gorumcem bosaniyor :(

Yahu bütün aile niye bir olmuş boşanmaya kesin karar vermiş bir insanı engellemeye çalışıp duruyorlar? Öyle ya da böyle, kız kararını vermiş, bir söylersin iki söylersin baktın aynı vazgeçersin akıl verip durmaktan, herkesin kendi bileceği iş sonuçta. Sanki dünyanın sonu yahu. Bırakın damatta kurtulsun bu eziyetten. Gerçi kimde hata olduğu da hiç belli olmaz, belki görümcenizin anlatamadığı pek çok şey de olabilir. Doğru ya da yanlış bir karara, sizi doğrudan ilgilendirmiyorsa bu kadar çok müdahale edilmesi çok saçma geldi bana.

belki görümceniz fevri ama gercekten adamda evli gibi davranmıyorsur gelir gelmez halı sahaya gitmek her kadının isteyecegi birsey degil . bide yas farkı cok biri daha canlı biri daha olgundur.

bence siz hiç karısmayın herkes kendi ettiğini bulur

Bosanmak icin illa aldatma siddet mi olmasi lazim? Ilgisiz bir koca ne kadar kotu siz biliyor musunuz? Hem de yeni evliyken ilgisiz olmasi. Zavalli kim bilir ne sorunlari vardir da anlatamadigi.
O yuzden siz karismayin herkes kendi hayatini yasar, demekki boyle mutlu degil neden mutsuz olmasini istiyorsunuz? Dunyada tek bosanan o mu? Esinize ne oluyor anlamadim. ?

Eşiniz neden bu kadar ah vah ediyor ki. Bırakın da damat bey kendini kurtarsın. Bu tip şımarık kadınla ömür geçmez. Onların sahip olacağı çocuklar da ona benzer.
Siz de aileyle kötü olmamak için ses çıkarmıyor görümcenize ve kp in yüzüne doğruları konuşmuyorsunuz. Ben olsam 'fikrim sorulursa' açık açık görümcenin psikolojisinin bozuk olduğunu söylerim.

Dayanamadim konunun sonunuda okudum. ( cok uzun olunca araya isim girdi)

Konu sahibi sizi anlamak mumkun degil. Once gorumcenizin yasadiklarini kendinizce önemsiz basit ne var ki bunda seklinde gormeyi birakin. Sizin icin onemsiz olan onun icin onemliymis kiymetliymis.

Her evlilik 3. Sahislara gore pisipisine bitiyordur. Siz esini disardan taniyorsunuz ayni evde ayni yatagi paylasan kadin dayanamiyorum nolur beni gondermeyin diyorsa orada durup bu öküz bu kadina napiyor demek gerek.

Gorumceniz olgun olmayabilir cocuk ruhlu olabilir kac tane onun gibi kadin var biliyor musunuz çevre de? Esleriyle iliskilerini oturtup KARSILIKLI anlayis sabir vs ile evliligi yuruten. Ya kadin istedigini bulamamis bosaniyor derdi seni niye aldi bu kadar niye illa barissinlar istiyorsun. Esin uzulur gecer huzursuzluk cikmaz burdan destek olursan

K.b ama ben sizi gorumcenizi suclar buldum.Siz esiniz etkilendi diye mutsuzsunuz gorumceniz ayrildi diye degil.Gencecik bir kiz mutsuz .Bilrmeyiz ki tam ne yasadi. Esi belki insafsiz birisi bilemeyiz.Empati kurun ve baskalarinin hayatina mudahol olmayin tavsiyem.

yansıtma derken düşünceli biridir eşim ama mesela o kadar kötü oluyor ki onlarla oyun oynar mesela oynayamiyor yeterince ilgilenmiyor benim oğlum çok zor bir çocuk 2 kişi zor bahsediyoruz ama zorlaniyor simdi

