- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
- #81
Çünkü yuvası bozulmasın herkes mutlu olsun ailede 2. Boşanma vakası yaşanmasın(diğer gorumcem de boşanmıştı ) ve evet eşim de etkilenmesin bizi de etkilemesin diye istemiyorum.a ayrıca eşim baya kötü oluyor panik atak gibi birşey oldu.hep şöyle dua ediyorum allahım eğer mutlu olacaksa düzenleri olacaksa barissinlar ama böylesi bizim için hayirlisiysa olmasın diyorum.Once sunu kabul edin bodanmak icin illaki MAGDUR olmaya gerek yok. Gorumcenizin kendince bosanma nedenleri var ve bunlari size yada baskasina kabullendirmek zorunda degil. Isterse sikildim bu adamdan der boşanir ya sebepten kime ne!
Sizin gorumcenizle iliskinizi bilmem ama burda yazdıklarınız yetti ne dusundugunuzu anlamaya.
Bosanma olayindan evliliginin etkilenmesinden korkan bir gelin var yani siz. Eger evliliginiz sağlamsa esiniz kardesine uzuldu 3 5 gece uyumadi diye bisey olmaz.
Siz niye illa barissinlar istiyorsunuz kac insan sordu onu söyleyin
olabilir onu da dusundum ama şunu biliyorum kvmler kabul etmeyebilir böyle birşeyi,anlayislilardir bize göndermezler eşim de bana sormadan yapmaz.tamam gelsin kalsın ara sıra ama hep onunla yaşamak istemem.cok sorunlu çünkü.bu kadarını beklemezdim.diger gorumcem bana dedi ki,abla o kadar sorunlu ki anlatamam, face te birinin eşiyle mutlu fotolarını gormus inşallah geberirler kimse mutlu olmasın diyormus.s onra ben kimseye eşimle mutluyum demem dersem hadi benim gibi olmaya ozenirlerse buna dayanamam diyormuş.bunlari duyunca şok oldum hiç beklemezdim bu kadarınıAcaba konu sahibi gorumcesi bosanirsa abisi sahip cikmak icin yahut kafasini dagitsin diye yanina alir diye mi korkuyor?
Iste bu sebeple bosanmali. Yazik adamin gunahina giriyor kabus gibi.Çünkü yuvası bozulmasın herkes mutlu olsun ailede 2. Boşanma vakası yaşanmasın(diğer gorumcem de boşanmıştı ) ve evet eşim de etkilenmesin bizi de etkilemesin diye istemiyorum.a ayrıca eşim baya kötü oluyor panik atak gibi birşey oldu.hep şöyle dua ediyorum allahım eğer mutlu olacaksa düzenleri olacaksa barissinlar ama böylesi bizim için hayirlisiysa olmasın diyorum.
olabilir onu da dusundum ama şunu biliyorum kvmler kabul etmeyebilir böyle birşeyi,anlayislilardir bize göndermezler eşim de bana sormadan yapmaz.tamam gelsin kalsın ara sıra ama hep onunla yaşamak istemem.cok sorunlu çünkü.bu kadarını beklemezdim.diger gorumcem bana dedi ki,abla o kadar sorunlu ki anlatamam, face te birinin eşiyle mutlu fotolarını gormus inşallah geberirler kimse mutlu olmasın diyormus.s onra ben kimseye eşimle mutluyum demem dersem hadi benim gibi olmaya ozenirlerse buna dayanamam diyormuş.bunlari duyunca şok oldum hiç beklemezdim bu kadarını
Şımarık dememistim başkaları dedi de ben bencil ve çok sorunlu diyorum.kvmleri severim onlara da aciyorum kvmin astim krizi tutmuş iyice.kimseyi dusunmuyor aslında bu kadarını dusunmezdim bosanilir evet ama bu resmen yuvasını dağıttı olanları ben biliyorumBana sizin tutumunuz ilginç geldi.
Şımarık vs demişsiniz.
Sonuçta kızın anne babası var değil mi?
Eşiniz miye dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor?
Sonuçta kızın babasının evi gelir kalır boşanır evlenir.
