olmakla yaftalıyorsun, belki de sizinle birlikte yaşayacağından korkuyorsun.tümaile destek olmalı okadıncağıza, ne durumdadır anlayabiliyorum, çok zor boşanma süreci, Allah yardımcısıolsun

Bi yuva yıkılıyor ve sen gezmenden geri kaldığın için üzülüyorsun
Vicdan önemli
Allah başka dert vermesin ne diyim sana
Bu kadar bencillik iyi değil

doğru bizimle yaşama durumu olsa istemeyebilirim ne yalan söyleyeyim.y aftalamiyorum çünkü maalesef geçimsiz.ben ona psikolojisi bozuk diye o kadar yakın davrandim ki hep bir kere mutlu olsun diye tatile goturdum hep ihtiyaçlarını karsilamaya çalıştım.sorunlarina çözüm olmaya çalıştım ablasindan yakın oldum.ama eşiyle zor bir anında çocuğumu bırakıp ona yardımcı olmaya çalışırken bağıra cağıra evinden kovdu.p psikolojisine verdim hiç bozuntuya vermeyip yakın davranmaya devam ettim ablasina aynı şeyi yaptı ablasi su an onunla konusmuyor.herkese karşı bu tavırları ve evliliğini boyle kendi hatalarıyla bitirmesi yüzünden ona kizginim ona belli etmiyorum ama normal olmadığını dusundugumden .normal konusuyorum ama eski yakınlığımı da gostermiyorum.v e bu yüzden de kendimi de dusunuyorum

Bi yuva yıkılıyor ve sen gezmenden geri kaldığın için üzülüyorsun
Vicdan önemli
Allah başka dert vermesin ne diyim sana
Bu kadar bencillik iyi değil
ben bencil değilim.gezmemden kalma değil benim derdim.eski durumda yaşadığını ben biliyorum evliliğimi etkilemişti ama hep destek oldum razı oldum.ama bu durumda ne caba gostersek anlamadı.dedigim gibi evliyken yaşadığı sorunlara destek olmak için gittiğimizde beni evden kovmasi kırdı beni.bencil olan o. bir kardeşin yapması gerekenden fazlasını yaptım her zaman ona.benim ona yaptığım onca fedakarlığı gormeden nasıl yapabildi bunu.h adı ben psikolojisine verdim en ufak bir tepki gostermedim birşey demedim ona ama herkese karşı çok hatalar yaptı kendi ablası bile kus kendisine.ben yakinen olaylari bildiğim için evliliğini kendisinin mahvettiğini biliyorum.iste bu bencilligiyle benim de evliliğimi etkilemesine izin veremem artık.kendimi de düşünmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…