Cunku aledeki mutsuzluk herkesi etkiliyor esimin çocuğu gibi 13 yaş kucuk esimden kıyamıyor ona gece sabaha kadar uyumadi.
İşte karismiyoruz zaten karissak sinir krizi gecirecek.e sim ailesine çok düşkün ama sorunumuz yok bana tepki vermez zaten ailesiyle hiç sorunumuz olmadiki
Aslında evet ya olabilir ama keşke öyle olsa da tedavi olsa.simdi onlara baktiracak zaman değil tabi
Eşim çok duskun kardeşine zaten 13 yaş kucuk esimden .çok üzülüyor.
Esimin çocuklara eziyet ettiği yok da kendini bırakıyor resmen yeterince ilgilenemiyor o anlamda.gece sabaha kadar uyumadi uyuyamaz artık kolay kolay
İçimden bir his kızın ailesiyle bir sorunu var diyor ,annede sorunu görmezden gelen birisi
Evet kp im sorunlu biriymiş özellikle geçmişte ama kv m de eşinden çektiği için çocuklarına fazla korumacı biri aslında.
Ah bir dayanabilse çok üzülüyor işte.cok duskun kardesine ailesi için de üzülüyor.
Evet kp e birşeyler söylemek isterdim ama söyleyemiyorum tabi onun yüzünden çoğu sey
Valla o saçma düşünceler ile ilgili konusmaya basladigi zaman bizim aile düzenimiz de mi bozulsun istiyorsun diye konuş.
işte ona da dikkat etmek istiyor farkındayım o yüzden çok sikismis durumda beni de üzmek istemiyor ama bu hali uzuyor beni

Allah allah niye berbat haldeyim ne oluyormuş kardeşi bosaninca?
Of ilk gorumcem de

Nedense siz bana hiç samimi gelmediz .Cok severim ,cok anlaşiriz diyorsunuz bir taraftan da gorumcenizi kişilik bozukluğu olan,kimsenin tahammül edemeyeceği biri gibi anlatiyorsunuz. Eşiniz niye bayilip ayiliyor onu hiç anlamadım. Herkes kendi hayatına evliliğine baksın. Bu kadar olaylara dahil olmayın.

Ayni evdede değilsiniz nasılsa hic bosuna kafaya takmayin annesi babasi başındayken. Sizim yapmaniz gereken sadece eşinize destek olmak. Fazla karışmayın islerine sonra haksiz siz olursunuz. Sizin yerinizde ben olsam hic umrumda olmaz sahsen. Iyilikten maraz dogar demisler.

İşte bugün kvmle konustum diyor ki ne yapayım kızım biliyorum benim kızım suçlu ama psikolojisi berbat evliliği sürdüremez yanımda kalsın iyilessin istiyorum artık diyor
Ne kıskanması canım ya yazık kıskanılacak bir hali olsaydı keske berbat halde,o mutlu olsa ben de mutlu olurum bunun bilincindeyim.benim boşanmak istedigim falan yok nerdn çıkarsınız.
Tabiki çok seviyorsun hep yanında oldum onun abla gibi her problemini beracozmeye çalıştım ,eşime hep onun yanında olalimki yalniz hissetmesin destegimizi bilsin dedim ama evet şu anda ona çok kizginim o kadar cabamiza rağmen hiç umursamadi hayatını kendi mahvetti.esime de cok haksızlık yaptığını dusunuyorum bir abi bu kadar dusunceli olamazdı ama hiç saymadı bile.o mağdur olsaydi da bosansaydi en çok destek verenlerden biri olurdum ama şu an haketmedigini düşünüyorum evet kizginim.diger gorumcem de ettiğini bulsun diyor ona da neler söylemiş cok bencil halbuki o kadar onemserdim ki onu
Keşke barissalar mutlu olmasını çok isterim ama olmuyorsa olmayacak zaten.benim mudahale ettiğim yok ama bencil davranışlarıyla herkesi kırdı evliliğini de mahvetti
+1
Konu sahibi bilinc altinda gorumcesini kiskaniyor. Ilk konularini okuyunca bunu daha iyi anladim. Burdada gorumceye linç kampanyasi baslatmis gibi
Ne kıskanması bunu nasıl çıkardınız sasıyorum.
İlgisizdir mutlaka ama nasıl yalvardigini ben gordum ,bana neler söylediğini ben dinledim.o kadar mantıklı anlayışlı biri ki.bosanmak bu kadar kolay olmamalı cok fazla hata yaptı çoğu erkek dayanmazdi. buna.
onlar da çok iyi biliyor aslında zaten.su an psikologa goturmwyi planliyorlar.