Reşit bir birey
Evet dün mesela o kadar değişik konuşuyor ki babasına pes dedim aslında haline de üzüldüm hiç mutlu olamadiHatırladım konuyu canım,allah sabır versin siz karışmayın,öylede böylede geçimsiz sorunlu bir insan, belliki kocadanda soğumuş bahane arıyor bile olabilir, yaş 23 cahil demiyorum neleri var hiçde öyle saftirikten kocam ilgisiz diye dertlenmiyor bence,ne derler adını deliye g.Tunu çalıya vermek bu olsa gerek,görümceniz çok kurnaz geldi bana
Evet dün mesela o kadar değişik konuşuyor ki babasına pes dedim aslında haline de üzüldüm hiç mutlu olamadi
Şımarık dememistim başkaları dedi de ben bencil ve çok sorunlu diyorum.kvmleri severim onlara da aciyorum kvmin astim krizi tutmuş iyice.kimseyi dusunmuyor aslında bu kadarını dusunmezdim bosanilir evet ama bu resmen yuvasını dağıttı olanları ben biliyorum
Doğru haklisiniz babasına ne söyleyebilir ki.ama işte kendini tamamen haklı eşini çok çok haksiz goruyor.halbuki kvm bile dedi bana benim kizim hatalı bunu bilmiyor muyum ben diye.sonucta bu kardeşim o elin adamı yani onu tutacak değilim de ,olanları gordum herkes gordu ve yazık etti resmen.anlasildi ki kimler evlense geçinemeyecek.is yerinde herkesle kötü çok gecimsiz malesef.boyle olduğunu biliyordum ve o kadar uğraştım ki kendine güvensin iyi hissetsin diyeYahu siz dememiş misiniz, zor bir çocukluk geçirmiş babası yüzünden diye.
Nasıl konuşsun onu bu hale getiren adamla?
Veba geçirmiş ve bütün aileye bulaştıracak gibi yazmanız da ayrı bir problem. Boşanmak sandığınız gibi kötü bir eylem değil.
çocukluğundan beri hep yanında oldum evliligimdeki problemlerde de.hatta eşim kvm hep dedi hakkını odeyemeyiz ne kadar yakınlık gosterdin diye.malesef şimdi kırgın miyim yoksa çok kızgın miyim bilmiyorum artık hiç istemiyorum eskisi gibi olmayı.hic karismiycam sanirimBakın görümcenizin eşi iyi biri olabilir ama belki iyi bir eş değil.
Eğer yardım etmek istiyorsanız yanında olduğunuzı hissettirin.
Siz ne kadar konu dışında kalırsanız kârlısınız.
Aileler de bir acayip ilk boşanan çift değiller sonuçta.
Ne kadar bencilsiniz ailede 2. Bisanma vakasi olmasin mis . gorumcenin sebepleri sana yeterli degilde ya anlatmadigi dayanamadigi daha ozel şeyler varsa. Bilmek zorunda degilsiniz. Karar vermis bosaniyor nolur beni gondermeyin demek az bisey degildir.Çünkü yuvası bozulmasın herkes mutlu olsun ailede 2. Boşanma vakası yaşanmasın(diğer gorumcem de boşanmıştı ) ve evet eşim de etkilenmesin bizi de etkilemesin diye istemiyorum.a ayrıca eşim baya kötü oluyor panik atak gibi birşey oldu.hep şöyle dua ediyorum allahım eğer mutlu olacaksa düzenleri olacaksa barissinlar ama böylesi bizim için hayirlisiysa olmasın diyorum.
olabilir onu da dusundum ama şunu biliyorum kvmler kabul etmeyebilir böyle birşeyi,anlayislilardir bize göndermezler eşim de bana sormadan yapmaz.tamam gelsin kalsın ara sıra ama hep onunla yaşamak istemem.cok sorunlu çünkü.bu kadarını beklemezdim.diger gorumcem bana dedi ki,abla o kadar sorunlu ki anlatamam, face te birinin eşiyle mutlu fotolarını gormus inşallah geberirler kimse mutlu olmasın diyormus.s onra ben kimseye eşimle mutluyum demem dersem hadi benim gibi olmaya ozenirlerse buna dayanamam diyormuş.bunlari duyunca şok oldum hiç beklemezdim bu kadarını
Korkunç bir dusunce yapım mi var beni hiç tanimiyorsunuz tabi emin olun hiç böyle biri değilim.tabi siz durumu bilmiyorsunuz belki başka şeyler vardır diye düşünebilirsiniz .olmadığına ben de ailesi de hepimiz adımız gibi eminiz.soyleyemeyecek ,belli şeyleri gizlenecek biri değil hiç.benden önce ablası diyor ,annesi diyor nasıl duzelecek bu kız neler yapıyor diye.diger gorumcem dedi ,mutlu olanlar inşallah gebersinler kimse mutlu olmasın diyormus.sen mutlusun ya şimdi keske mutsuz olsaydın diyormuş evinden kovmuş onu,hatta gorumcemin 4 yaşında oglu var onla birlikte gecenin 12 sinde dışarı atmış.o kadar ağlayarak anlattı ki bana şimdi kusler.bense bu kadarini beklemiyordum .kıskanç yapısının farkindaydim mesela çok güzel bir kız hep çok güzelsin senden güzel çok az kız var,ne güzel işin var falan diyerek hep güven kazansın diye ugrasirdim sen benim kardeşimsin derdim ama çok problemliymis meğer.simdi kızıyorum ona bosuna ugrasmisim diyorum.b osanmasin demiyorum böyle olmaz o belli zaten ama keşke düzelse de mutlu bir yuvası olsa bunu isterdim böyle mutlu olsa neyse şimdi daha da büyüyecek problemler bence hiç iyi olmayacak onun için ve evet kendimi de dusunmus oluyorum bizi de kötü etkileyecekNe kadar bencilsiniz ailede 2. Bisanma vakasi olmasin mis . gorumcenin sebepleri sana yeterli degilde ya anlatmadigi dayanamadigi daha ozel şeyler varsa. Bilmek zorunda degilsiniz. Karar vermis bosaniyor nolur beni gondermeyin demek az bisey degildir.
Kocaniz etkilenmesin diue kadin mutsuz oldugu evliligi devam ettirmek zorunda degil. Esinizin daha guclu olmasi gerek olamiyorsada bu sizin sorununuz gorumcenin degil.
Bende istiyorum ki dünyada herkes mutlu olsun ama ışte istiyorum kimseyi hafife almiyorum.
Korkunc bir dusunce yapiniz var
Bu forumda yazdığım için dedikodu yaptığımı dusunmuyorum.daha anneme bile bahsetmedim ki bahsetmeyi de dusunmuyorum kv m söyleyene kadar.simdiye kadar ki problemlerini bile anlatmadım anneme.esimin tarafındaki birşeyi gidip kendi ailene anlatmam asla.hele başkalarına hiç anlatmam.icimdekileri buraya dökerek rahatliyorum birçok kişinin yaptığı gibi.Resmen dedikodu yapmışsınız her şeyi detaylı olarak yazarak
Koyun can derdinde kasap et..
Bu forumda yazdığım için dedikodu yaptığımı dusunmuyorum.daha anneme bile bahsetmedim ki bahsetmeyi de dusunmuyorum kv m söyleyene kadar.simdiye kadar ki problemlerini bile anlatmadım anneme.esimin tarafındaki birşeyi gidip kendi ailene anlatmam asla.hele başkalarına hiç anlatmam.icimdekileri buraya dökerek rahatliyorum birçok kişinin yaptığı gibi.
Benim derdim bu,cunku beni etkiliyor.evet yazdım burda konu açılıyor ve ayrıntılar yazilabiliyor niye garipsedinizki bunu.bircok kadın oturur annesine gayet de eşinin ailesinde olanları anlatır.bu konuda kendi hakkımı yiyemem.kisacasi gorumcemin desikodusunu kimseye yapmam ben .burada kimseye anlatamadığım şeyleri anlattım zaten bugune kadar.İyi de kızın her problemini yazmışsın
Eşine şurda şunu dedi
Şurda şu zaman ağladı
Babasına bunu dedi vs
Bunları anlatınca nasıl bir rahatlama oldu
Bu senin derdin değil ki içini döküp rahatla
Sana niye bu kadar dert oldu koca kadının boşanması
Annene ne anlatcaksın?ya ortada seni zerre ilgilendiren bişey yok
Karışma bence
Sizin de haklarında hayırlısı olsunAynen benim kardesimin eside o sekildey di kardesim ona herseyin en iyisi yaptı kiz yine memnuyeztsiz uyle kisileri kendi haline birakacaksiz evlenmemeleri daha iyi olur benim kardesim 3 hafta dayandi simdi bosanma davalari devam ediyor
Belli ki gorumceniz sorunlu birisi. Coluk cocuk olmadan ayrilmalari daha mantikli.Çok üzgünüm kızlar anlatamam.2 gorumcem var ikisiyle de çok iyi anlasiriz zaten benden kucukler boşanacak gorumcem benden 12 yaş küçük.daha 8 ay önce evlenmişti.ama bu gorumcem zaten baya sorunlu bir gençti evlenmeden önce de.kp im biraz zor bir babaymis ondan kaynaklı.aslinda çok severim kendisini bana karşı çok iyi ama ailesine gercekten dusunceli davranmiyor söz hakkı hiç tanımamış falan.benim eşim de çok zorluk çekmiş.bir kere burda konu acmistim gorumcemle ilgili.esiyle bir suru sorun yasadı evlendi evleneli.resmen kendinden kaynaklı,bir kere evi terk etmişti eşimle çok korktuk çok kötü şeyler mi oldu acaba diye bir konuştuk ki çok ilgisiz, dayanamıyorum deyip duruyor.bu yüzden bir suru sinir krizleri geciriyormus bir kere eve polis gelmiş .sonra eşinden dinledik ne yapsam olmuyor ilgi gostersem ben dedim diye gösterdin diye yine kriz geçiriyor dedi.b alayında tekne gezisindeyken bir kıza baktın diye bağırıp çağırmış tekneyi durdurun diye,durdurup koşa koşa çıkmış tekneden.