Tabi evet kendimi de düşünüyorum bu doğru .o gerçekten mağdur olsa ben onun için herşeyi yapardım aslında o kadar çok şey yaptım o kadar fedakarlık yaptım ki burda tek tek yazılmaz.ama hiç umursamadi ,hatalı olduğunun herkes farkında,inan birseyi saklayacak bir tip değil ne olsa anında annesini abisini arayıp anlatıyordu zaten
bunu çok yazdım ama o kadar severdim ki ona her turlu fedakarlığı yaptım hep üzüldüm sorunlu diye .evlenmeden önce de en yakiniydim neredeyse ama çok kizdim artık bu kadar bencil olmasına .herkese karşı bencillik etti ablasina söylediği laflara inanamadim o kadar kırmış ki onu .benim yaptığım söylediğim hiçbirşeyi de takmadi resmen ben ve abisini evinden kovdu iyice abartti artık.cok ağır şeyler yaşasa anlarım çoğu kişinin ilk zamanlar yaşadığı şeyler yani

Kızlar bu arada ilk gorumcem de boşanmıştı ve yeniden evlendi şimdi mutlu,bunun da böyle olması daha çok mahvediyor herşeyi .eşim de çok üzülüyor bu yuzden tabi ailesi de.o zamanlar da yaşadıklarımı bildiğim için yine olması çok zor geliyor.sonucta o zaman o gorumcem çok mutsuzdu tabi kv mler de. Onu atlatmisken yeniden

Once sunu kabul edin bodanmak icin illaki MAGDUR olmaya gerek yok. Gorumcenizin kendince bosanma nedenleri var ve bunlari size yada baskasina kabullendirmek zorunda degil. Isterse sikildim bu adamdan der boşanir ya sebepten kime ne!

Sizin gorumcenizle iliskinizi bilmem ama burda yazdıklarınız yetti ne dusundugunuzu anlamaya.

Bosanma olayindan evliliginin etkilenmesinden korkan bir gelin var yani siz. Eger evliliginiz sağlamsa esiniz kardesine uzuldu 3 5 gece uyumadi diye bisey olmaz.

Siz niye illa barissinlar istiyorsunuz kac insan sordu onu söyleyin

Acaba konu sahibi gorumcesi bosanirsa abisi sahip cikmak icin yahut kafasini dagitsin diye yanina alir diye mi korkuyor?

Hatırladım konuyu canım,allah sabır versin siz karışmayın,öylede böylede geçimsiz sorunlu bir insan, belliki kocadanda soğumuş bahane arıyor bile olabilir, yaş 23 cahil demiyorum neleri var hiçde öyle saftirikten kocam ilgisiz diye dertlenmiyor bence,ne derler adını deliye g.Tunu çalıya vermek bu olsa gerek,görümceniz çok kurnaz geldi bana

Gorumcenin kocasina acidim ..birak bosansinlarda kocasida kurtulsun bari...sende fazla yuz verme gorumcene..huzurunuda bozmana gerek yok..

Bana sizin tutumunuz ilginç geldi.
Şımarık vs demişsiniz.
Sonuçta kızın anne babası var değil mi?
Eşiniz miye dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor?
Sonuçta kızın babasının evi gelir kalır boşanır evlenir.
Reşit bir birey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…