Terkettiginde eşimle evine goturduk eşi geldi seni seviyorum diyor sariliyor defol git evden diye nasıl bağırıyor,biz ısrar edince eşimle beni de itekleyerek evden kovdu.b en bu kıza ablalık yaptım kardeşim gibi gordum hep o da allah için bana her zaman abla gibi davrandi severim kendisini ama bu durumu benim de evliliğimi etkiliyor ,eşim mahvoluyor ,çocuklara sabri kalmıyor .inanın zor durumda olsa eşinden çekse her zaman yanında olurum ama kendi simarikligindan olması beni çileden çıkarıyor.psikologa goturmustu esi,psikolog ne dediyse bağırıp çağırıp çıkmış psikologtan.diger gorumcemle de kusmuş bu arada. O yapma böyle deyince ona da bağırıp çağırmış.h er neyse biraz olaylar duruldu saniyorduk bugün kv mlere gittik.bir baktım orda kv m bizi odaya çekti x dun eve geldi bir daha gondermiycez boşanacak dedi şok oldum eşim bayilacak oldu.lutfen birşey demeyin çok kotu dedi demedim artık.kp imle konuştuk diyor ki , bana ne olur oraya geri git deme asla gitmiycem beni böyle kabul edin dedi bana ben ne yapayım bosansin artık zorla mı gondereyim.sonradan gorumcrm yanımıza geldi abi ben dayanamiycam artık benimle hiç ilgilenmiyor biktim onun ilgisizliğinden ben cocukmusum daha okgunlasmamisim diyor bana ,ipe sapa gelmez şeyler söylüyor tamam bunlar sorun tabi de bir evliliği bitirecek kadar mı sizce.kendisinin davranışlarını dusununce iyi dayandı yine diyorum tabi soyleyemedim ama çok kotu oldum.gecen gorumcemin esi işi dolayısıyla 2 günlüğüne şehir dışındaydı ,gorumcem de diğer gorumcemdeymis o da şehir dışından gelince oraya değil de hali saha maçına gitmiş.evet bu kötü birşey, ilgisizlik ama bunun için kıyameti koparmış o da maçı bırakmış oraya gitmiş,ablasiyla eşinin yanında adamın ailesine etmedik küfür ,adama etmedik küfür bırakmamış.bunu yapması normal mi Allah aşkına.k v m gayet iyi biliyor bunları ama kızına kıyamıyor yine oğlanı kotuluyor.kv mi çok severim bu arada bulunmaz bir kv dır anlatsam sasarsiniz ama bu davranışı beni çok kızdırdı.kp imin bunları bilmesi lazım.o da bilmeyince kızının çok şeyler çektiğini dusunuyor yine de söyledi tek taraflı bakmamak lazım aslında benim kizim da çok geçimli biri değil diye.ama gorumcem asla olmaz deyince onlar da kararı vermişler.ne yapsam diyorum ,aslında kendisi istemezse zorla döndürecek değiliz o zaman daha kötü olur ama resmen pisi pisine bitiyor bu kız boşanıp huzurlu olcak olsa neyse iyice psikolojisi bozulacak biliyorum.kimseyle geçinmeyecek anca huzursuzluk yaratacak.ben de eskisi gibi hissetmiyorum o yakinligi gosterecegimi sanmiyorum.baskasi da olamaz kimseyle gecinemiyor o anlaşıldı mümkün degil.esim de hiç iyi değil ,bir huzurumuz vardı o da kalmayacak.onun için de üzülüyorum hiç yoktan yaşanıyor bunlar.magdur olsa eşinden eziyet çekse uzulur yanında olurdum herşeyi kendi mahvetti.
Acaba olaylara yanlı mı bakıyorsunuz sizSon durumu yazayım dedim gorumcem kesin kararlı boşanacak.esi gelmiş eve yalvarmış yakarmis psikologa gitse düzelir aramiz demiş olmadı asla istemiyor.bir de beni suçluyor diye çok sinirli.ama ben eşinin dediğini çok haklı buldum tabi.cocugun annesi de geldi yalvardı ama boşuna artık.b ir de işini bıraktı keşke birakmasaydi bu konuda hata yaptı bence
Evet artık öyle dusundukBelli ki gorumceniz sorunlu birisi. Coluk cocuk olmadan ayrilmalari daha mantikli.
inanın yanlı bakmiyorum olanları bir bilseniz.zaten çok sabretti çocuk nasıl uğraştı ama olmadı.simdi de dediği ne kadar mantıklı psikologa gitse psikolojisi düzelse biz ayrılmayız diyor.a ma gorumcem hala beni deli yerine koydu diye buna da kızıyor.yeniden biri olduğunda onla da gecinemiycek bu seferAcaba olaylara yanlı mı bakıyorsunuz siz
Anlattığınız gibi bir kadın olsa bunları deli mi şey yaptı da gelip birde ana oğul yalvarıyorlar kadına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?